Kusmuk kokusu

Tiksindiginiz için size geliyor olabilir. Siz evde yokken eve sinmiş olabilir. Yunusatıcıyi suyla bir tencereye koyun ve kaynatın cam kapı kapalı kalsin. Daha sonra havalandırın. Perdeleri yikayın bol yumuşatıcı ileıslak ıslak asın.

Hayvanları çok da sevdiğinizi düşünemedim şu durumda =(((

Teşekkürler :)
Maşallah valla,mutlu yaşamlar size

Yok güvenilir biyerde ondan eminim Geri almayı düşünüyorum bazen ama.eşim pek istemiyo ses yapıyo diye

Yargılamak size düşmez..siz mi belirliyorsunuz sevip sevmedigimi yorum yapmak için yapıyorsunuz baska bişey degil

Maalesef sizinkisi sözde hayvan severlik. Köpek ses yapar, kuş tüy döker, kedi kusar bla bla Size peluş hayvan öneriyorum sevimli sevimli.

Yargılamak size düşmez..siz mi belirliyorsunuz sevip sevmedigimi yorum yapmak için yapıyorsunuz baska bişey degil
Yargılamadan söylüyorum lütfen evcil hayvan edinmeyin. Hem sizin iyiliginiz hem de onların ruh sağlıkları için. Her insan hayvan bakamaz. Seviyor olabilirsiniz ama bakamiyorsunuz. Almayın bundan sonra.

Valla dusunmediyseniz o sizin sorununuz diyorum bende

Bunu sorun kabul etmiyorum
Bu kadar hayvanseverin olduğu bir konuya, baktığım hayvanları terkettim diye yazarsanız alacağınız cevaplar bu türdür
Yazmasaydınız o zaman, benim mesajımı alıntıladığınız için size cevap yazdım nezaketen, bir de pişkin pişkin ukalalık ediyorsunuz

Siz hayvanları uzaktan sevin bence. O kaka yaptı, bu ses yaptı, bu hasta oldu, tüyü, kılı bahaneniz bitmez sizin. Biblo değil onlar sonuçta sorumluluk istiyor. " Ayy ne sevimliiiiii, cik siviyirim" demeyle olmuyor yani.

kedi kusmuğu tamam kötü bir şey ama kokmaz ki öyle :/ Erkek kediyse o koku bırakmıştır bence, işaret gibi kokan odur bence. Uzun tüylü şapşik kedim çok hassas olduğundan kusma, tüy topağı çıkartma sık sık yaşarız, hiç koku olmuyor.

öffff ne çok konuştun ya uzattın da uzattın senle mi.ugrascm

Evet öyle dediler burdada bende şaşırdım . Ama veteriner sıkıntı yok dedi miğde asidiyle çıkarmıştır oda kokar dedi. Ama yinede takipteyim şuan inşallah bi hastalığı yok cocugumun

koku gitti mi peki

bir de ağzını da koklayın

midesinden gelen bir koku var mı

tabii ben de bir garip dedim

kediye de ağzını aç koklayayım nasıl denir bilemedimmmmm

koku gitti mi peki

bir de ağzını da koklayın

midesinden gelen bir koku var mı

tabii ben de bir garip dedim

kediye de ağzını aç koklayayım nasıl denir bilemedimmmmm
Koku gitti cok şükür iyice temizledim heryeri.
Yok ağzıda anormal kokmuyor . Herşey normala döndü şuan teşekkürler herkese:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…