Kuzenin gelin hamamı

Ben de ilk defa hamama gittigimde direkt yaşlı kadin poposu ve memesine maruz kalmıştım. Nedense sasirdim hamam hayalim pestemalli filan böyle bir şeydi.
Yok ya ne pestemali. Pestemalı,bikiniyi gençler takıyor
Yaşlı kadınlar fora ben de ilk defa hamamdayken "bir dirhem et,bin ayıp örter" lafını anlamıştım. Teyzenin göbeği öyle sarkmış ki vajinasını örtmüştü,şükür görmemiştim

Hanımefendi dünya üzerindeki tüm insanlar aynı zihni olgunluğa sahip değil. Düşünemedi, hesap edemedi belki, ya da amaaan onu da ben mi ödeyeceğim deyip kolaya kaçtı. Bilemeyiz ki. Normal yahut anormal demedim. Sizi de kolunuzdan zorla çekip götürmüyorlarsa beni ikna etmenize gerek yok

Böyle bir etkinlik yapmak istemiş gelmek isteyen buyursun demiş yani biz kuzenler arasında gelin olacak kardeşimize zaten ödetmeyiz bile yani her aile bağı farkıdır ama o gelin hamamını normalde biz kuzenler ayarlar süpriz yapardık sırf fazla masrafı oluyor zayen diye böyle bir durumla da karşılaşsak asla yadırgamazdık buralara kadar yazmayı bırakın erkek tarafı da kimmiş çekil bacım biz dururken kimmiş onlar derdik tabi enayi de görebilir karşı taraf bağlarımızı göründe dumura da uğrayabilir

Ahahhaha daha beter:) elin memesini internette de görüyoruz geçiyor, teyzenin yengenin memesini görsen daha kötü

Ben olsam gitmezdim.Ucretli davetli sevmiyorum.Bende çok evlenen gördüm.Gelin hamamı yaptıran erkek tarafı görmedim ki.

Yani pasta börek konusuna hiç girmiyorum bile herkes en özelini ve güzelimi yapar birbirimizden isteriz yaptırırız da kuzenler yapmayacak kim yapacak ablamlar dururken kardeşlerim dururken ben yapmam da almam da tabi yaptırmayız da aldırmayız da :)

Hamamda yasaktı bir ara.Ustsuz yıkanmak kışın gittim.Bazi kadınlar yasağı dinlemiyor.Havuza üstlü girdim.Yikanirken sırtımı döndüm herkese karşı.

Ya benim gittigimde yaşlı olmayan kadınlar da aciktaydi. Komple herkes takiliyordu öyle, popolar içinde o inanilmaz sıcakta en son tansiyonum mu düştü noldu başım döndü bayılıyordum üstelik. Soğuk suyla kendime getirdiler öyle bi anım. Bence gitmeyin konu sahibi tabi hamama bayilmiyorsaniz

kınası kuaförü zartı zurtu bitti birde gelin hamamı mı çıktı..
hayır yani karşı tarafın ailesinin önünde banyo yapmanın nesi adet gelenek.
ha çok meraklıysa gelin hanım milletin önünde yıkanmaya kendi ödesin. sizin erkek tarafından böyle bir beklentiye girip birde utandım falan demeniz kadar manasız bir utanma görmedim.

Hadi giriş ucretli dedi o da tamam ama ibana atın demek gerçekten çok utanç verici.

Ay bu yoruma çok katılıyorum ya. Bide eş adayının aileside gelecek yani elin kadınlarının yanında herkes soyunup dökünüp rahat rahat eğlenemeyecek. Kendi paramızı kendimiz ödiycez bide yemeğimizide götürüyoz. Kendin pişir kendin ye piknikçilik.

herkes heves eder bir şeylere ama yoksa yoktur. başkasına ödetilmez. imkanın yoksa yapmayacaksın. bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…