Kuzenim, nişanlısı, facebook ve ben :((

kusura bakmada sizin bu yaptiginiz cocukluk.. ben kalkip nisanli kuzenimi face üye edicem hatta oda beni uyaracak nisanlim böye böyle diye ..
yani suc sizin...kendiniz dert aramissinz bana göre..
ben olsam hic karismam heleki siz evli bi bayansiniz yani.. nebiliyim sizin esiniz size hicmi bisi demedi kizmadi??
hani desemki daha 14-15 yasindaki kizlarsinz ama.. biriniz evli digeriniz nisanli .. yani ban cok sacma geldi .. kendi cok istiosa face üye olmayi kendi olsun sizi ne diye karistiriyo onuda anlamadim..nisanlisinin öyle biri oldugunuda biliyosa face 'de isi ne??lmaz:

doğru söylüyosun çekeceği var bayanın(kuzen). sudan sebeple ortalığı galeyana getiren ekmeğimle oynadı (??!!!) diyen adamdan ne beklenir. allah kısa zamanda fikir zikir ne varsa ihsan etsin ne diyelim kafamçokkarıştı (amin:Saruboceq:)

madem nişanlından 3.5 atıyosun ne die feysbuka merak salarsın-tatlicadiarzu-huyunu bile bile nie gizli saklı iş çevirmeye kalkarsın...
sonrada yuvamı yıkıyosun die kuzenine rest çekersin
heee kuzene gelirsek..o çokmu masum!uyuyan yılanı uyandırıyo.karışma kardeşim..kim naparsa yapsın sananeiyi olur allahtan kötü olur kuldan böyledir bu işler cancağzımsengözlerimebaksanab

milleti facebooka üye edip girip bide gruplara mı yazıldın.
hatalısın çünkü gereksiz şeyler yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…