kutu colamın çinden yabancı madde çıktı

konsol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
130
0
arkadaşlar biraz önce yemekte aldığım kutu koladan garip bişey çıktı.biz hiçbişeye benzetemedik ama iğrenç görünüyordu
şikayetvar.com ve cola cola nın kendi sitesine hemen yazdım..fakat henuz cevap yok
konu hakkında yapabileceğim bişey varsa bilgilendirir misiniz ?

Son düzenleme:

İçinden çıkan maddeyi sakın atma sakla şikayet ettiğin yerler ister çünkü ola ki dava açman falan gerekir delil isterler
bizim de danone çilekli yoğurtun içinden diş çıkmıştı bildiğimiz köküyle birlikte diş..

şikayet ettik ama arkadaşımız çoktan çöpe atmıştı..

Uzun zamandır cola diyince miğdem bulanıyor...Bence çok sağlıksız şekilde yapılıyor....Şikayet etmeye devam et...

yok artık daha neler ya danoneye de çok güvenirdim ben :26:

nasıl bir şeydi ??? cocacolaya maıl at bence

mail attım zaten hemen ama henüz dönüş yapılmadı..çağrı merkezini aradım kimseye ulaşamadım.
walla böyle nasıl anlatıyım ama hani burgu makarnayla büyük kurt karışımı bişey

yok atmadım atarmıyım hiç..şuanda kesonumun üzerinden kutyla birlikte bana bakıyor neydüğü belirsiz olan cisim

yok atmadım atarmıyım hiç..şuanda kesonumun üzerinden kutyla birlikte bana bakıyor neydüğü belirsiz olan cisim

ayy ne iğrenç yaa eşim kutu kola hastasıdır dur akşam okutayım bari hatta fotosunu çekip koyabilsen keşke :)

yok artık daha neler ya danoneye de çok güvenirdim ben :26:

Aynen canım bizde şok olmuştuk şikayet ettik ya bi de telefon üstüne telefonlar,mail üstüne mailler habire dönüş yapıp durdular bize o maddeyi getirin ya da biz gelip alalım diye ama sağolsun arkadaş o heyecandan çöpe atmıştı bile..

Ayy nasıl farkettiniz diye sormak istiyorum ama cevaptan korkuyorum içerken ağzınıza mı geldi ne olduğu belirsiz cisim

arkadaşlar buraya resim ekleyemiyorum
fakat şikayetvar.com ilan no :1319247 burdan bakabilirsiniz resime

Ben çok merak ettim yabancı maddeyi acaba resim koyma şansınız varmı?
Bizimde yılar önce depozitolu 2.5 lt lik cocacola şişesinin içinden sakız çıkmıştı.
Heralde depozitolu şişeler temizlenmeden direk dolduruluyordu demekki.

gecen haberlerde okudum, Türkıye'de kapalı dondurmasından kıl çıkan çocuk 1000 ya da 1500 TL tazmınat kazanmış mahkemeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…