- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Amannnn Allah korusun.....neden böyle bir evliliğe mi sahipsiniz
Amannnn Allah korusun.....
Ben sevgilimle 1.5 yil ciktim, ustune 11 ay nisanli kaldim, sonrasinda 8 yillik da evliyim ama tek bir kere telefonuma bakmadi. Bir kere bile guvensizlik hissetmedi. Telim çaldığında kim bile sormaz. Cok şükür rahatim her konuda. Sansliyim eş konusunda.
Senin gelecegin ise kuzeniminki gibi olacak. Perdeleri actirmayacak, telefon dokumanini takip edecek, çarşıya cikartmayacak, seni o birakip alacak vs vs
Simdi bunlar sana uzak ve komik gelecek. Yaşa ve gör. Sonra buraya yazarsin cnm.
Tobe bismillah korku filmi gibi be bu ne oyleAmannnn Allah korusun.....
Ben sevgilimle 1.5 yil ciktim, ustune 11 ay nisanli kaldim, sonrasinda 8 yillik da evliyim ama tek bir kere telefonuma bakmadi. Bir kere bile guvensizlik hissetmedi. Telim çaldığında kim bile sormaz. Cok şükür rahatim her konuda. Sansliyim eş konusunda.
Senin gelecegin ise kuzeniminki gibi olacak. Perdeleri actirmayacak, telefon dokumanini takip edecek, çarşıya cikartmayacak, seni o birakip alacak vs vs
Simdi bunlar sana uzak ve komik gelecek. Yaşa ve gör. Sonra buraya yazarsin cnm.
Ayyy hepsi mi aynı ya. Benim de 2 yıllık ciddi bi ilişkim var unuversitede tanıştık şimdi okul bitti ben memlekete geri döndüm o ise hala orda calisiyo. 2 yıldır genellikle 1 dediğini 2 etmedim asla yalan söylemedim güvenini sarsacak hiç bişey yapmamama rağmen hep benden suphelendi. Mesela arıyo nerdesin diye yurttayim diyorum e hiç ses gelmiyo foto at. Neyse diyorum atıyorum senin yatağın orda miydi diyo . Başka zaman arıyo böyle garipten sesler duyuyo çocuk kimle konuştun diyo kimse yoktu diyorum inanmıyo sen.nerdesin demeye başlıyo şimdi uzaktayiz çok daha fazla şüpheci benimde zoruma gidiyor yapmadığım şeyler için sorgulanmak. Sürekli dile getiriyorum diyorum ki ya bigün sana ispatlayamazsam öyle bi imkanım olmazsa o zaman nolcak yalancı ve suçlu konumuna düşcem kii öyle de oluyo zaten artik bana inanman lazım artık. Sadece bana dedim. Tamam haklısın diyo ama yine de aynı şüphe kişinin kendi huyuna olan bişey bence tamam bende supheciyim ama daha ince guvenimi sarstigi için . Siz daha yenisiniz ben bu konuda artık laf anlatamıyorum çok bunaldim ama sen geç olmadan tavrını koy kesinlikleMerhabalar, içinde bulunduğum ve bir türlü çözüm yolu bulamadığım nasıl baş edeceğimi ise hiç bilemediğim konuda sizlerden akıl almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 erkek arkadaşımsa 25 yaşında mezun olmak üzere olan üniversite öğrencileriyiz. 5 ay önce güzel tesadüfler sonucu tanıştık, birbirimizden etkilendik ve yaklaşık da 3 aydır birlikteyiz.Efendiliği, samimi duruşu, bana sevgisi 2 yıldır boş olan kalbimin yeniden aşkla atmasına sebep oldu. İyi kötü birbirimizi tanımaya başladık onu sevdim çünkü herkes gibi basit düşünmüyordu arayışı ciddi bir ilişkiydi hayata bakışı güzeldi ve ben bunları sevdim. Fakat kendisinin kuşku ve güven problemleriyle baş edemez hale geldim.Bana körü körüne baglanmaktan korkuyordu sonra da çekip gitmemden.Sonra kendisine engel olamadığını ifade etti kiminle olduğumu sorgular oldu inanmadı ispatlamamı istedi zamanla oturur yerine herşey bu huyuma biraz sabret nolur dedi.Yapamıyorum dedim ayrıldım tekrar aradı haklıydın dedi yeniden bir araya geldik. Hak vermeye çalıştım benimde kötü huylarım vardı elbet hemen pes etmek olmazdı ve inanın çaba sarfettim. Yaklaşık 10 gündür ilişkimiz daha ilerledi aramızda mesafe vardı okul dönemi başlayınca mesafeler kalktı sevgimizi gözlerimizde hisseder olduk, el ele olduk bulutların üstündeydim adeta o da aşkını mutluluğunu kelimelerle ifade edemediğini dile getiriyordu. Dün kalktı yanıma geldi, kahvaltı etmeye gittik bi anda telefonumu aldı kurcamalaya başladı neye ugradıgımı şaşırdım ve ani tepki gösterdim, bu yaptığının hoş olmadığını söyledim. Kuşkucu huyu devreye girdi ve kesinlikle kendisinden birşeyler sakladığımı düşündü. Öyle olmadığını ifade ettim hoşlandığım birşey değil arkadaşlarımla özel sohbetlerim, internette özel araştırmalarım olabilir dedim, whatsappa baktı instagrama baktı bıraktı sonra ben sinirlenince ve tepki gösterince. Sinirlendi bağırdı çağırdı bir süre sonra sakinleşti güzel bir yere gittik sarıldık sohbetler ettik sinemaya gittik harika zaman geçirdik, öyle mutluydumki ondan zor ayrıldım. Fakat o öyle değilmiş sanırım yani aklınındaki kuşku onun mutluluğuna büyük engelmiş!Bu sabah kalktığımda telefonumda bir sürü mesaj vardı. 'Doğru söyle ne vardı, başkasıyla mı görüşüyorsun öyle birşey varsa ben gidiyorum de ve git lütfen beni üzme ' gibi gibi. Neye ugradıgımı şaşırdım. Ona aklımın ve kalbimin sadece kendisine ait olduğunu, keske telefonu alıp baksaydın düşüncesizlik ettiğimi ifade ettiğim halde sözlerimin tesiri olmadı. Böyle bir mantığa sahip. Ne söylesem onu inandırmam mümkün değil öyle bir davranış yaptım ya içi içini yiyecekmiş artık hep. E ben ne yapayım şimdi hiçbir günahım olmadığı halde bu sekilde suclandığıma mı yanayım, mutluluğumun paramparca olmasına mı yoksa bu konuyu düzeltsek bile aynı sekilde başka sorunla karşılasınca yine aynı üzüntülerle boğuşacağıma mı?? İnanın bilemedim. Ciddi bakıyor bu ilişkiye tabiki bende öyle diğer huylarını seviyorum etkileniyorum fakat böyle kuşku dolu bi hayat geçer mi ? Korkuyorum diyor korkuyorum sonra başka ters birşeyle karşılaşırım ve kendime engel olamam elimden bi kaza çıkar diye. Anlayamadım bana zarar vermekten mi korkuyor. Ona bağlanıyorum böyle seyler yaşadıkça hep daha fazla üzülüyorum. Nasıl çıkmalı bu işin içinden??
Ayyy hepsi mi aynı ya. Benim de 2 yıllık ciddi bi ilişkim var unuversitede tanıştık şimdi okul bitti ben memlekete geri döndüm o ise hala orda calisiyo. 2 yıldır genellikle 1 dediğini 2 etmedim asla yalan söylemedim güvenini sarsacak hiç bişey yapmamama rağmen hep benden suphelendi. Mesela arıyo nerdesin diye yurttayim diyorum e hiç ses gelmiyo foto at. Neyse diyorum atıyorum senin yatağın orda miydi diyo . Başka zaman arıyo böyle garipten sesler duyuyo çocuk kimle konuştun diyo kimse yoktu diyorum inanmıyo sen.nerdesin demeye başlıyo şimdi uzaktayiz çok daha fazla şüpheci benimde zoruma gidiyor yapmadığım şeyler için sorgulanmak. Sürekli dile getiriyorum diyorum ki ya bigün sana ispatlayamazsam öyle bi imkanım olmazsa o zaman nolcak yalancı ve suçlu konumuna düşcem kii öyle de oluyo zaten artik bana inanman lazım artık. Sadece bana dedim. Tamam haklısın diyo ama yine de aynı şüphe kişinin kendi huyuna olan bişey bence tamam bende supheciyim ama daha ince guvenimi sarstigi için . Siz daha yenisiniz ben bu konuda artık laf anlatamıyorum çok bunaldim ama sen geç olmadan tavrını koy kesinlikle
Kesinlikle. İnsan bu süre sonra yeter artık diyor ben alistirdim onu ilk zamanlarda aman kızmasın aman yanlış anlamasin bana güvensin diye her konuda bak yalan söylemiyorum diye ispatlamaya. Şimdi de aynısını bekliyo yapmayınca da altında bişeyler arıyor. En kötüsü de ben aynısını yaptığım zaman çok üstüme geliyosun sıkıyosun beni diyo :) sakin onun sen bişeyler mi karistiriyosun ne sakliyosun benden demelerine kanma. Benim ki o kadar alıştı ki artık utanmiyor bile benim suçsuz yere gunahimi aldığında ve bunu sonradan öğrendigünde... Bi mahçup ol dimi sevgilin sana yapmadım bişey yok demiş illaki gosterceksin okutcaksin falan filan... Anında üste çık yapabiliyorsan yeter artık sıkıldım diye rest çek ciddiyetini görsün benceNe yıpratıcı ne incitici bir huy değil mi, tavrımı koymaya çalışıyorum yapabildiğim ölçüde
Hayatta en nefret ettigim sey telefonumun benden baska bir kisinin elinde kurcalanmasi.Telefon da cuzdan gibi ozel bbir esyadir.Sinir oluyorum sadece erkekler degil kizlarda bu terbiyesizligi asla yapmamali.Cunku cok igrenc ve sinir bozucu bir durum.Merhabalar, içinde bulunduğum ve bir türlü çözüm yolu bulamadığım nasıl baş edeceğimi ise hiç bilemediğim konuda sizlerden akıl almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 erkek arkadaşımsa 25 yaşında mezun olmak üzere olan üniversite öğrencileriyiz. 5 ay önce güzel tesadüfler sonucu tanıştık, birbirimizden etkilendik ve yaklaşık da 3 aydır birlikteyiz.Efendiliği, samimi duruşu, bana sevgisi 2 yıldır boş olan kalbimin yeniden aşkla atmasına sebep oldu. İyi kötü birbirimizi tanımaya başladık onu sevdim çünkü herkes gibi basit düşünmüyordu arayışı ciddi bir ilişkiydi hayata bakışı güzeldi ve ben bunları sevdim. Fakat kendisinin kuşku ve güven problemleriyle baş edemez hale geldim.Bana körü körüne baglanmaktan korkuyordu sonra da çekip gitmemden.Sonra kendisine engel olamadığını ifade etti kiminle olduğumu sorgular oldu inanmadı ispatlamamı istedi zamanla oturur yerine herşey bu huyuma biraz sabret nolur dedi.Yapamıyorum dedim ayrıldım tekrar aradı haklıydın dedi yeniden bir araya geldik. Hak vermeye çalıştım benimde kötü huylarım vardı elbet hemen pes etmek olmazdı ve inanın çaba sarfettim. Yaklaşık 10 gündür ilişkimiz daha ilerledi aramızda mesafe vardı okul dönemi başlayınca mesafeler kalktı sevgimizi gözlerimizde hisseder olduk, el ele olduk bulutların üstündeydim adeta o da aşkını mutluluğunu kelimelerle ifade edemediğini dile getiriyordu. Dün kalktı yanıma geldi, kahvaltı etmeye gittik bi anda telefonumu aldı kurcamalaya başladı neye ugradıgımı şaşırdım ve ani tepki gösterdim, bu yaptığının hoş olmadığını söyledim. Kuşkucu huyu devreye girdi ve kesinlikle kendisinden birşeyler sakladığımı düşündü. Öyle olmadığını ifade ettim hoşlandığım birşey değil arkadaşlarımla özel sohbetlerim, internette özel araştırmalarım olabilir dedim, whatsappa baktı instagrama baktı bıraktı sonra ben sinirlenince ve tepki gösterince. Sinirlendi bağırdı çağırdı bir süre sonra sakinleşti güzel bir yere gittik sarıldık sohbetler ettik sinemaya gittik harika zaman geçirdik, öyle mutluydumki ondan zor ayrıldım. Fakat o öyle değilmiş sanırım yani aklınındaki kuşku onun mutluluğuna büyük engelmiş!Bu sabah kalktığımda telefonumda bir sürü mesaj vardı. 'Doğru söyle ne vardı, başkasıyla mı görüşüyorsun öyle birşey varsa ben gidiyorum de ve git lütfen beni üzme ' gibi gibi. Neye ugradıgımı şaşırdım. Ona aklımın ve kalbimin sadece kendisine ait olduğunu, keske telefonu alıp baksaydın düşüncesizlik ettiğimi ifade ettiğim halde sözlerimin tesiri olmadı. Böyle bir mantığa sahip. Ne söylesem onu inandırmam mümkün değil öyle bir davranış yaptım ya içi içini yiyecekmiş artık hep. E ben ne yapayım şimdi hiçbir günahım olmadığı halde bu sekilde suclandığıma mı yanayım, mutluluğumun paramparca olmasına mı yoksa bu konuyu düzeltsek bile aynı sekilde başka sorunla karşılasınca yine aynı üzüntülerle boğuşacağıma mı?? İnanın bilemedim. Ciddi bakıyor bu ilişkiye tabiki bende öyle diğer huylarını seviyorum etkileniyorum fakat böyle kuşku dolu bi hayat geçer mi ? Korkuyorum diyor korkuyorum sonra başka ters birşeyle karşılaşırım ve kendime engel olamam elimden bi kaza çıkar diye. Anlayamadım bana zarar vermekten mi korkuyor. Ona bağlanıyorum böyle seyler yaşadıkça hep daha fazla üzülüyorum. Nasıl çıkmalı bu işin içinden??
En nefret ettigim seydir telefon vs kurcalanmasi. Kendisine ve sevgilisine saygisi olan adam bunu yapmaz. Bu cocugun ozguveni zayif kendine guvenmiyor, sana da guvenmiyor. Paranoidle ugrasilmaz, hastalikli bi iliski olurMerhabalar, içinde bulunduğum ve bir türlü çözüm yolu bulamadığım nasıl baş edeceğimi ise hiç bilemediğim konuda sizlerden akıl almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 erkek arkadaşımsa 25 yaşında mezun olmak üzere olan üniversite öğrencileriyiz. 5 ay önce güzel tesadüfler sonucu tanıştık, birbirimizden etkilendik ve yaklaşık da 3 aydır birlikteyiz.Efendiliği, samimi duruşu, bana sevgisi 2 yıldır boş olan kalbimin yeniden aşkla atmasına sebep oldu. İyi kötü birbirimizi tanımaya başladık onu sevdim çünkü herkes gibi basit düşünmüyordu arayışı ciddi bir ilişkiydi hayata bakışı güzeldi ve ben bunları sevdim. Fakat kendisinin kuşku ve güven problemleriyle baş edemez hale geldim.Bana körü körüne baglanmaktan korkuyordu sonra da çekip gitmemden.Sonra kendisine engel olamadığını ifade etti kiminle olduğumu sorgular oldu inanmadı ispatlamamı istedi zamanla oturur yerine herşey bu huyuma biraz sabret nolur dedi.Yapamıyorum dedim ayrıldım tekrar aradı haklıydın dedi yeniden bir araya geldik. Hak vermeye çalıştım benimde kötü huylarım vardı elbet hemen pes etmek olmazdı ve inanın çaba sarfettim. Yaklaşık 10 gündür ilişkimiz daha ilerledi aramızda mesafe vardı okul dönemi başlayınca mesafeler kalktı sevgimizi gözlerimizde hisseder olduk, el ele olduk bulutların üstündeydim adeta o da aşkını mutluluğunu kelimelerle ifade edemediğini dile getiriyordu. Dün kalktı yanıma geldi, kahvaltı etmeye gittik bi anda telefonumu aldı kurcamalaya başladı neye ugradıgımı şaşırdım ve ani tepki gösterdim, bu yaptığının hoş olmadığını söyledim. Kuşkucu huyu devreye girdi ve kesinlikle kendisinden birşeyler sakladığımı düşündü. Öyle olmadığını ifade ettim hoşlandığım birşey değil arkadaşlarımla özel sohbetlerim, internette özel araştırmalarım olabilir dedim, whatsappa baktı instagrama baktı bıraktı sonra ben sinirlenince ve tepki gösterince. Sinirlendi bağırdı çağırdı bir süre sonra sakinleşti güzel bir yere gittik sarıldık sohbetler ettik sinemaya gittik harika zaman geçirdik, öyle mutluydumki ondan zor ayrıldım. Fakat o öyle değilmiş sanırım yani aklınındaki kuşku onun mutluluğuna büyük engelmiş!Bu sabah kalktığımda telefonumda bir sürü mesaj vardı. 'Doğru söyle ne vardı, başkasıyla mı görüşüyorsun öyle birşey varsa ben gidiyorum de ve git lütfen beni üzme ' gibi gibi. Neye ugradıgımı şaşırdım. Ona aklımın ve kalbimin sadece kendisine ait olduğunu, keske telefonu alıp baksaydın düşüncesizlik ettiğimi ifade ettiğim halde sözlerimin tesiri olmadı. Böyle bir mantığa sahip. Ne söylesem onu inandırmam mümkün değil öyle bir davranış yaptım ya içi içini yiyecekmiş artık hep. E ben ne yapayım şimdi hiçbir günahım olmadığı halde bu sekilde suclandığıma mı yanayım, mutluluğumun paramparca olmasına mı yoksa bu konuyu düzeltsek bile aynı sekilde başka sorunla karşılasınca yine aynı üzüntülerle boğuşacağıma mı?? İnanın bilemedim. Ciddi bakıyor bu ilişkiye tabiki bende öyle diğer huylarını seviyorum etkileniyorum fakat böyle kuşku dolu bi hayat geçer mi ? Korkuyorum diyor korkuyorum sonra başka ters birşeyle karşılaşırım ve kendime engel olamam elimden bi kaza çıkar diye. Anlayamadım bana zarar vermekten mi korkuyor. Ona bağlanıyorum böyle seyler yaşadıkça hep daha fazla üzülüyorum. Nasıl çıkmalı bu işin içinden??
benim erkek arkadaşım da çok şüpheciydi hem de çok fazla sevgimizden emindik her zaman ama onun kuşkuları bazen bizi ayrılıklara sürüklüyordu yaklaşık iki üç yıl yaşadık bu sorunları başta seni kaybetmekten korkuyorum diyen insan sonraları kuşkularımla yaşayamıyorum deyip ayrılmak istedi ama bu sefer de benden uzak kalamadı ve barışmıştık daha önce yaşadığı şeyler ya da küçükken şahit olduğu bir durum onu bu noktaya getirmiş olabilir çünkü ben de çok güvensiz bir insanım kimseye kolayca güvenemem ama hastalık boyutunda değil bu durum bende ama erkek arkadaşım çok şeyden şüphelenirdi ama biz 3yıl sonunda tamamen aştık ama hiç bir zaman bu yüzden kavga etmedim hep sakinlikle konuştum yani siz de çok büyük tepki vermeyin derim ben çünkü daha çok da şüphe çekebilir. daha sakince sıkıntılarınızı paylaşırsanız bence sizi daha rahat anlayabilir. ayyy biraz uzun oldu kusura bakmayın bi tek ben bu kadarını yaşadım sanıyorduum :)
En nefret ettigim seydir telefon vs kurcalanmasi. Kendisine ve sevgilisine saygisi olan adam bunu yapmaz. Bu cocugun ozguveni zayif kendine guvenmiyor, sana da guvenmiyor. Paranoidle ugrasilmaz, hastalikli bi iliski olur
Allah kurtarsin bacimMerhabalar, içinde bulunduğum ve bir türlü çözüm yolu bulamadığım nasıl baş edeceğimi ise hiç bilemediğim konuda sizlerden akıl almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 erkek arkadaşımsa 25 yaşında mezun olmak üzere olan üniversite öğrencileriyiz. 5 ay önce güzel tesadüfler sonucu tanıştık, birbirimizden etkilendik ve yaklaşık da 3 aydır birlikteyiz.Efendiliği, samimi duruşu, bana sevgisi 2 yıldır boş olan kalbimin yeniden aşkla atmasına sebep oldu. İyi kötü birbirimizi tanımaya başladık onu sevdim çünkü herkes gibi basit düşünmüyordu arayışı ciddi bir ilişkiydi hayata bakışı güzeldi ve ben bunları sevdim. Fakat kendisinin kuşku ve güven problemleriyle baş edemez hale geldim.Bana körü körüne baglanmaktan korkuyordu sonra da çekip gitmemden.Sonra kendisine engel olamadığını ifade etti kiminle olduğumu sorgular oldu inanmadı ispatlamamı istedi zamanla oturur yerine herşey bu huyuma biraz sabret nolur dedi.Yapamıyorum dedim ayrıldım tekrar aradı haklıydın dedi yeniden bir araya geldik. Hak vermeye çalıştım benimde kötü huylarım vardı elbet hemen pes etmek olmazdı ve inanın çaba sarfettim. Yaklaşık 10 gündür ilişkimiz daha ilerledi aramızda mesafe vardı okul dönemi başlayınca mesafeler kalktı sevgimizi gözlerimizde hisseder olduk, el ele olduk bulutların üstündeydim adeta o da aşkını mutluluğunu kelimelerle ifade edemediğini dile getiriyordu. Dün kalktı yanıma geldi, kahvaltı etmeye gittik bi anda telefonumu aldı kurcamalaya başladı neye ugradıgımı şaşırdım ve ani tepki gösterdim, bu yaptığının hoş olmadığını söyledim. Kuşkucu huyu devreye girdi ve kesinlikle kendisinden birşeyler sakladığımı düşündü. Öyle olmadığını ifade ettim hoşlandığım birşey değil arkadaşlarımla özel sohbetlerim, internette özel araştırmalarım olabilir dedim, whatsappa baktı instagrama baktı bıraktı sonra ben sinirlenince ve tepki gösterince. Sinirlendi bağırdı çağırdı bir süre sonra sakinleşti güzel bir yere gittik sarıldık sohbetler ettik sinemaya gittik harika zaman geçirdik, öyle mutluydumki ondan zor ayrıldım. Fakat o öyle değilmiş sanırım yani aklınındaki kuşku onun mutluluğuna büyük engelmiş!Bu sabah kalktığımda telefonumda bir sürü mesaj vardı. 'Doğru söyle ne vardı, başkasıyla mı görüşüyorsun öyle birşey varsa ben gidiyorum de ve git lütfen beni üzme ' gibi gibi. Neye ugradıgımı şaşırdım. Ona aklımın ve kalbimin sadece kendisine ait olduğunu, keske telefonu alıp baksaydın düşüncesizlik ettiğimi ifade ettiğim halde sözlerimin tesiri olmadı. Böyle bir mantığa sahip. Ne söylesem onu inandırmam mümkün değil öyle bir davranış yaptım ya içi içini yiyecekmiş artık hep. E ben ne yapayım şimdi hiçbir günahım olmadığı halde bu sekilde suclandığıma mı yanayım, mutluluğumun paramparca olmasına mı yoksa bu konuyu düzeltsek bile aynı sekilde başka sorunla karşılasınca yine aynı üzüntülerle boğuşacağıma mı?? İnanın bilemedim. Ciddi bakıyor bu ilişkiye tabiki bende öyle diğer huylarını seviyorum etkileniyorum fakat böyle kuşku dolu bi hayat geçer mi ? Korkuyorum diyor korkuyorum sonra başka ters birşeyle karşılaşırım ve kendime engel olamam elimden bi kaza çıkar diye. Anlayamadım bana zarar vermekten mi korkuyor. Ona bağlanıyorum böyle seyler yaşadıkça hep daha fazla üzülüyorum. Nasıl çıkmalı bu işin içinden??
Biraz gec oldu kusura bakma canim. Ben asiri inatci ve senin gibi sabirsiz bi insandim ve ama duruldum inan erkek arkadasim da benle beraber duruldu en sonunda sakinlesti olgunlasti hala arada ufak tefek sorunlar yasiyoruz ama normal yani o kadari inan sabrin sonu selamettir diye bosuna dememisler ben cok sabrettim benim huylarimi bilen arkadaslarim sasiriyodu hatta ailem bile degistigimi farketti ama bunlar olumlu degisimler oldu herkesin tepkisi buydu bana karsi ama ben tek tarafli degismedim birlikte olgunlastik eminim sizinde oyle olur mutluluklar dilerim :) :)Aynı şeyleri yaşayıp aşan biriyle konuşmak nasıl umut verici :)) Ama iki üç yıl çok uzun bir süre buna sabrım var mı emin değilim çünkü sabırsız bir yapıya sahibim. Onun sevgisine inanıyorum samimiyetine inanıyorum her nimetin bir külfeti vardır sözünü söylüyor bana, tabiki o da benim kötü huylarıma tolerans gösteriyor. Emeksiz bi ilişki mümkün değil bu da bi gerçek, hakkımızda hayırlısı olsun diyelim kader arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?