kuzucuklarımıza mektuplar....

sukubella

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
45
1
16
Ankara
canım kızıma;

benim herşeyden degerlı askım kızım doğdugun günden beri cok zor günler geçirdik ve cok güzel günlerde hayatımdaki yaşadığım en büyük mutluluk sensin. Seni ilk kucağima aldığım anı anlatmak tarifsiz sanırım. bu mektubu yazarken gözlerım doluyo engel olamıyorum annelik işte naparsın engel olamıyorum Henüz 15 aylıksın ve minicik sevimli kızım kalıcaksın yıllar geçip sen genç i kız olarak karşımda dursanda.sen benım bu hayattaki yaşamak için sanırım tek sebebimsin.sana aslında anlatmak istediğim o kadar çok şey var ama nerden başlıcam bilemiyorum. Ben babasız büyüdüm kızım ve kendıme dedım kı asla benım çocuğum babasız büyümicek dedim.Fakat öyle birşey ki ne zaman neolacağını bilemiyosun hayalimdi beyaz gelinliklerle evlenmek ama güsel kızım malesef çaresizlikten baban ile evlendim ve sanırım o an hayatımn hatasını yapmışım.Çok kötü bi evlilik geçirdik kendisiyle ve ayrılma kararı aldık.7ay sonra elalem ne der diye tekrar barıştım ama bi insan 7sinde ne ise 70inde de o belki benımde dogrularım ve yanlıslarım vardı elbet ama ben babana asla yalan söylemedım her koşulda ne olursa olsun aıleme karsı onu korudum ama yetmiyo bazı şeyler demekki ve güzel kızım bu evlilğin en güsel hediyesi sensin bana. Büyüdüğünde babasızlığına çok kızıcaksın bana ama inan ki senin için herşey... seni çok seven annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…