Kusmuk kokusu

Kedi kusmuğu hele de tüy yumağı çıkarması o kadar kötü kokmaz, hayvanın bir rahatsızlığı mı var acaba
12 kedili evimde hiç öyle bahsettiğiniz kadar inatçı bir koku almadım bazen paraziti olan hayvanlarda olur bu kötü koku, bir kontrol ettirmenizde fayda var
12 kedi miiii:KK57:nasıl bakiyorsunuz hepsine evde çk zor olur ya

Zor olmuyor mu?
Meraktan soruyorum, 1, 2 hadi 3 tane olur, çok sevilir, bağ kurulur da 12 tane olunca hepsine ilgi göstermek, sevmek, bağlanmak daha zor değil mi sanki, adları filan var mı, karışmıyor mu, ay çok merak ettim :olamaz:

Sadenaz, Behlül, Yasemin, Sıdıka, Fıstık, Mıstık, Tubiş, Karamuk, Muro, Dıdı, Ramazan bir de oğlum Şerafettin , o öldü ama hala saymadan yapamıyorum
Yaşadıkları ev ablamın evi, ben evlendim ve şu an evimde kedi yok, gündüz evde olmadığım için. Bu kuzuların hepsini birlikte sahiplendik hala da bakımlarını ortak olarak sürdürüyoruz. Sadenaz ilk kedimiz , 16 yaşında. Her birinin kişiliği farklı ve her biri ile bağ kuruluyor. Onlar bambaşka varlıklar, senelerce ne işlerinden ne de masraflarından gocunmadım. Çok kedili bir eviniz varsa, eşyanız az olacak, halınız yok denecek kadar az olacak, gece - gündüz kum temizlemeyi göze alacaksınız, yıllarca veterinere çalışmayı göze alacaksınız ama verdikleri sevgi tüm bunlara değer. Her fırsatta yanlarında oluyorum, çoğu yaşlandı artık, en genç kedilerimiz fıstıkla mıstık onlar bile 6 yaşlarına doğru gidiyor. Bi atıyorum kendimi aralarına ohhh hepsi üstümde misss =)))

Acaba hasta olabilir mi, bu kadar ağır ve kalıcı koku olmuyor kedilerde, özel koku giderici spreyler oluyor marketlerde enzimleri parçalayan onlardan alın, gerçekten koltuğa sinmiş idrar kokusunu bile geçiriyorlar

ara sıra benim minnoşlar da kusar tüy yumaklarını ama anlattığınız koku normal değil. Kusmuğunu temizlerken hiç öyle bi kötü koku gelmedi bana. Düzenli olarak vet kontrollerini yaptırıyor musunuz?

Sadenaz, Behlül, Yasemin, Sıdıka, Fıstık, Mıstık, Tubiş, Karamuk, Muro, Dıdı, Ramazan bir de oğlum Şerafettin , o öldü ama hala saymadan yapamıyorum
Yaşadıkları ev ablamın evi, ben evlendim ve şu an evimde kedi yok, gündüz evde olmadığım için. Bu kuzuların hepsini birlikte sahiplendik hala da bakımlarını ortak olarak sürdürüyoruz. Sadenaz ilk kedimiz , 16 yaşında. Her birinin kişiliği farklı ve her biri ile bağ kuruluyor. Onlar bambaşka varlıklar, senelerce ne işlerinden ne de masraflarından gocunmadım. Çok kedili bir eviniz varsa, eşyanız az olacak, halınız yok denecek kadar az olacak, gece - gündüz kum temizlemeyi göze alacaksınız, yıllarca veterinere çalışmayı göze alacaksınız ama verdikleri sevgi tüm bunlara değer. Her fırsatta yanlarında oluyorum, çoğu yaşlandı artık, en genç kedilerimiz fıstıkla mıstık onlar bile 6 yaşlarına doğru gidiyor. Bi atıyorum kendimi aralarına ohhh hepsi üstümde misss =)))
hayvanlari bende ck seviyorum evlendiğimz zaman ilk sene muhabbet kuşu aldım evde ses olsun istedim ona bebeğim gibi bakiyodum konuşmayı öğrettim benden ayrilmiyodu sonra papağan aldık jakoydu cinsi ama ona bakamadım ck yabaniydi hirliyodu bide hasta oldu sattım pisliğide cabasi daha sonra esim pekinez yavru köpek aldı eve getirdi ama ikinci gün yapamdm çünkü tuvalet eğitimi yoktu heryeri batırdı sonra esim onu koydeki evin avlusuna bırakayım ddi ağladım zirladim götürme diye kar kış soğuk götürdü o gece uyuyamadm vicdanım sızladı ertesi gün geri getrdi ama olcak gbi dgl ben bide titizim geri götürdü evi resmen kirkladim :) sonra hamile kaldım kusumuda verdim birine hala onda bizim hayvan maceramız böyle oldu:) buarada pekinez köpeğimiz canko hala köyde yazdan yaza birlikteyiz bahceli evim olsa hiç düşünmem alirim

hayvanlari bende ck seviyorum evlendiğimz zaman ilk sene muhabbet kuşu aldım evde ses olsun istedim ona bebeğim gibi bakiyodum konuşmayı öğrettim benden ayrilmiyodu sonra papağan aldık jakoydu cinsi ama ona bakamadım ck yabaniydi hirliyodu bide hasta oldu sattım pisliğide cabasi daha sonra esim pekinez yavru köpek aldı eve getirdi ama ikinci gün yapamdm çünkü tuvalet eğitimi yoktu heryeri batırdı sonra esim onu koydeki evin avlusuna bırakayım ddi ağladım zirladim götürme diye kar kış soğuk götürdü o gece uyuyamadm vicdanım sızladı ertesi gün geri getrdi ama olcak gbi dgl ben bide titizim geri götürdü evi resmen kirkladim :) sonra hamile kaldım kusumuda verdim birine hala onda bizim hayvan maceramız böyle oldu:) buarada pekinez köpeğimiz canko hala köyde yazdan yaza birlikteyiz bahceli evim olsa hiç düşünmem alirim

her şeyi anladım da
hamile kalınca kuşu vermeyi anlamadım
bebeğim gibiydi demişsiniz

Kedi kusmuğu hele de tüy yumağı çıkarması o kadar kötü kokmaz, hayvanın bir rahatsızlığı mı var acaba
12 kedili evimde hiç öyle bahsettiğiniz kadar inatçı bir koku almadım bazen paraziti olan hayvanlarda olur bu kötü koku, bir kontrol ettirmenizde fayda var
Gercekten mi 12 kedi mi ? Benim bir tane var ona rağmen elbisede tuy sıkıntısını çok yaşıyoruz. Bu konuda cozumunuz varmi ?

Once ocaga kahve çekirdeği koy direk yansın o orda
sonra yere bi paket vanilin Dök. Supurgeyle cektir. Ardından tüm evi supur.
Olmadı mı? Sirkeli su yap sil heryeri
üstüne birde febrez sık. Kötü koku falan kalmaz.

Hamileligimin ilk üç ayı berbat geçti bakamazdim ona ihmal etmek dahamı iyi olurdu sizce? Bide bebeğim olunca tüyünden etkilenmesin diye düşündüm

kuşun bakılcak neyi var ki
haftada bir yem tazeleyip kafes altını değiştirmek ve gün içinde ona laf atmak dışında.
ben sağlık olayını anlayamıyorum hem kedim hem kuşum var ne olursa olsun veremem diye düşünüyorum

siz güvendiğiniz bir yere teslim etmişsiniz
bazı insanlar petshopa veriyor bi de :KK43:

Kediniz muhtemelen kızışmaya girmiş ve koku bırakmış. Kedi kusmuğu eğer bir hastalık yoksa kötü kokmaz çünkü.

Hayvanseverliğiniz karşısında saygıyla eğiliyorum
Can'ınız isteyince almış Can'ınız istemeyince satmışsınız
Dilerim birdaha hiçbir hayvan elinize düşmez

Kediniz erkek olduğundan bölgelerini işaretlyor ve idrarları kuruyunca lekesi belli olmuyor bi ışık vardı adını unuttum ancak onla belli olur o koku yapmıştır kedi kakası ,kusmuğu o kadar kat kat poşetlemişsiniz kokusu olamaz yani. Siz koklaya koklaya işediği yerleri bulacaksınız artık

X