- 8 Şubat 2017
- 7
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sananeyahu
-
Şimdi ağzımı açar iyi bişey derdimde , banlanırım , susayım en iyisiSelam buraya ilk yazışım, uzun zamandır sadece okuyordum ve neden olmasın dedim, işte buradayım.
Başlıktanda anlaşılacağı üzere konu kaynanam. Kötü bir insan değildir bana kötülükte etmedi ama sanırım oğlunu kıskanıyor (bir yere kadar anlarım). 3 evladı var ama hep söyler oğlunu başka sevdiğini ve herkes bilir bunu artık. Ziyarete gidince kulağına güya şakasına (en çok seni seviyorum) demesi ya da en çok seni özledim gibi şeyler.
Dediğim gibi bir yere kadar katlanılabilir.
1 buçuk yıldır evliyim ve bir Bebek bekliyoruz, eşimi çok seviyorum çok anlayışlıdır annesine düşkün ama beni kolay kolay ezdirecek biri değildir yani haklıyla haksızı ayırır Emin'im.
Hamileliğimden ötürü zor uyuyorum geceleri uyku uyumuyorum hatta, ve yine böyle bi gece eşimin telefonuyla uğraşıyordum (birbirimizden telefon sakınmayız şifre vs. Yoktur) karıştırma amaçlı değil yani
Ve tesadüf eseri kaynanamla konuşmalarını okudum(görünce merak ettim yalan Yok)
Eşim ultrason fotoğrafını atmış bebeğimizin
Kaynanam da sana mı benziyor ne demiş
Eşimde tabi ya elin kızına benzeyecek değil ya demiş
Kaynanam ise, çaktırma o (yani Bebek) zaten bizim eşin sadece aracı demiş göz kırpmış
Eşimde tabi yaaa demiş
Kaynanamda ay özledim artıık doğsun gibisinden bişey demiş
Bunların ciddi olmadığını biliyorum fakat böyle bir şeyin şakası bile çok kırıcı hele de doğumuma günler kala ve ben yeterince sıkıntı çekiyorken.
En üzücü kısım ise zaten kv'min haraketleri samimi gelmiyordu bu olaydan sonra çok soğudum içimden gelmiyor bazı şeyler.
Bir kaç şey daha var böyle şaka amaçlı söylenen ama hiçte normal olmayan.
Sizce abartıyor muyum hamilelik beni ele mi geçirdi
Eşimi tanısanız İnanın hiç öyle biri değildir yani bana asla kötü davranmadı ve çok anlayışlı biri, annesinin konuşmasına ayak uydurmak için öyle konuştuğunu düşünüyorum ama tabikide kırıldım. Eşime bu durumu açmayı çok istiyorum Emin'im konuşursak üstesinden geliriz çünkü sürekli kafamın içinde dolaşıyor o cümleler. Doğumumu etkilemesini istemem. Ama mesajlarını okudum dersem suçlu duruma düşerimEl kızı mı
Zihniyetler fena..
Demek istediğim şu, kendiside annesini tanıyor ve bunu dile getirdiği oluyor yani davranışlarının farkında ama üzülmesin diye yüzüne demez doğal olarak. Kaynanam çok düşkün ama eşim onun kadar abartı değil, annesi suçluysa suçlu olduğunu bilir körü körüne onu savunmaz anlamında dedim.Şu konuşma üzerine hala "beni kolay kolay ezdirebilecek birisi değildir" demişsiniz eşiniz için pes..
Şu basit şeyde ezen ezdiren, zor durumda nasıl ezdirmez bilemedim.
Eşimi tanısanız İnanın hiç öyle biri değildir yani bana asla kötü davranmadı ve çok anlayışlı biri, annesinin konuşmasına ayak uydurmak için öyle konuştuğunu düşünüyorum ama tabikide kırıldım. Eşime bu durumu açmayı çok istiyorum Emin'im konuşursak üstesinden geliriz çünkü sürekli kafamın içinde dolaşıyor o cümleler. Doğumumu etkilemesini istemem. Ama mesajlarını okudum dersem suçlu duruma düşerim
mesajları okudum kısmını nasıl açıklarımEşin yazışmaları gördüğünü bilmiyor sanırım. Yol yapmaya başla hemen. Aracıymışsın? Öyle mi? Bebek onlarınmış öyle mi?Vallahi yanlarında ima edeeeee edeeeee söyle. Bebek yalnızca annenindir. Bana benzeyecek el oğluna mı benzeyecek de bakalım göz kırparak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?