- Konu Sahibi PastelBoya
-
ay ne o öle ders ders ders, hayat mı geçer yahu böle, allame-i cihan olucaksın sanki..
herşeyin zamanı ayrı.. biraz ders biraz eğlence, geçer gider 4 sene anlamazsın..
sen beni dinle bak, eskişehir'den başla.. çok güzelmiş orası, plaj bile yaptı büyükerşen maşallah a.s.. bolbol resim çek, sonra da onları buraya koy biz de bakalım ok :)
..$€L!n..;4534267 .!.:peki kaçıncı sınıftasın yani kaç senen daha var??
canım bende afyonda bir yıl yurtta kalmıştım ama benim ikinci üniversitemdi ve 26 yaşındaydım o zaman iş çıkınca bırakmıştım.
o ortamı iyi bilirim 6 kişiydik bizde odada ve senin gibi 19-20 yaşlarındaydı arkadaşlar ve gece acil servislerde alırlardı soluğu ağlama krizleri falan.durumunu iyi tahmin ediyorum o yüzden.
arkdaşım yok demişin edinmeye çalış bence bi süre sonra ailen oluyo onlar çünkü ateşlendiğinde ilaçlarını onlar veriyo alnına ıslak bezi onlar koyuyo.
okulu bırakacağım dayanamıyorum aile hasretine diyen çok oldu sen gibi ama bırakmadılar o günler geçecek inan biraz sakin ol sadece.şimdi o arkadaşlarım mezun oldu ve diyolarki ah keşke o günlere geri dönebilsek en güzel zamanlarımızmış çünkü iş derdi başlıyo
bide biraz daha derslere asılıp ailesinin yanına yatay geçiş yapanda oldu
uzun oldu ama yaşanılan şeyler bunlar. herşey senin elinde unutma ve bir daha öğrenci olamayacaksın o günlerin tadını çıkar bencesositososito
kütahya yada istanbul fark etmez yeterki mutlu olmayı iste:dance:
canim okulun sosyal klubleri yok mu resim muzik dans veya elbecerileri ile ilgili? onlardan briisine katilirsan hem yeni bir ortam hem de eglenceli vakit gecirebilirsin.. hafta sonlari da al eline fotograf makinani git guzel yerlere bol bol foto cek. aksamlari da ders calissan kitao okusan gunluk dizilei takip etsen zaten zaman su gibi akip gider.
istanbula cok mu farkli geciyo sanki zaman allah askina benim gezmeye bilem adam gibi vaktim olmuyo ancak yakin mesafelere gidip geliyorum zamanimin yarisinin da yolda gecmesi ve araba manzarasi da cabasi.
Söylediklerini kulağıma küpe yaptım canım gerçekten araştırıcam suç biraz da bence galiba çok salmışım kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?