- Konu Sahibi Sananeyahu
-
Eşimi tanısanız İnanın hiç öyle biri değildir yani bana asla kötü davranmadı ve çok anlayışlı biri, annesinin konuşmasına ayak uydurmak için öyle konuştuğunu düşünüyorum ama tabikide kırıldım. Eşime bu durumu açmayı çok istiyorum Emin'im konuşursak üstesinden geliriz çünkü sürekli kafamın içinde dolaşıyor o cümleler. Doğumumu etkilemesini istemem. Ama mesajlarını okudum dersem suçlu duruma düşerim
Zaten ciddi hayal kırıklığı yaşadım iki gündür soğudum herkesten, sanırım konuşmalıyım eşimle yoksa içimde büyüyecekKv konusmasina ayak uydurmasi esinizin bir durusunun olmadigini gosterir. Siz simdiye kadar esinizin huyunu anlayacak sorun yasamamaya calismissiniz.
Ben iyiyken herkes iyi olur. Onemli olan benim hakkimda ters konusulunca beni korumasi.
Kv neyse de beb bu durumda esinin cevaplarini ciddi tartisma konusu yapardim
Açıklamayacaksın zaten. İma edeceksin. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapacaksın yani. Farklı farklı zamanlarda söyleyeceksin çakmayacak. Mesela x arkadaşımın kvsi ne geri kafalı gelini tarla olarak görüyor ama kız akıllı çıktı torununu göstermiyor gibi. Ya da bilmem kimin çocuğu babaanneden nefret ediyor. E tabi annesine yapılanları gördü çocuk. Sever mi kv yi ?gibi gibi...mesajları okudum kısmını nasıl açıklarım
Hayır tam dün konuyu açacakken annesiyle ilgili dert yandı, başka bi mevzudan ötürü ve çok sıkıldığını söyledi, omzunda çok yükü var farkındayım herkesin gönlü olsun istiyor ama kimse onu düşünmüyor hal böyle olunca bide ben bu konuyu açamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?