Aynen cips yiyip içindne çıkan kazımkaznaları yaparak yaşıyoruz eşimle beraber. Ayrıca sa na ne mesela sanane ister tadilatımı anlatırım ister aldıgımı ister sattıgımı sanane ben buraya getirip bütün banka hesap gelir giderlerimi dökmek zorundamıyım anca burdna okudugun kadarıyla sallar sallar durursun. töbestafirullah ben ne yazıyorum sen gelmiş -sen kazanamamışsın fakirsin yok paranız varsa da şurdan var yoksada şurdan yok yahu ben size gelir giderimle ilgili bir derdim mi var dedim ne burnunu sokuyorsun sanane. Ev alacaktık alamadık şuan kiraya çıkıcaz mecbur diyorum. Mecbur kaldım yani kaldım oldu toydum kandırdılar biz gidiyoruz bura oglumun deidler. Bende dönüp bak sevgilim burayı anangil verdi bu evi biz kabul edemeyiz bunu geri onalra ver demedim. He ama şunu dedim kimse bize ev vermek zorunda değil. Sen ben çalışıp ev almak zorundayız bizim buna durumuz yoksa evlenmeyelim dedim. Bu sebepten iki sene nişanlı kaldıktan sonra biraz daha birikim yapıp evlenme yoluna çıktık o parayıda getirip buraya veridk. Evet pişmanım evet ama şuan üç sene öncesine yana yakına bir adım daha gidemem ki gelip sana senin gibilere ikidebir açıklama yapıyorum. Valla sinirlerimi bozdunuz kaynanamı felan bıraktım diyorumki bunlar ne biçim insanlar hiç mi sevilmediniz hayatınızda bu nasıl bir kin öfke. Uzun süredir yeni insnalarla tnaışmamıştım bi kaç yerde daha gördüm çok öfkelisiniz ve bu kadar öfkeli insanlarla ya denk gelirsem diye korkuyorum. Korkunç yani
Sizin nasıl yaşadığınıza dair bir yorumda bulunmadım ki ben
Size gelirinizi giderinizi de soran olmadı
Gelir giderinizle ilgili derdiniz olduğunu söylediniz de demedim
“Sen kazanamamışsın fakirsin , paranız varsada şurdan var yoksa şurdan yok” kim dedi size?
Hasta mısınız, hayal mi görüyorsunuz, sarhoş musunuz?
Sana ne deyip deyip satırlarca açıklama yapmanızın sebebi ne? Parayı oraya verdik buna pişman olduk o öyle dediydi bu böyle ettiydi pembe panjurlar yamuk olmuş bacayı karga gagalamış pöffff ne uzattınız be. Ben size sormadımki bu anlattıklarınızı
Çok anlatasınız var anlıyorum da ortada öyle anlatılacak övünülecek birşey yok işte olsa valla anlatın imrenelim vay be filan diyelim
Sizden başka her satırında başka birşey sallayan yok ki
Okuyoruz yazdıklarınızı konularınızı okuyoruz öğreniyoruz sizin yazdığınızı size söyleyince sana ne sallıyorsun yok öyle birşey diyorsunuz, kafa git gel heralde
Ben hayatımla ilgili kimseye açıklama yapmıyorum mesela siz niye gelip gidip bize açıklama yapıyorsunuz?
Sanane dediğiniz insanlara konu açıp fikir danışıyor dert anlatıyor yalan söylüyor cevap alınca sana neeeee diye bir taraflarınızı yırtıyorsunuz. Yazıktır yırtmayın ya
Bize ne evet anlatmayın o zaman biz de bilmeyelim
Sevilmeyen sizsiniz ne zaman kafanıza dank edecek
Kaynananız zaten sevmiyor da asıl sevmeyen kocanız
Anasının evinize sokmadığı kendi de buna müsade eden kocanız arkadaşlarınıza pasta alınca sevildiğinizi mi sandınız?
Siz doğurduğunuzda kocanız lohusa olduğunda da çok seviyordu sizi dimi?
Lohusa karısını hizmetçi ettiğinde de aşkınızdan ölüyordu
Korkun da kendi akıbetinizden korkun aklınızı başınıza alın bir öyle bir böyle sallayıp duracağınıza alın takkenizi önünüze de bir bakın kim öfkeli kim sevilmemiş kime değer verilmiyor kim kendini kandırıyor, kısacası kendi derdinize yanın dürüstçe
Ben daha fazla kendinizi rezil etmeyin diye uyarıyorum ama siz ne kadar rezillik seversiniz ben bilemem tabi