- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi melisdeniz
muhabett kuşumm balın içine düştü sabah kahvaltısında yapışmışş yıkadım ama tüyleriii yapışık yapışık halsizleşti neler yapa blirim lütfennn biğisi olan varmı((
Bunu okuyunca harbiden kötü oldum benımde muhabbet kuşum var sakın şampuanla yıkama onun kendı kokusu var tüylerini yolarrrveterine götürebilirsin veyaa bbiraz kendını temızlesın yıkanmayı seviyorsa su koy kendını temizler zaten ama yıkanmıyorsa sen ılık suyla yıka sonradan kendı düzeltir tüyleriniii umarım iyi olurr benı haberdar edersen çok sevinirim çok üzüldümm
ılık suyla yaıkdaım tüyleri azaldı bayaa yolunmuş gibi oldu çok moralim bozuk agladım( çok seviyorum ben limonumuu şampunala yıkammaıştım iyo lurmuki acabaa
bu sabah oldu canım çok üzğünüm sabahtan buyana canım sıkınn.agladım hemde çokk ılık suyla yıkadım çok sevmiyoe suyu ben yıkıyorum şuan kafeseste kuruyor ama tüylerini ayıtlıyor gibii durmadan yolıuor işte( içim sıkıldı veteriner ilaç verirmiki tüyleri için,, taammm cnmm çok saoll haber verriim iylesinde birr duaa et lütfen
Şampuan mahveder tüylerini sakın denemeherhalde veteriner mantıklı gibi görünüyor canımm Anneme sordum şimdi ılık suyla iyice yıkayıp küçük bir havuya sarın üşütmesin umarım iyileşirr ama korkma bir şey olacağını sanmıyorum şampuanla sakın yıkama kımyasal madde kendını kokusu haricinde üstünde baska koku istemez bu sefer tüylerini yolar o kendını temizlerken bence götürür
Tabıkıde dua ederimm,umarım iyileşir
[
taammm canım çok saolll ılık suyla yıkadım bir saat önce kuruyorr ama tüyü azaldı biğünde(saglıklı dursunda tüyü gelirrinşş demii
kıyamıyor insan kafam alalk bullak oldu iştahım kapandı o öyleykenn( kendini temizler en dogrusu bu gibi ğörünüyorr izlemeye aldım arada bakcamm çook saol cnmmm
Bi$i olmaz SIKMA canini :) iyilesir ins ....
Tabıkıde kıyamaz insan bende öperken felan arada ötüyor o kadar kokuyorum kı içim gidiyor canına zarar vericem diye.. Tüyleri gelır onun bu olaydan sonra birazcık dökülmesi normal kendını temizlesin bide üşütmesin korkma canım o yakında iyileşirr umarım,inşallah eskı halıne döner benım kusumda çok gelıyor yemeklere
benii çok iy anladınnn böyle anladıgın biriyle dertleşmek çok ğüzell moral olduu banaa yem yiyorr şimdi az baktım tüyleri gelir diyosun atık ellmeyim acoyır heralde elime alınca bagrıyor çünkü( çok severim muahbet kuşalrını seninkini ismi ne ne renk kaç aylık yemege gelmeleri çok tatlı yaa pis bogazlar azcıkk ama olsun yesinlerdee
Tabıkıde kıyamaz insan bende öperken felan arada ötüyor o kadar kokuyorum kı içim gidiyor canına zarar vericem diye.. Tüyleri gelır onun bu olaydan sonra birazcık dökülmesi normal kendını temizlesin bide üşütmesin korkma canım o yakında iyileşirr umarım,inşallah eskı halıne döner benım kusumda çok gelıyor yemeklere
Aslında benım 7 senelık vardı bir tane bir hastalıktan dolayı öldü şimdiki kuşumun ismi bıcır neredeyse 1 sene olucak rengi mavi yeşil karışımı çok değişik bir renk bunu arkadaşımdan aldım zaten 3 senelık bir kus. Onlar pek ilgilenmıyorlarmıs bizede çok alıstı :) Evin neşesi dediğin gibi bayram nedeniyle düzceye gitmiştik komsumuzdaydı bugün geldik aldım küsmüş birazcıkk sonradan biraz ilgilendım ıslık çaldı konusmaya basladı öyle barıstıkk :) iyileşir korkma ya gelır gelır elıne alma bir süre sıcak odada dursun..
Ben hayvanları çok seviyorum ayrımcılık yapmam işte tek kuş gibisinden kedi,köpek,kuşhiç farketmez. Ve bence hayvanlar çok iyi dost olabiliyor insana,çok alısıyorsun :) Öperimmmmm :) Mutlaka yazarsın yarınki durumunu. Ama bence toparlayacaktır :)