• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimi evden kovmakta haklı miyim sizce ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiskandigim icin degil onun bana yaptigi nankorlukleri sindiremedigim icin babami sevmiyorum ki bana davranis seklinden oturu onun sevgisini kiskanayim anlayip bilmeden net net konusma lutfen bunu bari kavra
Bence boyundan büyük konuşmayı bırak burada kavram sıkıntısı yaşayan sensin karşında da yaşıtın yok kelimelerini seç
Nankörlükleri sindirememenin karşılığı kızın bütün gizlediği şeyleri ortaya dökmek değildir yüzleşirsin çok cesursan , keser atarsın ilişkini biter gider kızın gizli saklı yaptığı şeylerin konuyla hiçbir alakası yok

Ya defol Allah askina tipe bak aq okudugunu anlamayan salagin tekisin Muhtemelen kotu babaya sahip olmak ne bilmiyosun okudugunu anlayacak zekan yok kimsin aq gelecegimlenilgili tahmin yurutuyosun sg
Evine dava kağıdı geldiğinde , mahkemede aynı cesaretini görmek istiyorum. Muhtemelen asla bulunamayacağını sanan çok zeki bir arkadaşsın görüşürüz
+ şu leş gibi ağzınla geleceğini bilmek için tahmine gerek yok ortada zaten

Komiksin gercekten neden anlattigimi yaziyorum kafandan senaryo uretiyosun bence sen doktora gorunmelisin burada hastalik teshisi konmaz aslinda ama senin sakat olma ihtimalin var ayrica kitap da oku okudugunu anlamiyosun
Sana teşhis koyan yok git teşhis koyulsun diyoruz işte ben buyum huyum bu karakterim bu vs değil bu baya baya takıntılı kıskanç birisin istersen de kabul etme inkar et burada çaresizce küfür et saldır ama saldırmakla sıkıntın çözülmeyecek ama sıkıntın olacak bence otur dava kağıdı geldiğinde ailene yapacağın açıklamayı düşünmeye başla çünkü bu forumda en son senin yediğin bu haltı nasılsa bulunmam diye yiyen biri en son kocam gördü çok kötü şeyler oldu haberi yoktu biterim nolur şikayetini geri çek diye ağlıyordu .
Ayrıca kelime dağarcığı senin gibi kısıtlı insanlar bir cümlede bu kadar fazla küfür kullanır çünkü konuşacak genelde bir şeyi olmaz kendini ifade edemez bildiği tek şey saldırmak olur kimin kitap okuması gerektiği çok açık

iki ay önce olan şeyi ayrıntılandırıp yeni olmuş gibi yazmak neyin kafası ? Biri size aaa haklısın desin diye mi ? Haklıyken haksız konuma düşmüşsünüz ayrıca güvenilmez birisiniz madem çok dürüsttün en baştan bildiklerini söyleyecektin böyle ara iyice bozulunca birine gıcık olunca neyi var neyi yok ortaya dökülmez ayrıca üslubunuz yerlerde yok b.kunu yiyor bilmem ne nasıl konuşma bu siz normal hayatta böyle mi konuşuyorsunuz ? Biraz kendinize bakın hatayı kendinizde arayın
Bende ona takıldım. Ara bozulunca herşeyin ortaya dökülmesi. Erdemli bir davranış değil bence. Karşı taraf yanlış yaptıysa dahi bu şekilde karşılık verilmemeliydi

Bende ona takıldım. Ara bozulunca herşeyin ortaya dökülmesi. Erdemli bir davranış değil bence. Karşı taraf yanlış yaptıysa dahi bu şekilde karşılık verilmemeliydi
Az sayfaları ilerle arkadaş erdemi iliklerine kadar hissettiriyor

Gördüm şimdi😧 sanırım yaşı küçük Kazen Kazen olaya el koyacaktır👍🏻
Baya hemde ama ben bunu yaşı küçüklükle de açıklayamıyorum ya 18-19 yaşında bir genç kızın böyle 50 kuruşçu tipler gibi konuşması çok fazla itici ya

Baya hemde ama ben bunu yaşı küçüklükle de açıklayamıyorum ya 18-19 yaşında bir genç kızın böyle 50 kuruşçu tipler gibi konuşması çok fazla itici ya
50 kuruşçu tipler mi😅 ay akşam akşam güldüm varol😀
Yaa aklıma başka açıklanacak bişey gelmedi çünkü çok fazla saçmalık iç içe olunca🤷🏻‍♀️

Diyorum ki babam cok baskici kendi ailesi icin olecek hir gun mesafeli davranmama gecip odama oturmama dahi izin vermiyor ona ayip olur diye kaldiki ben ona yuzune karşı söyleyeceğim hatalarini ama o bana gelince her boku diyor
Halen aynı üslup ısrarla,💩 beyninizi ele geçirmiş sanki 🤔

Ya defol kanka okudugunu anlamiyosun
Bu yorumunun dan da anlaşılıyor haksız olan sensin

Kıskanç ve aşşalık psikolojisi ile herkese seni tarafında olmayan herkese nefret kusuyorsun

Aranız iyiyken anlatmadıkların aranız bozulunca gidip ifşa edersen o kız değil göz den düşen sen olursun

Dedikoducu olursun ki olmuşsun da

Üslup berbat eğitim durumunu merak ettim

Kendini geliştirmeni öneririm özelliklere konuşmada

Kanka kaşar uyuz oldum aağğbee bunlar cahilce konuşmalar seviyesizce ha sen seviyor kendine yakıştırıyorsan tamam ne diyelim

Bana da sararsın sen şimdi dikkat et karşında ezik baban Almancı kuzenin yok saygılı ol mahkemelik olma burda insanlara defol falan yazmak çok seviyesizce

Ya defol Allah askina tipe bak aq okudugunu anlamayan salagin tekisin Muhtemelen kotu babaya sahip olmak ne bilmiyosun okudugunu anlayacak zekan yok kimsin aq gelecegimlenilgili tahmin yurutuyosun sg
Şaka gibi arkadaşlar aranızda avukat varmı biri mahkemelik olacak sanırım klavye delikanlısı bir kenar mahalle ağzı

Sana teşhis koyan yok git teşhis koyulsun diyoruz işte ben buyum huyum bu karakterim bu vs değil bu baya baya takıntılı kıskanç birisin istersen de kabul etme inkar et burada çaresizce küfür et saldır ama saldırmakla sıkıntın çözülmeyecek ama sıkıntın olacak bence otur dava kağıdı geldiğinde ailene yapacağın açıklamayı düşünmeye başla çünkü bu forumda en son senin yediğin bu haltı nasılsa bulunmam diye yiyen biri en son kocam gördü çok kötü şeyler oldu haberi yoktu biterim nolur şikayetini geri çek diye ağlıyordu .
Ayrıca kelime dağarcığı senin gibi kısıtlı insanlar bir cümlede bu kadar fazla küfür kullanır çünkü konuşacak genelde bir şeyi olmaz kendini ifade edemez bildiği tek şey saldırmak olur kimin kitap okuması gerektiği çok açık
Yüz de yüz katılıyorum

Şu şımarık kenar mahalle ağızlıya birisi haddini bildirmeli ki klavye başından küfür yazmak nasılmış anlasın terbiyesiz

Konuşacak gerçekten hiç bir şeyi yok ya eskileri döküyor sıkışınca ya da küfüre sarıyor rezalet

Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
Kuzeni ne kadar kıskanıyorsan takmışın kafayı ona, konusunu açmaya doyamıyosun. Üslubunun terbiyesizliğinden belli

Bu ne berbat yazı ne çirkin üslup Yarabbim 💆 yavrum hiç mi yol yordam bilmiyorsunuz anlamıyorum ki? Eminim gencecik güzel bir kızsınızdır, hiç kendinize böyle konuşmayı yakıştırıyor musunuz? Aramız herkesle her an bozulabilir hayatın gerçekleri bunlar. Hoşlanmadığımız insanlardan uygun bir yolla uzaklaşmak da bir seçenek. Neden işleri pisleştirip intikam hırsıyla hareket ediyorsunuz? Bu sizi bariz bir şekilde haksız çıkaracakken hem de. Size yol yordam göstermeye çalışanlara da fütursuzca saldırmışsınız. Çok ayıp değil mi? Yeni moda da her kötü davranışa anne babayı yok çocukluğunu bahane etmek oldu. Geçmişte ne yaşamış olursak yaşayalım eğer 5 yaşında değilsek her davranışımızdan biz sorumluyuz. İyi davranış da kötü davranış da bir tercih.

Sen önce bi kendine gelir misin?! Hayırdır burada vaktini ayırıp sana tavsiye veren insanlarla küfürlü şekilde konuşup hakaret ediyorsun. Karşında annen, baban, kuzenin yok senin. Şu tavırlar ve konuyu anlatış tarzın bile kimin haklı kimin haksız olduğu konusunda fikir veriyor. Aklı olan seninle muhattap olmaz zaten.
Ayrıca yazık o babaya ki büyüttüğü evladı arkasından ezik diyor. Allah senin gibi bir evlatla sınamasın kimseyi.

Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
Valla korler sagirlar birbirini agirlamis.

Ne olursa olsun anne baba için böyle konuşulmaz onlar bizim atamız unutmayın. Öncelikle büyükleriniz hakkında düzgün konuşmayı öğrenin lütfen. Ve bu konuşma üslubunuza dayanarak diyorum ki haketmişsiniz :rapci:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back