kutu colamın çinden yabancı madde çıktı

benimde ice teanın içinden yün gibi bişey çıkmıştı ozamandan beri sodadan yada sudan başka bişey içmiyorum..

İğrenç...

Fotosunu gördüm... Şikayetlere devam edin.
Hatta dava açın derim. Bu şekilde dava kazananların sayısı çok...

offf yaaa ne yiyip icicez bilemiyoruz artik
bende karsimdaki ekmek firinini sikayet etmistim alo 174 e
o kadar pislerki anlatamam fareler cirit atiyo icerde balkonda otururken goruyoruz hep neyse hemen geldiler numune almaya bi haftadir sonucu bekliyoduk
sonuc olumluymus nasil olur aklimiz almiyo o firina devletimiz temiz raporu verdiyse vay halimize kim bilir bilmeden neler yiyoruz

kızlar cpca coladan aradılar
ürünü alıp isncelemek istiyoruz dediler.bende tabiki ama bana ürünü benden teslim aldığınıza dair yazılı belge istiyorum dedim.
böyle bir uygulama olmadığını belirti bende o zaman ürünü vermiceğimi kendimin inceletebileceğini belittim.ben yetkililerler görüşüp arıyım dedi.
beklemedeyim

midem kalktı :S

kızlar aradılar yine ama müşterim vardı konuşamadım.2 dk sonra arayın dedim.5 dak oldu arayan yok

aradılar tekrar
yazılı kağıt veremeyeceklerini söylediler.bende ürünü veremiyeceğimi söyledim.
öylece kapattık teli.
şimdi ne ypayım kızlar bana bir fikir verin

suan midem fena derecede bulandı....Arada dışarda yemek yiyince içerdim yanında.Eskiden bağımlıydım.Duyunca soğudum ya umarım cevap verirler..ülkemizde yasaklansa çok hayırlı olurr :)

Ben de böyle şeyler hep beni bulur sanırdım:) Benim de yüce cips doritos taco mun içinden upuzuuun sarı bir saç çıkmıştı... Bana ait olması biyolojik olarak mümkün değildi ve orta boy cipste iyice aralara karışmıştı ek olarak tek başımaydım yanımda kimse yoktu:)))
Ha bir de hani Etinin kakaolu bisküvisi var ya ama petibör olan değil işte ondan da tüy gibi birşey çıktı ama kıl değildi naylonumsu birşeydi....

Ama ben o danino olayına şok oldum hani plastik vs anlarım da diş ne alaka yaaa nasıl girer ki içine onun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…