- Konu Sahibi MustafaKemalci
-
nişanlısı en bast şeyi büyütebilecek kapasitede bi insan.
Aranızda sorun yaratmasın sana kkızmasın huzursuz olmayın, varsın bana kızsın demiştim
hani insan uzağındakine tepkiyi çok veremz ya
onun iyiliği mutluluğu içindi şimdi cezasını çekiyorum :)
ekmekten sudan olma meselesi, henüz işe başlama aşamasındaydı, kurstaydıya arkadasım onun elı ayagı yokmu..kendı yapsın herseyı.. sen ne dıye karısırsın..bak gordunmu ıyılıkten marez dogar..sen yardımcı olmak ıstemıssın..o en kucuk olayda..seni suclamıs..ayrıyetten ben sunuda anlamadım..neden nısanlım kızar dedıgı zaman benım ustume at..benı yaptı de dıyorsun..ne kadar sacma..
ayrıca su ekmegımden olma meselesını anlıyamadım...
hesabı açmışsın ama keşke kontrolunu arkadaşlıkları grupları falan ona bıraksaydın kullanmasını öğretseydin yani
ama bana sırf bu yüzden bir bardak suda sülale çapında fırtına çıkması saçma geldi, kapatsınlar hesabı olsun bitsin
tüm olan biten tüm neden bu mu yani, saçmaa valla
ayrıca kuzenin bayan dimi, nişanlısıda asker mi, kızın hesabının nişanlısının işiyle ne ilgisi var anlamadım ayrıca hadi evli olsalar neyse soyisim aynı olur ama halen nişanlılar
demekki onların hiçbişeyine karışmıcaksın bundan sonra acı bi tecrube olmuş senin için, çocuk çok problemli bence yandı senin kuzen:hulya:
ya ne uyuz bir kuzen bu böyle ya.of okurken bile sıkıntı bastırdı içime.bırak düşme sen de üstüne.ne hali varsa görsün,şirret kızaklinialirimsmile
eşin sana kızmadı mı? pekı sen ne karısıyorsun dıye..ya bırak ne halı varsa gorsun..kesınlıkle hıc bırsey ıcın ne destek ver..nede işine karış..ne yaparsa yapsın..
kuzenim bayan bu arada
Aslında güçlü olduğunu düşünürdüm, biz iki taraflıda kuzenim, amca teyze çocukları.
Birbiriize hep koşarız daha doğrusu, biz onlara daha çok koşarız(
kuzenimle çocukken pek anlaşamazdık, sevmezdi beni.Ondan küçük olmama rağmen ondan önce işe girdim evimi kurdum evlendim falan, bazen bunları kıskandığını anlıyodum.
Aslında damat beyin neden böyle yaptığınıda anlıyorum sanki?
Kuzenim çok aktif değildir kariyer konusunda, başarılıdır ama araştırmaz.
Ben ona iş konusunda çok fikir veriyordum, nişanlısı ise çok fazla çalışmasından yana değil
Kuzenimin aklını çeldiğimi düşündü sanırım, oysaki akıl çelmek değildi,
bir kez daha anladımki erkeklere muhtaç olmayacaksın,, herşeyi yakıp yıkabiliyolarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?