- 24 Nisan 2024
- 245
- 154
- 35
-
- Konu Sahibi golldkahveemm
Tarih belli öğle 12 gibi gelmiş mesaj hafta içi normalde işte olduğu sıradan bi gün.Eşi neden otele gitmiş? Mesajın tarihi bellidir, o gün nerede olduğunu söylemiş eşi?
Tarih belli öğle 12 gibi gelmiş mesaj hafta içi normalde işte olduğu sıradan bi gün.
Kalma olmamış gündüz 12de öyle şehir dışı iş için değil eşinin işte bildiği bı gün.bi insan altı aylık bebeğiyle eşini neden bırakıp otele gidebilir ki çok da düşünmeye gerek yok bence ( aldatma büyük olasılıkla yoksa ne diyecek arkadaşlarla okeye gittim diyecek hali yok )
Üzgünüm ama kuzeniniz(!) aldatılıyor gibi.Kalma olmamış gündüz 12de öyle şehir dışı iş için değil eşinin işte bildiği bı gün.
Ailemi karşıma alıp evlendim abim yengem baba evi sıkıntı olur. Daha önce de çalışma deneyimim yok ama bebeğim için mücadele ederim. Olayın içinde ihanet varsa o zaman bedelini ödetirim.İş arkadaşlarından tanıdığı var mı? Böyle arada araştığı arkadaş olduğu? Varsa sıradan laflıyor gibi konuyu o güne getirip sorsun bakalım iş yerinde olmamasının sebebini arkadaşları ne olarak biliyor.
Aileniz arkanızda durur mu? İşiniz, mesleğiniz var mı?
isterse yarım saat olsun hedef belli bacım cokda düşünmeye gerek yok yaniKalma olmamış gündüz 12de öyle şehir dışı iş için değil eşinin işte bildiği bı gün.
Yok iş için olsaydı zaten bilinir eşinin işte bildiği bı gün. Kalma değil diye mesajı görüp farketmiş.İş için mi otelde kalması gerekiyordu da yalnız bir şekilde otele gitmesi çok normal de 4 bira sorun oldu sizin için.
İş için gittiyse kendisine söylemiş olabilir yalnızken keyif yapayım demiştir.
Diğer türlü otele gitmesi sorun olur çünkü
Eşiniz sizin işte bildiğiniz saate otelde ne yapıyor olabilir?Ailemi karşıma alıp evlendim abim yengem baba evi sıkıntı olur. Daha önce de çalışma deneyimim yok ama bebeğim için mücadele ederim. Olayın içinde ihanet varsa o zaman bedelini ödetirim.
Yani şüphesiz bir durum var burada. Acabasız.Kalma olmamış gündüz 12de öyle şehir dışı iş için değil eşinin işte bildiği bı gün.
Ailemi karşıma alıp evlendim abim yengem baba evi sıkıntı olur. Daha önce de çalışma deneyimim yok ama bebeğim için mücadele ederim. Olayın içinde ihanet varsa o zaman bedelini ödetirim.
Evet konum bilgisi açıksa Google ayarlardan rahatlıkla gidilen yerleri görürSessiz kalıp delil toplayın. Mesajı silmeyi unutmuştur, hiç çaktırmayın madem telefonuna erişim sağlayabiliyorsunuz o halde Google sanırım geçmiş lokasyonları gösteriyor bi ayarı varmış, bilen bi arkadaş varsa anlatsın size telefonundan takip edin bakalım nerelere gidip geliyor. En azından aldattığını ispat ederek boşanırsanız kârlı çıkarsınız