- 30 Kasım 2016
- 1.723
- 1.204
Merhaba Kızlar .. Basliktanda belli olduğu gibi nefret ettiğim bir kuzenim var kuzenim dememede bakmayın abla diyorum daha çok yaşça benden ve eşimden büyük. 29yasinda. Bu 1sene önce evlendi ve istanbula yerleşti sonra anlaşamayip hamile bir şekilde deri döndü anne evine . su an eşiyle geri barismislar ama hala ayrı sehirdeler .Neyse sorunum su ki bu kuzenim eşime karşı aşırı ilgili. Normalde pek gorusmeyiz ama görüştüğümüz zamanda bi değişik davranıyor.Mesela geçen bir düğünde karşılaştık ben gittim selam verdim esi de gıcık olduğu için görmezden gelip oturdu bu da eşimin arkasından gelip bana sus işareti yaparak eşimi korkuttu yok niye yanıma gelip selam vermiyorsun hamile bayanı ayağına getiriyorsunuz vs. Neyse sonra dugun çıkışı enistemle tokalasmadan iyi geceler diledi. Ama eşime sarılıp tokalasip iyi geceler falan dedi eşimin istemediği halde . Eşim resmen ona gıcık durumda inanın bana çok vıcık hareketleri var diye hep kizmistir bana çok konuşma diye. Neyse dün yine bir akraba toplantısında karşılaştık esimde kadınlar içeride diye balkonda oturmayı tercih etti . Bi baktım bu balkona çıkıyor sonra yanına gitmedim bekledim . Eşime eşiyle olan sorunlarını anlatmış gerizekali !! Bana anlatmayan kiz eşime anlatmayı tercih etmiş ve sonra eşim yanıma gelince bi süre sonra o da gelip böyle değişik gulmeler artist artist havalı bir şekilde konusmlar yaptı. Neyse sonra bunların arabası olmadığı için biz bana dedi bizi eve birakirmisiniz diye tabi dedim bende. Esimde abla on koltuğun biri kırık sen sen su tarafa otur hamilesin dedi o da tabi canım seni mi kiricam dedi .yolda da seni severim Dünya ahiret kardesim ol falan dedi. Ne biliyim değişik biri ışte.. Baya uzun oldu kusura bakmayın . Acaba gerçekten kardeşi olarak mi görüyor ben mi yanlış anlıyorum bi akıl verin lutfen