Kuzenimin durumu :(

yorumunuz için çok teşekkür ediyorum burada hanımlar neden gerçekten böyle yerin dibine sokan yorumlarda bulundular bahsettiğim kuzenime şaşırdım doğrusu. kimisi Her önüne gelene aşık olmasaymış demiş, kimisi yumurtlayan tavuğu kullanmışlar, demiş. Kimisi bu kadar kız peşinde koşmasaymış demiş.

1) Kız peşinde koşsaydı 25 yaşına kadar 3 kişiyle çıkmazdı. Etrafta nasıl erkekler var, duyuyoruz konuşturmayın şimdi beni.

2) sevdiği kızdan uzak kalmamak için bulunduğu ortamı görebilmek için hafta sonunu beraber geçirebilmek için yanına gitmek kötü mü. sevdiği değer verdiği insanın maddi sıkıntılarını imkanı varken yardımcı olmak istemek kötü mü.

kusura bakmayın kendi kuzenimi çok iyi tanıdığım için ve burada kendisi yerin dibine sokulduğu için ister istemez savunmak ihtiyacı hissettim.

Hayatı boyunca bir sürü ilişkisi olsa, karşı tarafa sadece cinsel amaç ile baksa, istediğini aldığında yüzüstü bırakıp gitse. Başkalarının parasını yemek için onlara yakın olmaya çalışsa daha çok mu saygı görürdü burda.

Kan beynime sıçradı ya inanmıyorum, neler neler yazılmış şuraya bakın hanımlar benmi art niyetli yada kötümser konuşuyorum Allah aşkına ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…