Kuzenimi evden kovmakta haklı miyim sizce ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sentetikserotonin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
62
-128
1
23
Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.

Öncelikle üslubunuz çok yanlış . Babanıza bile ezik diyorsunuz .
Kuzeninize gelince , hoşlanmıyorsanız mesafeli davranın . Bi duruşunuz olsun . Geldiğinde çok sıkı fıkı olmayın sizde gitmeyin .
Sizin de yaptığınız yanlışlar bar kızım herseyını anlatmışsınız , o da sizin anlatmış.
Yasınız kaç bilmiyorum ama daha olgunlaşmanız lazım diye düşünüyorum

Bu üslupla işin gerçeğinin anlattığınız gibi olduğuna bile emin değilim. Kabalık akıyor yazıdan. Haklı olduğunuzu düşünmüyorum aksine haketmiş gibisiniz.

Tamam kıza karşı sinirlisiniz, dolmuşsunuz iyice ama yazinizin icinde o kadar cok kotu kelime var ki
Sorununuza gelince bence o kizla gorusmeyi tamamen kesin. Istanbula kursa filan gelince de baskasinda kalsin ya da yurtta, pansiyonda kalsin. Sizden baska kalacak yer mi yok?

iki ay önce olan şeyi ayrıntılandırıp yeni olmuş gibi yazmak neyin kafası ? Biri size aaa haklısın desin diye mi ? Haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz ayrıca güvenilmez birisiniz madem çok dürüsttün en baştan bildiklerini söyleyecektin böyle ara iyice bozulunca birine gıcık olunca neyi var neyi yok ortaya dökülmez ayrıca üslubunuz yerlerde yok b.kunu yiyor bilmem ne nasıl konuşma bu siz normal hayatta böyle mi konuşuyorsunuz ? Biraz kendinize bakın hatayı kendinizde arayın

Yeni oldu demedim zaten takintili bi insanim tekrar yazmak istedim ne var bunda cunku beni anlayacak bi ailem yok babamin bana nasil davrandigini bilsen eminim bana hak verirdin

Boyle akrabalariniz olsa babaniz size boyle kotu davransa anlardiniz
Bende de farklı versiyonu var merak etmeyin. Ama bu size hakaret etme hakkı vermez. Babanıza hiç bir zaman sövmemelisiniz bunu asla unutmayın.

Yeni oldu demedim zaten takintili bi insanim tekrar yazmak istedim ne var bunda cunku beni anlayacak bi ailem yok babamin bana nasil davrandigini bilsen eminim bana hak verirdin
Vermezdim dünyada tek kötü ebeveyne sahip insan siz değilsiniz , insanlar her yaşadığı sıkıntıya sığınıp çevresine saldırırsa dünya nasıl bir yer olurdu ? Siz basbayağı bu kıza babanız iyi davranıyor diye kıskançlığınızdan olay yaratmışsınız haklı bir tarafınız yok madem takıntılı olduğunuzu kabul ediyorsunuz tedavi olun bu şekilde ömür geçmez boşver aylar yıllar önce yaşanan saçmalıkları oturun kendizi geliştirin

Hasta degilim yapim böyle cok dusunen uzulen bi insanim ben de istiyorum unutup okuluma dersime bakmak ama ben uniye gecince aynisini bana yapmalarından korkuyorum halalarim vs cok dedikoducu iki yuzlubinsanlar
takıntılı olmak insanları bu şekilde ifşalayacak kadar (kıskandığınız için babanıza her şeyi anlattınız o ilgiyi görmeyi isteyen sizdiniz olmayınca da onu aklınızca sevilmeyecek kişi yapmak istemişsiniz) kıskanç olmak bir yapı değil bu bir sorun bu üslupla bu tarzla o çok heveslendiğin ünide de dışlanacaksın zaten illaki orada da bir arıza çıkarıp sana güvenen birini satacaksın bence kendi iyiliğin için bir dr görün

Kiskandigim icin degil onun bana yaptigi nankorlukleri sindiremedigim icin babami sevmiyorum ki bana davranis seklinden oturu onun sevgisini kiskanayim anlayip bilmeden net net konusma lutfen bunu bari kavra

Ya defol Allah askina tipe bak aq okudugunu anlamayan salagin tekisin Muhtemelen kotu babaya sahip olmak ne bilmiyosun okudugunu anlayacak zekan yok kimsin aq gelecegimlenilgili tahmin yurutuyosun sg

Komiksin gercekten neden anlattigimi yaziyorum kafandan senaryo uretiyosun bence sen doktora gorunmelisin burada hastalik teshisi konmaz aslinda ama senin sakat olma ihtimalin var ayrica kitap da oku okudugunu anlamiyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…