- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Düşünüyorum o halde müslüman değilim.
Düşünüyoruz yani tek hatamız bu . Günah ile, kafirlik ile, "bu nasıl müslümanlık?" ile suçlanmak için düşünüyor, sorguluyor olmak yetiyor galiba.
-Atatürkçüyüm.
-Teeee senin müslümanlığına .
Tabi, bilmeden içeriğinde küfür olan ve ortaya çıkaranların bizlerle kıskıs alay ettiği gerçeklere din gereği sorgulamadan inanalım .
Sonumuz hayrolsun
Böyle bir şey paylaşıp neyin nesidri kutlu doğum haftası neden böyledir diye sormak, mantık yürütmek bile kafirliğe, dinsizliğe giriyor canım. Sanki biz peygamberimize Allah'a inanmıyoruz inkar ediyoruz, kandillerimizi de dini bayramlarımızı da kutlamak istemiyoruz bir köşe yazısı paylaşılmış ki bence de mantıklıdır soru işaretleri vardır bunca sene diyanet tarafından bilinip kutlanması gereken bir şey neden kutlanmamıştır kim engellemiştir, engellenseydi zaten bas bas bağırırlardı dimi ki kutlamak isteyen kutlardı yine ama son senelerde kutlanma nedeni ne diyanetinde mi bunca zaman haberi yoktu bu haftadan o garip.
Ben baştan dedim bu konu paylaşıldı hazır olun kurana Allah'a peygambere inanmayanlar yaftası yemeye diye hiç gecikilmedi maşallah. Başka din alimleri tarafından kutlu doğum haftası diye bir şey olmadığı, kutladığımız mevlid kandilimizin zaten bu demek olduğu söylenmişti bulabilirim de. Yani son zamanlarda kutlanmaya başlanıp bunca sene o kadar insanın nasıl habersiz olduğunu ben anlamıyorum. Ve bunu sorduğum için de dinsiz oluyorum. İnanır mısın umrumda değil kişilerin beni nasıl nitelendirdiği.