Kuşum için yardım kızlarr bi fikir acill

[
çok hassas oluyorlar üşütmüş olabilir kaloriferin yanına felan koy kafesini,vitaminleri oluyor sularına damlatılan onlardan verin isterseniz...

evet günde mecburen 2 kere yıkadım(artık leetimiyor kendini bagırıyor elime alıncasuyuna damaltım vitamin direnç artırıcı çok teşekür ederimm cnm

saol canım benimde kafam alah bulak olduu yaaa şampuanla yıkamadım ılık suya devam etcem artık tamamm

bitanem haber verirrimm

melisim,kurutma makinesiyle kurutsaydın..
elektrik sobasının karşısına koy yada..
veterinere götürdün mü? nasıl oldu şimdi?
üzüldüm canım ya

melisim,kurutma makinesiyle kurutsaydın..
elektrik sobasının karşısına koy yada..
veterinere götürdün mü? nasıl oldu şimdi?
üzüldüm canım ya

megimmm dün çok üzğündümm( veteriner vitamin versi tüyleri için yapcak bişe yok kendi düzelirmiş

buğün daha iyy cnm çok saolll

iyi olmasına sevindim bende. valla üzüntüden kalp atışalrım değişti. umarım eski sağlığına kavuşur limon.

[hepinize çok teşekür edrimm saolun serankay oğün destek ve moralin içinn ayrı bir teşekürr cnmm

Benim kuşlarımdan biri de üç kere akvaryuma düştü, ama gayet iyi durumu şuanda. Sadece gözlerinden biri arasıra kapalı duruyor, veteriner yavrularda görüldüğünü, ılık pamukla silmek gerektiğini söyledi. Kuşunuz ıslandığında veya yıkandığında sakın onları kurutmaya çalışmayın, kendi kendilerine kurumaları için korunaklı bir ortamda durmalarını sağlayın.

Melisss limon hep aklımda merak ediyorum nasıl oldu iyi mi şimdiii ? Kusura bakmaa sınavlarım çok yoğun bu aralar anca durulduu. Umarım iyidirr. :)

çok teşekür edrim canımm bundan sonrası için önlemini alırım işn...gerek kalmaında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…