Kuşkular içinde boğuluyorum...

sevgi her şeyi sineye çekmeye yetmez
Takıntı haline gelmiş artik,tedavi olmali
Bence yürümez bu ilişki hatalarının farkına varmadıkça

Böyle adamları lütfen hayatınıza almayın. Ömür boyu kendinizi anlatmaya ve ispat etmeye çalışmak mı istiyorsunuz? Etrafta sorunsuz kendine ve karşındakine güvenen adamlar da var. Neden bu ısrar? Daha ilişkinin başında hayatı bu kadar zindan eden ileride neler yapmaz. Umarım çok geç olmadan ayrilirsiniz.

ben akrep o ise oğlak burcu
Ben de oğlak burcuyum ama hiç kıskanç değilim. Ama tanıdığım oğlak erkekleri gerçekten aşırı kıskanç ve şüpheci. Sen bir de akrepsin nasıl sabrediyorsun. Senin çoktan restini çekip yol vermen gerekirdi. Demek ki aşk burç murç dinlemiyor. Bence onun kıskançlığının seninle bir alakası yok. Bu çocuk hayatına kim girerse girsin hep kaybedecek terkedilecek korkusu yaşayacak. Bence psikolojik bir vaka. İnsanlara güveni yok demekki. Eğer düzelmezse işin zor canım.

Evet işim gerçekten çok zor

Kesinlikle bende aynen bu şekilde düşünüyorum fakat onu buna anlatmak imkansız.. Takıntılı, paranoyak bir insan
Bence konuşun bu huyundan vazgeçsin.İlerde evlenirseniz daha ciddi problemler yaşarsınız çünkü.Kıskançlık ve paranoya artarsa ciddi ciddi yazık olur hayatınıza.

Valla benimkide böyle bi manyaktı.Telefonumu sürekli kurcalardı biyere gittiğimde gerçekten söylediğim yerde olup olmadığımı anlamak için fotoğraf göndermemi isterdi,ulan açık giyinmedim dedikçe gönder foto bakıyım ne giydin derdi filan derkeeeeenn şuan sorsam yoo ben öyle şeyler yapmadım der.:))))) O derece bir değişim.Yani kesinlikle süreklilik arz etmiyor bundan emin olabilirsin.Enn manyak insan bile bütün ömrü bu şekilde geçiremiceğini anlıyor yada karşısındakine artık tamamiyle güveniyor bilemiyorum.Ama artık ne telefonuma bakar ne fotoğraf filan ister yani.Ama bana ilgiside sevgiside hala yerli yerindedir.İnan bana bir süre sonra hatırlamaz bile.Ama bunlar sana çok ağır zor geliyorsa yok dayan diyemem.Herşeyini ortada bırakarak bişeyleri karıştırmasınddan sorgulamasından rahatsız olmadığını göstererek bu manyaklık sürecini kısaltabilirsin.Emin olunuyor eninde sonunda. ''Belki bugün aldatmıştır beni olamazmı?'' demiyorlar yani:) Geçiyor.

O zaman aynı şeyleri tekrarladığı zaman bir süre ayrılın ondan ya da konuşmayın aklı başına gelene kadar.Böyle giderse bu ilişkiyi yürütemeyeceğinizi söyleyin,belki biraz gözü korkar,daha dikkatli olur o zaman.

Gerçekten mi ilk defa olumlu bir yorum aldım azıcık yüreğime su serpildi teşekkürler.. Peki nasıl tavırlar sergilediniz nasıl baş ettiniz bu duruma nasıl sabrınız yetti? Benimki sorgulamakla kalmıyor yapmazsam böyle olmaz diyor

Ya o biraz boş alıp dolu tutmak durumu.Zaten bana göre birşey saklamayan insan,telefonunun bilmemneyinin karıştırılmasından rahatsız olmayacak olan insandır.Evet kişisel saygı bilmemne filanda önemlide,zaten bir ömür böyle geçmiyor ki bu neyin tantanası ay kendine saygını yitirme bilmemne.Valla adam telefonumu kurcaladı diye kendime olan saygım bitiyorsa vah benim halime yani.Ben o dönemler her telefonu bulduğu yerde kurcalıcağını bildiğim için kızlarla olur olmadık goygoylarımızı silerdim whatsapptan.İnternet geçmişimide silerdim kadınsal bir durumla ilgili bişey arattıysam diye.Onun dışında gelicek olan mesajdan aramadan yana korkularım olmadığı için telefonum ortadaydı elindeydi bakardı ne bir kere bakma dedim ne neden bakıyosun dedim.Hiç.Koca bir hiç.Baktı kurcaladı bilmemne.Benide rahatsız etmedi.Zamanla bişey olmadığını gördükçe vazgeçiceğinden emindim çünkü kimse böyle yaşamaz.Zamanla seyrekleşir arada bir bakmaya başlar derken şimdi sevgilimle 3gün ayrılmadan dip dibe kalsak telefonu eline almıyor.Sakladığın birşey yoksa,korkucak birşeyde yok demektir.Durumu kişiselleştirmenin,vay bana güvenmiyor benim ne yaptığımı düşünüyor ki bu diye delirmenin hiç bir mantığı yok.Onun olayı tamamen şahsi manyaklığından çünkü.Ve o kendini böyle tatmin ediyor aslında bütün mesele bu.Sonuç olarakta sadece cool davranarak herşeyi halletmiş oluyorsun.Bütün çözüm kendi yaşam alanını onada açmaktn geçiyor.Ve bu süreç çok uzun sürmüyor zaten.Rahat olabilirsin.Ama ay kendime saygım var bilmemneyim var diye düşünüp kendi canınıda sıkma.Sevgilim benim telefonuma bakıyor kendime olan saygımı kaybediceksem e ben hiç yaşamıyım böyle saçmalık mı olur.İnsanlar ne ahlaksızlıklar ne kötülemeler yaşıyor ne hakaretler duyuyor ne dayaklar yiyor.Bende ay yaşam alanım ahanda kendime saygım diye deliriyorum.Allahtan korkalım yahu.Böyle şey olur mu?Hiç birşey sevdiğimiz insanın iç huzurundan önemli olmamalım bence.Bu benim içinde geçerli.Ben bu şekilde rahat ediyorum dediğinde o da senin istediğini sana sunuyorsa işte mükemmel ilişki! Daha ne olsun?

Zaten kadının yaşadığı hayata tamamiyle saygı duyan,o herşeyi bilir diye karısının sevgilisinin önünde diz çöken, ay ben bakmıyım şimdi ayıp olur ona diye düşünen,sevgilisi birşey isterken onu pür dikkat dinleyen ve uygulayan bir adam varsa, insinlerde bir turda biz binelim yani. Adam telefona bakıyormuşşşş.E seninki telefona bakıyor öteki ''Tamam aşkım'' mesajını iki farklı kişiye atıyor.Öbürüsü anasının sözünden çıkmıyor,berikisi çok küfür ediyor.Başka birisi çocuklarıyla ilgisiz,başka birisi arada sevgilisine mesaj atmayı yeterli görüyor.Yani herkesin bi huyu var olumsuzlukların kaçarı mı var Allah askına.Şayet seviyorsan,onu mutlu et.Huzurlu olmasını sağla.Oda seni mutlu etsin.Dahada ne diyim yani.Benim kendime saygı anlayışımda sevgilimin ve eşimin her konuda ailesine karşı beni koruması.Beni ezdirirse ben biterim diye düşünüyorum.Sen şiimdi burda aç konuyu kaç kişinin kocası anasının babasının ablasının ağzına bakmayıp karısının hep arkasında? Eee o zaman ben sorayım ''Nerde kaldı kendine saygı?'' Dimi yani? Böyle şeyler temel kurallardan oluşmaz.Ne istediğini ne beklediğini kendin bilirsin.Bunu hiç unutma.Hayat senin şekerim.

Bende idare etmeye çalışıyorum fakat böyle mutluluğumu yıkıp döküyor ya inancım kayboluyor, hevesim kaçıyor

Eskiden bi darbe mi almış ?
Bende önceden böyleydim.
Bizde saklama olmadığından çabuk atlattık biz ama.
Bilemedim.
Mesela ben dışardayken telefomu ona veririm.
-Kocaman ya cebime sığmıyor sende kalsın.
- çok ağır pantolonunu aşağı çekiyor
- senin telefonunun yanına koy cebinde dursun bu gidişle bunların minik minik yavruları olur diyorum
Önceden alır bi bakar cebine koyardı.
Nolur nolmaz mesaj gelirse falan.
Sonra azaldı ben al cebine koy dediğimde.
- sende dursun ya at çantana
- ağır geliyor tasıyamam
Demeye başladı
Bazen telefonu alıp whatsappa baktığında özel bi konuşmam varsa kız arkadaşlarımla
- o konu özel okumasan daha iyi diyorum.
- ne özeli ? Diyordu baslarda.
- kızsal işte ya tahmini zor değil bakma boşver.
- tamam bakalım
Sonralarında
-kızsal mevzu sen orayı atla
- hee tamam

Olay buraya geldi yani :)

Çok teşekkür ederim haklısınız, bende farkettim tavrımın yanlıs olduğunu ani tepki verdiğimi söyledim fakat o işi çıkmaza sürüklüyor bu kadar basit mi ilişkiyi yıkmak dökmek hem de mutluluğun uç noktasında günler geçirirken bilemiyorum. İçindeki bu öfke söner mi unutur mu hiç emin değilim

Unuturrrrr :)

Sevgilinle mutlu musun simdi?

Evlen sen asıl orda görürsün mutlulugu...

Hayatinin hatasini yapacaksin, haberin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…