• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim covid-19 pozitif çıktı 🥺

biz dün annemle gittik test yaptırdık 17.00 gibi falan test sonuçları yarısı çıktı yarısı bugüne kaldı orada anneme iğne yaptılar.
Ve ikimizin de pozitif çıkabileceğini ihtimalinin yüksek olduğunu çünkü belirtilerimiz vardı bunun için ilaçlarımızı verdiler ve eve yolladılar daha sonra aradılar pozitif çıktığımı söylediler benim.
annemin ki daha belli değil.
14 gün karantinaya aldık evde bulunan herkes.
Ve ilaçları kullanıyoruz
Bence sağlık bakanlığını arayın ilaçları isteyin
Cok gecmis olsun.

biz dün annemle gittik test yaptırdık 17.00 gibi falan test sonuçları yarısı çıktı yarısı bugüne kaldı orada anneme iğne yaptılar.
Ve ikimizin de pozitif çıkabileceğini ihtimalinin yüksek olduğunu çünkü belirtilerimiz vardı bunun için ilaçlarımızı verdiler ve eve yolladılar daha sonra aradılar pozitif çıktığımı söylediler benim.
annemin ki daha belli değil.
14 gün karantinaya aldık evde bulunan herkes.
Ve ilaçları kullanıyoruz
Bence sağlık bakanlığını arayın ilaçları isteyin
Cok geçmiş olsun iyiki gitmissin. Moralini yüksek tut benim abim de tıpkı grip gibiydi öğrenince cok sukur ilaçlarla hemen atlattı gayet iyi şuan

Cok geçmiş olsun iyiki gitmissin. Moralini yüksek tut benim abim de tıpkı grip gibiydi öğrenince cok sukur ilaçlarla hemen atlattı gayet iyi şuan
Temaslı herkese test yapılmıyor belirti olmadan.
14 gün evde durun belirtiniz çıkarsa test yaptırın. Sirkeli suyla gargara yapıp bol c vitamini alın.
C, D ve Çinko içeren efervesan tabletlerden alın doktorlar onu da çok öneriyor.
Vitamini aldım kullanmaya başladık çok sağolun tekrar 🙏

Back