Kusmuk kokusu

merhaba arkadaslar, deneyimli ev hanımlarına bir sorum olcaktı benim. Dün kedim ilk defa tüy yomagı kusmuş evde değildim eve girdiğimde leş gibi çok ağır ve ekşi bir koku kokuyordu sonra o kusugu şeyi buldum ondan geliyormuş. 3 kat poşete koydum evdeki çöplerle beraber kapının önüne koydum. Ama evdeki koku gitmedi bitürlü ne yaptıysam. Dünden beri tüm pencereler acık evi iyice temizledim kokularla ve çamaşır suyuyla sildim gitmedi. Dahada kötüsü çöpü kapının önüne koydum ya binada leş gibi kokmuş. Kendi katımıda iyice sildim yine deterjanlarla. Cıkk gitmiyor. Ne giderir bu konuyu ya napıcam başka bi tavsiyeniz varmı? Komşulardanda şikayet gelebilir heran.
Merhabalar benimde kedim var kusmuğunun kokması hakkında malesf bir bilgim yok ancak kedi tarağı alıp hergün düzenli tararsanız gercekten çok işe yarıyor ben kedimi son 1 yıldır düzenli tarıyorum hic kustuğunu görmedim birde kedinizi çiftlestirme imkanınız yoksa kısırlastırmayı dusunuyorsanız lutfen geciktirmeyin benim kedim 2 yasına yeni girdi son bu sene ciftlesmek istediği için evde koku bırakmadığı daha doğrusu işemediği nokta kalmadı dolap içleri montlarımız yerde poşet gördüğü zaman hele.. 1 hafta önce kısırlastırdık bakalım şimdi ne olucak bilgilendirmek istedim gercekten erken önlem en iyisi..

X