Kuzenimin düğününde ne giymeliyim?Fikir verir misiniz?

seytan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
27
0
0
Iğdır
yha 1 mayısta kuzenimin düğünü var abiye veya gece elbisesi giymek istiyorum doğal olarak ama babam ve annem öle şeyleri sevmiyolar neymiş hepsi açıkmış anne ve babama karşı gelemem nolur yardım edin bana ne giycem bilmiyorum

Hay Allah iyiliğini versin bende kuzenin sevgilinle evleniyor falan sandım:37:
Sende az kapalı giyin yada üstüne bolero tak.
Bunun gibi
$mango-yesil-abiye.jpg $mango-renkli-uzun-kollu-elbise-460x644.jpg

Bu sene resmen elbise senesi gibi.Çok uygun fiyatlara bile inanılmaz güzel elbiseler var.
İlla abiye olmak zorunda mı_? Yani abiye olmadan ve çok açık olmadan şık olabileceğiniz elbiseler var.
Mağazalara baktıktan sonra demek istediğimiz anlayacaksınız.
He yok illa abiye derseniz üzerine bir şey giyersiniz.Ama dediğim tarz elbiseleri düşünürseniz bence annenizle çıkıp bakın.Hem siz beğenmiş olun hem de onun içine sinmiş olsun.​

açık olmayan çok elbise var,mutlaka sana uyanı bulursun.Bulamazsan da istediğin şekilde diktirirsin

Canım ben de çok sevdiğim bir elbiseyi komşumuzun düğününe giyeceğim diye tutturmuştum, babamsa üst tarafı acık diye giyemezsin demişti Ama çok şık bir bolero aldım, elbisenin içindeki kırık beyazla tam aynı tonda tabi bulana kadar cok ugrasmıstım ama hem babamın gönlü oldu hem benim

Canım ben de çok sevdiğim bir elbiseyi komşumuzun düğününe giyeceğim diye tutturmuştum, babamsa üst tarafı acık diye giyemezsin demişti Ama çok şık bir bolero aldım, elbisenin içindeki kırık beyazla tam aynı tonda tabi bulana kadar cok ugrasmıstım ama hem babamın gönlü oldu hem benim

hm ama babam elbise boyunun kısa olmasınıda istemez benim tercihimse kısa olması neyse bi şekilde halledicez tşk ettim canım :70:

kapalı çok guzel abiye kıyafetler war canım netten biraz bakın kafanda birşeyler oluşmuş olur

baktım ama hiç birisi uygun değil cnm tşk etttim sanada ama bildğin bi site varsa bununla ilgili sölermisin ya da foto kaoyabilirmisin rica etsem :34:

Back