• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim, nişanlısı, facebook ve ben :((

MustafaKemalci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
133
1
0
Diğer
Merhaba arkadaşlar;
Kuzenimle bir sorun yaşadım ve sizlerle paylaşmak isitiyorum.Amaç sadece rahatlamak :(
Kuzenim bundan 5 ay kadar öncekendisi adına facebook hesabı açmamı istedi.Fazla internet kullanmaz kendisi.Bende açtım, nişanlım duymasın falan dedi, bende bu eğer aranızda soruna yol açarsa benim üzerime bırak, senle kötü olmasın o yaptı falan dersin dedim.Kuzenimde onun çok kinci olduğunu kızarsa görüştürmeyebileceğini söyledi ama ben kuzeninim be saçmalama dedim, ama farketmezmiş onun için.Neyse bende birkaç kez hesabına girdim ve baktım.Kendiminde üye olduğu gruplar vardı, Pkk lılarla karşı olan gruplardı bunlar genelde.gelen bir kaç teklifi kabul etmişimki ederkende kızmaz heralde dedim, çünkü benim yerime sen ilgilen demişti ve ben hiç bir grup üyeliğine şüpheyle yaklaşmamıştım.
, neyse bunu kabul ettikten birkaç gün sonra damat bey görüyo, kuzenim benim arıyor kayınvalidemlerin evinde, bana ulaşamayınca anemlere aratıyo, nişanlısı eşimi arıyor derken, bağırış çağırış kavga ediyoruz telefonda.Onun başını yakmak için uğraşmışım ben, başını yaktığını duyunca sevinecekmişim.Neyse dedim çok bozuldum ve gttim nete sorunu hallettim, artık sana karışmıyorum dedim, karışma deyip restini çekti.
Kuzenimin nişanlısıda Milli Savunmayla ilgili bir mesleğe atanmak üzere kurstaydı.Tasyin bekliyorlardı, tayinleri belli oldu, doğu çıkmış, herşeye rağmen desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüp aradım, açmadı suratıma teller kapanıdı.yine tamam dedim, nişanısı yüzündendir diye.Nikahı vardı aylardır kesinlikle geleceksin dediği nikaha davet edilmedim, aradım çağırırsa giderim diye yine yüzüme kapadı.Eşim nişanlısını aradı teli açmadı.Annemleri çağırmış sadece ki amcam ınuda çağğıracaksın demesine rağmen teklif etmedi.Gitmedik huzurkları kaçmasın diye, sadece annemle babam gitti.Suratlarından kırgınlıklarını belirtmişler.
Dün babam kuzenimi aradı konuşmak için, babama nasıl bağırıyor, isin tyaptıklarınızı iliyorum, beni sinirlendirme falan.Neyse tamam dedik aramayalım, kendi arıyo bağıryor, bizimkiler kapat sakinleş diyo yine arıyor.1 saatten fazla konuştu, beni dinleyeceksiniz diye.Ve şunu dedi k-benim yuvamı yıkmaya çalışmasın, kendinde bu üyelikler yokken beni nasıl üye edr, ekmeğimden mi edecek diye, yemin üzerine yemin ediyorum anlamıyo, düşmanınmı diyolar, yok ama nede diyo? ekmeğimden etmeye çalıştı diyoda başka bişey demiyor.
Ve düğünlerimiz bittiği için bunlrı yapmışız, kendisi bizim herşeyimizde yanımızdaymış ama ben neden olmamışım, aradı senden teklif bekledi diyo, çağırmazdım o gelecekt diyor.Herşeyimde yanımdaydı gerçekten, aylarıdır onun düğünü için planlar yapıyodum rüya gibi olacaktı, ama şimdi o kadar soğudum ki :((ve ben kuzenşm her türlü iş başvurusunu yaparım, ilanlara zorla başvurdururm ve şuan çalıştığı iş bile benim başvurumlaydı.ya nasıl benden bunu bekler anlamıyorum :((

babamlar çok kızgın düğününe bile gitmek istemiyorlar ama el gün var, ben gideceğim biliyorum, ama nasıl davranmalıyım çok karışığım :(((

Kuzen zaten baştan demiş ya nişanlısı öğrenirse kötü olur,kincidir,affetmez vs.. diye..
Bence şu an yapacak bişiy yok..
İnşallah onların da arası bozulmamıştır..
Ay şu face'e de üye olmayanı sanki damgalıyorlar,illa üye mi olması gerekiyormuymuş?

araları aslında epey bozulmuş ama zaten her sebeptn epeyce bozabiliyolar ilişkilerini :(
sanırım zamana bırakmak gerek.
Nerden girdim bu face cidden, canımı sıkmak için yer aramışım

ya arkadasım onun elı ayagı yokmu..kendı yapsın herseyı.. sen ne dıye karısırsın..bak gordunmu ıyılıkten marez dogar..sen yardımcı olmak ıstemıssın..o en kucuk olayda..seni suclamıs..ayrıyetten ben sunuda anlamadım..neden nısanlım kızar dedıgı zaman benım ustume at..benı yaptı de dıyorsun..ne kadar sacma..

ayrıca su ekmegımden olma meselesını anlıyamadım...

hesabı açmışsın ama keşke kontrolunu arkadaşlıkları grupları falan ona bıraksaydın kullanmasını öğretseydin yani
ama bana sırf bu yüzden bir bardak suda sülale çapında fırtına çıkması saçma geldi, kapatsınlar hesabı olsun bitsin

tüm olan biten tüm neden bu mu yani, saçmaa valla

nişanlısı en bast şeyi büyütebilecek kapasitede bi insan.
Aranızda sorun yaratmasın sana kkızmasın huzursuz olmayın, varsın bana kızsın demiştim
hani insan uzağındakine tepkiyi çok veremz ya
onun iyiliği mutluluğu içindi şimdi cezasını çekiyorum :)

ayrıca kuzenin bayan dimi, nişanlısıda asker mi, kızın hesabının nişanlısının işiyle ne ilgisi var anlamadım ayrıca hadi evli olsalar neyse soyisim aynı olur ama halen nişanlılar

nişanlısı en bast şeyi büyütebilecek kapasitede bi insan.
Aranızda sorun yaratmasın sana kkızmasın huzursuz olmayın, varsın bana kızsın demiştim
hani insan uzağındakine tepkiyi çok veremz ya
onun iyiliği mutluluğu içindi şimdi cezasını çekiyorum :)

demekki onların hiçbişeyine karışmıcaksın bundan sonra acı bi tecrube olmuş senin için, çocuk çok problemli bence yandı senin kuzen:hulya:

ya ne uyuz bir kuzen bu böyle ya.of okurken bile sıkıntı bastırdı içime.bırak düşme sen de üstüne.ne hali varsa görsün,şirret kızaklinialirimsmile

ya arkadasım onun elı ayagı yokmu..kendı yapsın herseyı.. sen ne dıye karısırsın..bak gordunmu ıyılıkten marez dogar..sen yardımcı olmak ıstemıssın..o en kucuk olayda..seni suclamıs..ayrıyetten ben sunuda anlamadım..neden nısanlım kızar dedıgı zaman benım ustume at..benı yaptı de dıyorsun..ne kadar sacma..

ayrıca su ekmegımden olma meselesını anlıyamadım...
ekmekten sudan olma meselesi, henüz işe başlama aşamasındaydı, kurstaydı
ama bu onun işine bile fayda sağlayabilecek üyeliklerdi , bende anlayamadım doğrusu
hesabı açmışsın ama keşke kontrolunu arkadaşlıkları grupları falan ona bıraksaydın kullanmasını öğretseydin yani
ama bana sırf bu yüzden bir bardak suda sülale çapında fırtına çıkması saçma geldi, kapatsınlar hesabı olsun bitsin

tüm olan biten tüm neden bu mu yani, saçmaa valla

haklısın hatam o oldu, kendisi kontrol etmemi istediği içindi girmem , sonuçta bu işte
bende aileye yansıtılmasına anlam veremiyorum
ben ona böyle yapmazdım, ki eşime bile anlatmadımki bu davayı ondan soğumasın diye
Ama kuzen, 28 yıllık amcayı kuzeni silip 3 yıllık nişanlıya tercih etti, bu acıtıyo zaten

ayrıca kuzenin bayan dimi, nişanlısıda asker mi, kızın hesabının nişanlısının işiyle ne ilgisi var anlamadım ayrıca hadi evli olsalar neyse soyisim aynı olur ama halen nişanlılar

demekki onların hiçbişeyine karışmıcaksın bundan sonra acı bi tecrube olmuş senin için, çocuk çok problemli bence yandı senin kuzen:hulya:

ya ne uyuz bir kuzen bu böyle ya.of okurken bile sıkıntı bastırdı içime.bırak düşme sen de üstüne.ne hali varsa görsün,şirret kızaklinialirimsmile

evet canım asker, ilişkiside şu :)) nikah yapılacaktı, kuzenimin adını falan alıp araştırması başlatılacaktı.Yani facede kimle nişanlı olduğuna dair bişeyde yok.Sanırım çok senaryo yazı, oynattı, sanırım beni sevmemişki bunu yaptı.
Evet yandı kuzenim, aslında kendiside çok zaman farkında ama bu kez değil işte.

A-a ne saçma vallahi çok garipsedim :delphin:
Zaten güçlü bağlarınız olsaydı bu derece absürd bişey için bozulmazdı.
Boşverin gitsin alsanaalsanasmile

kuzenim bayan bu arada

Aslında güçlü olduğunu düşünürdüm, biz iki taraflıda kuzenim, amca teyze çocukları.
Birbiriize hep koşarız daha doğrusu, biz onlara daha çok koşarız :((
kuzenimle çocukken pek anlaşamazdık, sevmezdi beni.Ondan küçük olmama rağmen ondan önce işe girdim evimi kurdum evlendim falan, bazen bunları kıskandığını anlıyodum.
Aslında damat beyin neden böyle yaptığınıda anlıyorum sanki?
Kuzenim çok aktif değildir kariyer konusunda, başarılıdır ama araştırmaz.
Ben ona iş konusunda çok fikir veriyordum, nişanlısı ise çok fazla çalışmasından yana değil
Kuzenimin aklını çeldiğimi düşündü sanırım, oysaki akıl çelmek değildi,
bir kez daha anladımki erkeklere muhtaç olmayacaksın,, herşeyi yakıp yıkabiliyolarmış.

eşin sana kızmadı mı? pekı sen ne karısıyorsun dıye..ya bırak ne halı varsa gorsun..kesınlıkle hıc bırsey ıcın ne destek ver..nede işine karış..ne yaparsa yapsın..

eşin sana kızmadı mı? pekı sen ne karısıyorsun dıye..ya bırak ne halı varsa gorsun..kesınlıkle hıc bırsey ıcın ne destek ver..nede işine karış..ne yaparsa yapsın..

aslında çok kızmadı, o an eşimin annesindeydik sadece onların yanında tartışmasaydın dedi.
Birde yapmasaydın, kendi işini kendi görseydi dedi.çünkü ben ona çok destek olurum eşim buna şahit olmadan kuzenimin bu bencilliğinnden dolayı beni uyarıyordu o kadar.Birde şunu dedi, sağolsun aslında bu onun işine bile yarar bu adar yaygaraya gerek yoktu dedi, çünkü benim eşimde asker, aynısı ondada vardı.Ama annemle çok fena bozuştuk bu konuda.

kuzenim bayan bu arada

Aslında güçlü olduğunu düşünürdüm, biz iki taraflıda kuzenim, amca teyze çocukları.
Birbiriize hep koşarız daha doğrusu, biz onlara daha çok koşarız :((
kuzenimle çocukken pek anlaşamazdık, sevmezdi beni.Ondan küçük olmama rağmen ondan önce işe girdim evimi kurdum evlendim falan, bazen bunları kıskandığını anlıyodum.
Aslında damat beyin neden böyle yaptığınıda anlıyorum sanki?
Kuzenim çok aktif değildir kariyer konusunda, başarılıdır ama araştırmaz.
Ben ona iş konusunda çok fikir veriyordum, nişanlısı ise çok fazla çalışmasından yana değil
Kuzenimin aklını çeldiğimi düşündü sanırım, oysaki akıl çelmek değildi,
bir kez daha anladımki erkeklere muhtaç olmayacaksın,, herşeyi yakıp yıkabiliyolarmış.

bence tum yollar kuzenıne cıkıyor..o ısteseydı..aranızda hıc bır polemık olmazdı..yanı nısanlısını ıdare edebılırdı..ama o senle kotu olmayı ıstedı...belkı kıskanclık belkı baska bırsey ...nıtekım kotude oldu..

küçücük bir olayı bu kadar büyütmesi garip önceden gelen bir husumet oldu belli..keşke karışmasaydınız ama olan olmuş ..düğüne gitme konusunda da şahsen gözümün nuru bile olsa bu kadar saçmalıktan sonra hele de çağrılmamışsam gitmem :kahve:

benim anlamadığım ne zamandan beri bu ülkede pkk karşıtı olmak insanın başını yakıyor
sırf bu gruba üye yaptın diye mi küstü yani sana ???
kullanmayacağı facebooku niye açıyor?
sırf dostlar alışverişte görsün diye mi ?

kuzenin 28 yaşında olması ayrı garip, daha olgun davranmalıydı, ben 18-19 falan sanmıştım
neyse bu olay sayesinde 28 yıllık kuzenini yeni tanımış oldun, her musibette bi hayır vardır diceksin
:hulya:

Çift taraflı kuzensiniz, neredeyse kardeşsiniz..
Keşke hiç face mace konularına girmeseydiniz..
Ama olmuş bir kere..ınşallah düzelir..
Olgun bir yaştaymış..Nişanlısının tarafından çıkması da ayrı bir konu..

Back