- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Yok canım temas etmedikEvet olabilir. Hala bu hatalardan geri duramıyoruz malesef. Maskesiz aynı ortamda oturduysan yüksek ihtimal bulaşır. Öpüştüysen falan.
O zaman olmamış olabilir ama siz yinede maskeler açık oturma yaptıysanız test yaptırın öyle bulaşıyor çünkü inşallah yoktur bişey 15 20 gün çıkmayın annenden de uzak dur bariYok canım temas etmedik
Geçmiş olsunAbim pozit karantinadalar annemgile söylenen eğer belirti varsa test yaptırın. Eğer içiniz rahat değilse yaptırın. Hemen yapmıyolar temas olsa bile belirti istiyolar
Sonucu bekliyoruzO zaman olmamış olabilir ama siz yinede maskeler açık oturma yaptıysanız test yaptırın öyle bulaşıyor çünkü inşallah yoktur bişey 15 20 gün çıkmayın annenden de uzak dur bari
Valla kendisi çalışıyor belki yorgunluğunu çalışmasına yormustur bilemiyorum bende hataliyim gitmememliydimben azıcık halsiz hissetsem kovidim diye kendimi izole ediyorum.
Kuzeninize de maşallah. İşte bu kul hakkı. 1 gecede belirti verip kötüleşmemiştir. İllaki kendini yoklamıştır. Ama yine de sizinle görüşmüş.
Ben olsam sırf bu genişliği yüzünden yüzüne bakmazdım. Ayıptır
Boşuna gitmeyin. Bulaş olmuş olsa bile 5. Günden önce + çıkmaz. Test yapılmasına gerek yok. Kuzeninizi filyasyon ekipleri aradığında temaslı olarak isimlerinizi versin yeter.Şimdi hastaneye gideceğiz annemle ne olur ne olmaz test yaptırmak istiyorum aynen
Hastanedeyiz annemle test verdik sonucu bekliyoruz.
Genelde doğru sonuç belirtiler çıkmaya başladktan sonra çıkıyor. Bakınız bahsettiğim arkadaşım belirti yoktu negatif çıktı. Şuan belirtiler oluşmaya başladı sağlık bakanlığını aradı ve test yaptrttı sonuç bekliyor..Suruntu sonuçları yarın çıkacakmış inşallah temizdir yazarım size
Tedbirli davranın yine de başka insanları tehdit altuna sokmadan 15 gün geçirin.. İnşallah sizlerde öyle bir şey yoktur bulamamıştır.. Hastanelerde artık ciddi belirtiler olmadan test yapmıyorlar..zaten yapsalar da pozitif olanları yine evlerine karantinaya gönderiyorlar.. O yüzden siz 15 gün dışarıya alakanızı kesin annenizi iyi gözlemleyin bir belirti falan olursa Allah korusun o zaman yapacaklar zaten testBiz salı günü görüşmüştük çarşamba günü test yapmaya gitti Annem 70 yaşında bize bulaşmış olabilir mi test yapalım mı yapmayalım mı sizce?
biz dün annemle gittik test yaptırdık 17.00 gibi falan test sonuçları yarısı çıktı yarısı bugüne kaldı orada anneme iğne yaptılar.Konunuza alakasiz dahil oluyorum ailedem corona pozitif var karatinadayiz ama ilac icin gelen olmadı karantina suresini yarıladık ama ne bir ekip geldi ne de bir ilac verildi sizde nasil bir süreç yürütüldü
Pozitif çkmanıza çok üzüldüm..Rabbim şifa versinbiz dün annemle gittik test yaptırdık 17.00 gibi falan test sonuçları yarısı çıktı yarısı bugüne kaldı orada anneme iğne yaptılar.
Ve ikimizin de pozitif çıkabileceğini ihtimalinin yüksek olduğunu çünkü belirtilerimiz vardı bunun için ilaçlarımızı verdiler ve eve yolladılar daha sonra aradılar pozitif çıktığımı söylediler benim.
annemin ki daha belli değil.
14 gün karantinaya aldık evde bulunan herkes.
Ve ilaçları kullanıyoruz
Bence sağlık bakanlığını arayın ilaçları isteyin
Çok teşekkür ederim halsizlik vardı ama ben grip olduğunu düşünüyorum demek ki grip değilmisPozitif çkmanıza çok üzüldüm..Rabbim şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?