Kütahya///43

selam herkese
önceki aylarda yaptığımız kütahya buluşmasını tekrar yapmayı düşünüyoruz.. fikirlerinizi bekliyorumm

Selam Kütahyalı hanımlar...

Konuyu yeni gördüm ama sevindim yani,

Üniversiteyi orda okudum,Ankaralıyım aslen,

Evlenip Kütahyaya yerleştik ama bir yıl kaldık sadece,

İş nedeniyle şimdi Kırıkkaledeyiz,

Ama Kütahyayı sevdiğimi buraya gelince anladım,boshayallersmile

Ve özlüyorum da yani,

Burdan hasret giderelim bari,

Biz yokken neler değişti Kütahyada?

Hilton açıldı onu duyduk...

Başka yeni gelişme var mı?CADIARZU

Selam Kütahyalı hanımlar...

Konuyu yeni gördüm ama sevindim yani,

Üniversiteyi orda okudum,Ankaralıyım aslen,

Evlenip Kütahyaya yerleştik ama bir yıl kaldık sadece,

İş nedeniyle şimdi Kırıkkaledeyiz,

Ama Kütahyayı sevdiğimi buraya gelince anladım,boshayallersmile

Ve özlüyorum da yani,

Burdan hasret giderelim bari,

Biz yokken neler değişti Kütahyada?

Hilton açıldı onu duyduk...

Başka yeni gelişme var mı?CADIARZU

Bende kütahyada okuyup gelin olarak kalanlardanım .. Kütahya aynı bir tek hilton açıldı Üniversitemizin ismi değişecekmiş son alınan haberlere göre ..

Bende kütahyada okuyup gelin olarak kalanlardanım .. Kütahya aynı bir tek hilton açıldı Üniversitemizin ismi değişecekmiş son alınan haberlere göre ..

Aaaaaaa niye değişecekmiş okulmuzun adı?CADIARZU

Bence çok güzel ve çok da yakışıyo Kütahyaya yani...
boshayallersmile

selam herkese. kütahyalıyım. evimiz merkezde. ama elazığda yaşıyoruz. yaza geliyoruz inşallah. buluşma nasıldı bijoux :)) nerde toplandınız. çok merak ettim valla

a.s.selam kızlar,ben geldim.ayyy bak yine heyecanlamdım.evet,nerede,ne zaman,saat kaçta,kimler kimler buluşuyoruz?ben varım her zamanki gibi.eee kambersiz düğün olmaz dimi yani?kaydirigubbakcemile3
bu arada benim kardeşim üniversitede memur,sordum isim değişiyor mu diye''yok öyle bişey ''dedi .endişelenmeyin kuzucuklarım(rahmetli adile naşit geldi aklıma).

Banada okuyan öğrenciler dedi burfur'mm opuyorumnanaktanSensiz olurmu hiç Özledim valla yakında ayarlarız ..aklinialirimsmile

selam herkese. kütahyalıyım. evimiz merkezde. ama elazığda yaşıyoruz. yaza geliyoruz inşallah. buluşma nasıldı bijoux :)) nerde toplandınız. çok merak ettim valla

bir kere yakamozda bir kere de inci de buluştuk :lepi: fotolarımızı bile koyduk buraya sositososito

pazar olmaz figencim kocişler izin vermez o yüzden cumartesi olur büyük ihtimal..

merhaba kızlar
hemşerilerimin olduğu topik varmış daha yeni keşfettim ne yazık ki :KK43: kütahyanın merkezindenim bende. doğma büyüme.. ama şu anda yozgattayım. gün sayıyorum inş. temmuz 1 dedi mi kimse tutamaz beni buralarda :)

ayy çok sevindim sizleri burda gördüğüme bende tavşanlıdanım memleket hasretini sormayın. eşimde tavşanlılı. biran evvel tavşanlıya geri dönmek için çabalıyoruz. varmı bizim memleketimiz gibi...mirmirmirmir

kütahyadan çok tavşanlılı var heralde topiğimizde. ama ne yazık ki çok yavaş ilerliyor.

ayy çok sevindim sizleri burda gördüğüme bende tavşanlıdanım memleket hasretini sormayın. eşimde tavşanlılı. biran evvel tavşanlıya geri dönmek için çabalıyoruz. varmı bizim memleketimiz gibi...mirmirmirmir

merhaba yeniHayat..demek tavşanlıdansın..çok sevindim :dance: memleketlimi görünce :)) bende tavşanlıdan...şuan neredesin sen

Mrb arkadaşlar bende kütahyalıyım istanbulda yaşıyorum, istanbulda yaşayan başka kütahyalı arkadaşlarımız varmı?

X