- 5 Ekim 2020
- 13.374
- 35.926
- 548
- 36
- Konu Sahibi Sentetikserotonin
-
Yüzünüze bakmadıkları kadar varmışYa defol Allah askina tipe bak aq okudugunu anlamayan salagin tekisin Muhtemelen kotu babaya sahip olmak ne bilmiyosun okudugunu anlayacak zekan yok kimsin aq gelecegimlenilgili tahmin yurutuyosun sg
Ya defol Allah askina tipe bak aq okudugunu anlamayan salagin tekisin Muhtemelen kotu babaya sahip olmak ne bilmiyosun okudugunu anlayacak zekan yok kimsin aq gelecegimlenilgili tahmin yurutuyosun sg
Su konusma tarzindan dolayi senin haksiz ve kiskanc oldugunu dusundum.Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
O instadan çıkardığınız gün iletişimi kesecektiniz, bi de evine gitmişsiniz ne alaka? Babanız el iyisi, kendi çocuklarını 3 kuruş menfaate satması kuzeninizin sorunu değil. Yediği b.klar erkek arkadaş, alkol falansa kendi ayağınıza sıkmışsınız. Onun ailesi sizin babanıza benzemiyormuş demek ki, siz kızlarını cezalandırırlar diye beklerken size tavır almışlar. Sizin babanız Almancı değil ki, akrabalar da tabi size tavır alacaklar. Siz ne sanmıştınız?
Babanızın davranışı yanlış ama babanıza niye ezik diyorsunuz okurken gözümün önüne ağzı sinirden köpükler saçan bağıra çağıra olayı anlatan biri canlandı mesaj yazma şeklinden bile ne kadar sinirli olduğunuz anlaşılıyor. Kimin nasıl davrandığını umursamadan hayatınıza devam edin unutulur.Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek
Üslup kişiliğin yansımasıdırBenim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
Cok hassassin belli zaten yazilarindanHasta degilim yapim böyle cok dusunen uzulen bi insanim ben de istiyorum unutup okuluma dersime bakmak ama ben uniye gecince aynisini bana yapmalarından korkuyorum halalarim vs cok dedikoducu iki yuzlubinsanlar
Cok da s kimde acikcasi yaptigi serefsizliklerin bedelini odediYüzünüze bakmadıkları kadar varmış
Hata bende aptal saptal sizlere fikrinizi soruyorum kendi basiniza gelse daha fazladini yaorsiniz bizim insanimiz bayiliyor haksizlara hak vermeye onun yedigi boklari sineye cekmek zorunda miyim nankor insan besleyenem yallah hak ettigini aldi siktirsin gitsin umrumda degil ahshah sennde bos bos konusma lutfen olayi bilmiyosunBu üslupla işin gerçeğinin anlattığınız gibi olduğuna bile emin değilim. Kabalık akıyor yazıdan. Haklı olduğunuzu düşünmüyorum aksine haketmiş gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?