Kuzenim ve esim ..

Nikotin yanlış oldu kusura bakmayın duzelttim sonradan. Aynen dünden sonra bende öyle dedim eşime . Pazar günü yine dugun var merak ediyorum ne olacak

Çok kafaya takılacak bir şey olarak algılamadım şahsen, siz de takmayın. Eşiniz rahatsızmış, varsa bile karşı tarafın bozuk bir niyeti, iş eşinizde bittiği için, eh o da tamam. Özetle sorun yok, siz rahat olun.

Günahını almamak için sizlere sormak istedim zaten. Çok düşünüyorum bu konuyu belkide kardeşi gibi görüyor ama bu kadar yakın değilken hatta çok nadir gorusuyorken esi ile olan sorunlarını bile anlatması değişik geliyor

nem kapılacak insan var nem kapılmayacak insan var.... tedirgin oluyorsanız mesafeyi koyacaksınız.... tedbir senden, takdir Allah'dan... eşinizin yanına geldiğinde de yanından uzaklaşsın sakince eşiniz...

Ben halamın kızına misafirliğe gittiğimde yorulmuştum bacaklarımı koltuğa uzattım sohbet ediyorduk birden eşi geldi eve. Tam toparlanicaktim. Kız yorgunmusun gel sana ayak masajı yapıyım dedi. Bende yok artık daaa neler dedim :KK70: Kuzenimde dioki uzat kız ayağını acayip iyi masaj yapio dio :KK70: ben ölürümde kuzenimden şüphe duymam. Duymaya utanırım biz hepimiz kardeş gibiyiz
Kuzenim %100 suçlu eşime sarkıyor demedim ben sadece kafama takilanlari paylaşıp fikir almak istedim

31 ve 62 sayılarının argo ile ilgili olduğunu pek dusunmuyorum ..
Çok açık bir şekilde belirtmek istemedim.
Ama siz nasıl düşünürseniz artık.
Bu kadar uzun zamandır düşüneceğinize,
Eşinizde sevmiyormuş konuşmasın madem.
Sizde düşünmemiş olursunuz.
Bu kadar basit..

Bu yazdiklarindan pek birsey cikmiyor.
Evham yapiyorsun bence..

Tabikide ama öyle eşimle benim bi samimiyetimiz yokken eşimle çok samimiymis gibi bunları yapması bir tuafsin geliyor. Haa kuzenim evlenmeden once bi kere bize gelmişti yılbaşında tombala oynarken 31 ve 62 sayılarını söylerken bi kahkaha falan atmıştı yani bi değişik bir insan ..
62 değil 69 derken gülmüş olmasın

Bana da değişik geldi..Ne bu samimiyet.adami bı şekilde bulup derdini anlatmalar filan.anlaticaksa sana anlatsın.Elin adamını yakın gormektense esas yakını sizsiniz sizi yakın görsün..illa birşey var diyemem ama bende tarzını bı garip buldum.

Dert anlatması falan değil de imalı imalı gülmesi vs bana sinir bozucu geldi. Insanların için bilemeyiz belki benim evliliğim kötü onlarınki de bozulsun diye sinir bozucu hareketler yapıyor. O geldi mi yapışın eşinizin koluna yapışık ikizler gibi dolaşın. Aklınıza şüphe düştüyse tedbir almaktan başka çare yok, nasıl bir çift olduğunuzu görsün kudursun. Derdini de başkasına anlatsın benim kuzenim rahatsız olsa ben yapmazdım öyle birşeyi sonuçta. Belki biz yanlış anlaşılmaktan korkarak büyüdük gerisi yüzsüz büyüdü :KK70:

X