- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Teşekkür ederimEğer belirtileriniz olursa yaptırın test. Zaten belirti olmadan yapmıyorlar hastanelerde. Gitseniz de muhtemelen belirti soracaklar. Ama yine de içiniz rahat etmeyecekse gidip sorabilirsiniz.
Geçmiş olsun
Rica ederimTeşekkür ederim
Zaten kovit çıktı çıkalı hiçbir teyzem kuzenimle falan görüşmedim ilk defa evlerine girdim son 1 yıldır mesafeliydik ama maske yoktu ama yine de izole olacağız evden çıkmayı düşünmüyoruz 15 gün eğer de belirtide gösterirsek ararım 112 yi.Temaslı olmuş oluyorsunuz siz ve annenizde kendini izole etmelisiniz.ne kadar süre yanyana bulundunuz sosyal mesafeyi aştınız mı maskenizin var mıydı?bunlar önemli sorular aylardır doğru düzgün akrabalarla sosyallesmiyiruz aileme gittiğim zaman dikkat ediyorum yanlış anlamayın ama.neden bazı konuları ısrarla devam ettiriyorsunuz anlamıyorum
Temaslı olanlara 14 gün izole olun şikayetiniz olursa gelin test yaparız diyor devlet hastaneleri. Ama özeller yapıyor.Temasli oldugunuz için gitseniz test yapabilirler . 15 gun karantina vercekleri kesin
Mesafeyi koruduysaniz gecmemis olabilir ayni evin icinde yasayan insanlarda bile gecmeyen olabiliyor kendinizi ve annenizi gozlemleyin bi de temasli oldugunuz icin test yapma ihtimalleri var diye biliyorum bi öğrenin isterseniz.aslinda hepimiz şu hataya düşüyoruz yakınlarımızda yok onlardan geçmez diye düşünüyoruz ama maalesef durum böyle değil onlar kiminle temas etti yada ne kadar dikkat etti bilemiyoruz umarim negatifsinizdirZaten kovit çıktı çıkalı hiçbir teyzem kuzenimle falan görüşmedim ilk defa evlerine girdim son 1 yıldır mesafeliydik ama maske yoktu ama yine de izole olacağız evden çıkmayı düşünmüyoruz 15 gün eğer de belirtide gösterirsek ararım 112 yi.
Yeni yeni başladık biz sosyal mesafe kurallarına uyarak görüşmeye pandemi nedeniyle sadece 3 eve giriyorum Annem kardeşim ve kuzenim yani 3'ev ziyaretinde bulundum 9 aydır her gün gezmiyorum ayda 1,2 cikarim
Annesine test yapacaklar bakalım onunki negatif çıkar inşallah böylece bizimde negatif olma ihtimalimiz yüksek olurMesafeyi koruduysaniz gecmemis olabilir ayni evin icinde yasayan insanlarda bile gecmeyen olabiliyor kendinizi ve annenizi gozlemleyin bi de temasli oldugunuz icin test yapma ihtimalleri var diye biliyorum bi öğrenin isterseniz.aslinda hepimiz şu hataya düşüyoruz yakınlarımızda yok onlardan geçmez diye düşünüyoruz ama maalesef durum böyle değil onlar kiminle temas etti yada ne kadar dikkat etti bilemiyoruz umarim negatifsinizdir
Belirti olmadan devlet hastaneleri test yapmıyo. Kayınpederim pozitifti kayınvaldeme yaptılar. Aynı evde yaşayan kaynıma yapmadılar yaşı genç diye.Biz salı günü görüşmüştük çarşamba günü test yapmaya gitti Annem 70 yaşında bize bulaşmış olabilir mi test yapalım mı yapmayalım mı sizce?
Şimdi hastaneye gideceğiz annemle ne olur ne olmaz test yaptırmak istiyorum aynenBelirti var diye söyleyin bi riske atılacak bi hastalık değil cok agir geçirenler var
Ama siz şuan karantina altında değil Misiniz?Şimdi hastaneye gideceğiz annemle ne olur ne olmaz test yaptırmak istiyorum aynen
Evet olabilir. Hala bu hatalardan geri duramıyoruz malesef. Maskesiz aynı ortamda oturduysan yüksek ihtimal bulaşır. Öpüştüysen falan.Biz salı günü görüşmüştük çarşamba günü test yapmaya gitti Annem 70 yaşında bize bulaşmış olabilir mi test yapalım mı yapmayalım mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?