Yöresel Tarif Kuymak (resimli)

Yöresel Yemekler
çok yağlı değil hayatım ama isteğe göre yağını azaltabilirsin.yağ sadece lezzet katmak için koyuluyor kuymağa pişmesiyle alakalı birşey değil

mmmh nasıl lezzetlidir kimbilir olsada yesem yesem yesem bunun bır sonu olmalı ama nerede bulamıyorumkaydirigubbakcemile3

çok lezzetli bir şey yağ zaten üzerine cıkar piştiği cok tatlı bişekilde anlaşılır.offf canm çekti ellerine sağlık arkadaşım ama sana bişey demek istiyorum kuymağın orjinalini bozmasak da lor katılır demesek sen belliki cok güzel yapmıssın ama lorlu olmaz peynir uzamaz .

haklısın orjinaline lor katılmaz ama ninem peynir bulamazsa lorla yapardı oda güzel olurdu.

ya bizim sahurun vazgeçilmezidir eşim kuymak yemeden oruç tutamaz ama rahatsız olmuyor yani tok tutuyor

biz sahurdan çok kahvaltıda tüketiyoruz canım ama çok tok tutuyor cidden
Çok sevdiğim bir tariftir yengem çok güzel yapıyor...

nazenn yengen bizim oralı sanırım :))

dıbı tutar bunun ve kazıyıp yersın kendısınden daha lezzetlıdır bıde yanında trabzn ekmegı olursa yemede yanında yat

dıbı tutar bunun ve kazıyıp yersın kendısınden daha lezzetlıdır bıde yanında trabzn ekmegı olursa yemede yanında yat

ben dibi daha kolay çıksın ve çok olsun diye teflon tavada yapıyorum.kuymak bitince dibini dürüm gibi sarıp yiyorum bu akşam bi kuymak yapayım artık

Biz kuymağı peynirsiz yaparız ,un ve teryağıyla,hatta bazen zerdeçal da ilave ederiz ,
üzerine tarçın,zencefil gibi baharatlar ve toz şeker dökerek yeriz,
harika bir tadı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…