- 17 Ocak 2020
- 27.696
- 40.096
- Konu Sahibi sekilsiznick
Eger avukat sen oyle hıssedıyosan dogrudur diyorsa
o hukuk Bılmez avukat diplomasını dönerciden almıştır
Saygılar.
o hukuk Bılmez avukat diplomasını dönerciden almıştır
Saygılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilinçaltında bir öykünme olmuş ve hastalığı yüzünden taktığı kişi siz olmuşsunuz. Ama bir an önce tedavisinin yapılması lazım. İlerlediği zaman iyileşme ihtimali düşüyor çünkü.İsterdi diye düşünüyorum aile yaşantısı ve hayat tarzı olarak çok farklıyız. Ben okudum gezdim calıstım,ona göre daha bakımlıyım,kendime daha cok özen gösteriyorum,spor yapıyorum vs. Normalde kıskanç biri değil bana karşı, psikolojik olarak kötü olmasa bunları takmazdı diye düsünmek istiyorum.
Mesela bu konuyu konuşurken telefonda hep sey dedi;
Evet sen güzelsin ben çirkinim. Ben çirkin olabilirim,sen güzel olabilirsin ama güzellik gelip geçici bak ben sana akılda verdim,ben pasaklı değilim fare suratlı değilim,evet senin kadar güzel değilim ama bana neden böyle seyler yaptın vs vs.. Sürekli bunları tekrarlayıp durdu.
Ya benimde aynen böyle bir arkadaşım varrr o kadar zor ki herkesin ona aşık olduğunu düşünüyor kontör yükletiyor çalışan numaramı aldı diye ona şaşırıyor koca kadın tüm.kadinlarn ondan nefret ettiğini çünkü kocalarının onu begendini söylüyor ve hep takibe uğruyorKonu çok uzun ama en kısa haliyle anlatmaya çalısıcam ve ne yapmam gerektiğini bilmediğim için akıl almak istiyorum sizlerden.
Kuzenimle yakın olmasada kötü olmayan bir akrabalık ilişkimiz vardı,aynı mahallede oturuyoruz ve normal şartlarda baba tarafıyla görüşmüyoruz çok yakın ilişkilerimiz yok sadece bu kuzenim ve ailesi hariç.Çok çok nadir birbirimize kahveye gider geliriz ya da sadece bayramlarda görüşürüz. Son 6 aydır neredeyse birbirimize hiç gidip gelmedik sadece mahallede birbirimizi gördüğümüzde selamlaşırdık ben bir kaç kez davet ettim gelmedi,gitmek istedim o kabul etmedi.
Üç gün önce beni aradı,ona tiktok hesabından göndermeli şeyler paylaştığımı,hakaret ettiğimi ve gizlice resimlerini çektiğimi söyledi ki ben o sıra başka bir şehirdeydim. Önce şaka yaptığını sandım ama değil ciddi ciddi savcılığa vericem avukatlarımla görüştüm dedi bende ver umrumda değil çünkü ben değilim dedim. Benim tiktok hesabım yok,olsa bile kuzenimle aramda sorun yok ona böyle bir şey yapmam imkansız yani.Telefonlarım dinleniyo sen istediğin her seyi söyle,siz bunu yapıyorsunuz dediğinde biz kim dedim,onu tanımayan bir arkadaşımla benim yaptığımı söyledi. Arkadaşım onun adını bile bilmez çünkü kuzenimle paylaştığım bir şey olmadığı için arkadaşıma da anlatacağım bi konu yok tanımıyor dolayısıyla.Tiktokta gönderiler çıkıyormuş karşısına pasaklı diyormuşum ben çirkinsin diyormuşum. O böyle videolara denk geliyormuş ve bu videoları benim ona gönderdiğimi söylüyor. O her bi video paylaştığında ben bir video paylaşıyormuşum ama cidden telefonumda tiktok uygulaması bile yok.Nerden bu kanıya vardın dediğimde ben öyle hissediyorum dedi. Avukatına anlatmış avukatı da sen böyle hissediyorsan doğruıdur demiş ama bu kadın çalışmıyor parası yok ne avukatı onu da anlayamadım. Her neyse ben bağırdım hakaret ettim sonra pişman oldum çünkü ben bağırdıkça suçlu insan sesini yükseltir gibi saçma şeyler söyledi.
Şimdi sorum şu ben onla tekrar iletişime geçip kendimi anlatmalı mıyım? Hakaret ettiğim için özür dilemeli miyim? Onun yardıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ona söylemeli miyim bunu?Tek başıma görüşmek istemiyorum çünkü farklı şeyler anlatabilir. Bu konuyla alakalı nasıl bir mesaj yazsam iyi olur?
Ailesine bildirmek lazım kesinlikle. Neler yapacağı asla öngörülmez aksi takdirde.Bence acilen kardeşi ile iletişime geçin, durumu anlatın. Belli bir sıkıntı var. Allah korusun çocuklara bakıyormuş, hayali bir seyler görür, çocuklara zarar verir falan. Ben korkardım açıkçası, bu kişiye çocuklarımı bırakmazdım. Önce teşhis konulup sonra tedaviye başlaması şart.