Kuzenim evime hic gelmedi :( sebebi ne olsblr sizce?

Siz gittiniz mi?

Düzeltme: davet etmemiş yeni gördüm.

O zaman yapacak bir şeyiniz yok.

canım sorun para ise bile ya kusura bakma durumumuz sıkısık getiremedim felan derdi okadar önemliyse belliki senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor. bendede vardı oyle kuzenler ama öyle deggilmiş simdi ne arayıp ne soruyorum nedengörüsme cabam var

Sebebini bilemeyiz ama bu kadar bahane inandırıcı değil, istemiyor demekki.

İki seçeneğiniz var bana kalırsa
Ya boşvereceksiniz.
Ya da son kez arayıp," bir sorun varsa söyle,ben bahane ürettiğini düşünüyorum, eski samimiyetin hatrı varsa dürüst ol ve söyle" gibi cümlelerle üstüne gideceksiniz.

gelmek isteyen her türlü geliyo, istemeyende böyle saçma sapan bahaneler üretipduruyo

Evlenmissin gelememis evine hediye alamamıs cocuguna hediye getirememis belki maddi imkanlar yuzunden size karsi mahcup hissediyordur kendisini. Kimseyi ne yasadigıni bilmeden yargılamayin.
Siz bir adım atın hala uzak durursa o zaman gorüsmek istemiyor diye dusunun.

Çeşit çeşit senaryolar kurulabilir. Ama nedenini onun ağzından duymadığınız sürece kendinizi doldurduğunuz ile kalırsınız.
İletişimi belli bir süre kesin bakalım. Kendinizi gerin çekin üstüne gitmeyin. İlla ki kulağınıza gelir bir şeyler. Maddi imkanlar için mi yoksa size bir konu yüzünden kızgın olduğu için mi uzak? Hiç kapınıza gelip konuşmazsa arkadaşlığınızı istemiyor demektir. Ona göre tavrınızı belirlersiniz.

Siz gidin.bu kadar sevdiginiz 1 kuzeniniz madem.
Illa da o gelecek diye bir sey yok

Gerçekten belki eşi izin vermiyordur beni severdi demişsin belki o bekarkendi sevmiyor artik eşinin size gelmesini istemiyor çok kıskanç biri belki..ya da düğüne gelememenin mahcubiyetini yaşiyor ayrıca kimseye dolmuş paranı ben veririm gel demeyin çok kırıcı...

Sebebi ister maddi olsun ister manevî, sonuçta çabanıza karşılık kapılar hep yüzünüze kapanmış. Yerinizde olsam daha aramam, kimseyle haber falan da yollamam.

Maddi sıkıntısı varsa olay sadece hediye değildir. Üstü başı, sizi çağırsa evi, ikramı istediği gibi olmayabilir. Maddiyat yüzünden eşiyle sorun yaşıyordur veya eşi gezmesini kısıtlıyor olabilir. Bir sürü ihtimal var. Üstelemeyin, bırakın görüşmek isteyince kendisi arasın.

Durum maddiyat olabilir eli boş gelmek istemez.Ama bu kadar zaman da gelirdi herhalde şimdi alamadım sonra alacağım derdi.Eğer sıkıntıları varsa içine kapanmıştır hevesi keyfi yoktur.Boyle olabiliyor insan çok sıkıntıya girdiğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…