Kuşkular içinde boğuluyorum...

neden böyle bir evliliğe mi sahipsiniz
Amannnn Allah korusun.....

Ben sevgilimle 1.5 yil ciktim, ustune 11 ay nisanli kaldim, sonrasinda 8 yillik da evliyim ama tek bir kere telefonuma bakmadi. Bir kere bile guvensizlik hissetmedi. Telim çaldığında kim bile sormaz. Cok şükür rahatim her konuda. Sansliyim eş konusunda.

Senin gelecegin ise kuzeniminki gibi olacak. Perdeleri actirmayacak, telefon dokumanini takip edecek, çarşıya cikartmayacak, seni o birakip alacak vs vs

Simdi bunlar sana uzak ve komik gelecek. Yaşa ve gör. Sonra buraya yazarsin cnm.

Allah mutluluğunuzu bozmasın öyleyse

Tobe bismillah korku filmi gibi be bu ne oyle

Ayyy hepsi mi aynı ya. Benim de 2 yıllık ciddi bi ilişkim var unuversitede tanıştık şimdi okul bitti ben memlekete geri döndüm o ise hala orda calisiyo. 2 yıldır genellikle 1 dediğini 2 etmedim asla yalan söylemedim güvenini sarsacak hiç bişey yapmamama rağmen hep benden suphelendi. Mesela arıyo nerdesin diye yurttayim diyorum e hiç ses gelmiyo foto at. Neyse diyorum atıyorum senin yatağın orda miydi diyo . Başka zaman arıyo böyle garipten sesler duyuyo çocuk kimle konuştun diyo kimse yoktu diyorum inanmıyo sen.nerdesin demeye başlıyo şimdi uzaktayiz çok daha fazla şüpheci benimde zoruma gidiyor yapmadığım şeyler için sorgulanmak. Sürekli dile getiriyorum diyorum ki ya bigün sana ispatlayamazsam öyle bi imkanım olmazsa o zaman nolcak yalancı ve suçlu konumuna düşcem kii öyle de oluyo zaten artik bana inanman lazım artık. Sadece bana dedim. Tamam haklısın diyo ama yine de aynı şüphe kişinin kendi huyuna olan bişey bence tamam bende supheciyim ama daha ince guvenimi sarstigi için . Siz daha yenisiniz ben bu konuda artık laf anlatamıyorum çok bunaldim ama sen geç olmadan tavrını koy kesinlikle

Ne yıpratıcı ne incitici bir huy değil mi, tavrımı koymaya çalışıyorum yapabildiğim ölçüde

Ne yıpratıcı ne incitici bir huy değil mi, tavrımı koymaya çalışıyorum yapabildiğim ölçüde
Kesinlikle. İnsan bu süre sonra yeter artık diyor ben alistirdim onu ilk zamanlarda aman kızmasın aman yanlış anlamasin bana güvensin diye her konuda bak yalan söylemiyorum diye ispatlamaya. Şimdi de aynısını bekliyo yapmayınca da altında bişeyler arıyor. En kötüsü de ben aynısını yaptığım zaman çok üstüme geliyosun sıkıyosun beni diyo :) sakin onun sen bişeyler mi karistiriyosun ne sakliyosun benden demelerine kanma. Benim ki o kadar alıştı ki artık utanmiyor bile benim suçsuz yere gunahimi aldığında ve bunu sonradan öğrendigünde... Bi mahçup ol dimi sevgilin sana yapmadım bişey yok demiş illaki gosterceksin okutcaksin falan filan... Anında üste çık yapabiliyorsan yeter artık sıkıldım diye rest çek ciddiyetini görsün bence

benim erkek arkadaşım da çok şüpheciydi hem de çok fazla sevgimizden emindik her zaman ama onun kuşkuları bazen bizi ayrılıklara sürüklüyordu yaklaşık iki üç yıl yaşadık bu sorunları başta seni kaybetmekten korkuyorum diyen insan sonraları kuşkularımla yaşayamıyorum deyip ayrılmak istedi ama bu sefer de benden uzak kalamadı ve barışmıştık daha önce yaşadığı şeyler ya da küçükken şahit olduğu bir durum onu bu noktaya getirmiş olabilir çünkü ben de çok güvensiz bir insanım kimseye kolayca güvenemem ama hastalık boyutunda değil bu durum bende ama erkek arkadaşım çok şeyden şüphelenirdi ama biz 3yıl sonunda tamamen aştık ama hiç bir zaman bu yüzden kavga etmedim hep sakinlikle konuştum yani siz de çok büyük tepki vermeyin derim ben çünkü daha çok da şüphe çekebilir. daha sakince sıkıntılarınızı paylaşırsanız bence sizi daha rahat anlayabilir. ayyy biraz uzun oldu kusura bakmayın bi tek ben bu kadarını yaşadım sanıyorduum :)

he bir de ben bunu bir psikoloğa danışmıştım bana dediği şuydu çok büyük tepki vermeden sakince bana güvenmiyorsan sana bunu ispatlamak zorunda değilim bu kadar güvenin yoksa zaten inanmazsın yani bu senin kendi kararın sen bilirsin falan diyebilirsin demişti çünkü ispatlasanızda yine bahane bulcak ya da daha da çok ileri gidip her anınızdan şüphe edecek

Ben aşırı şüpheci biriyle yapamazdım sanırım tatlım, bu durum belli bir süre sonra insanı yıpratıyor. İllaki zamanla törpülenenler olmustur, böyle karaktere sahip olanlardan. Ama kendini tartmalısın, daha 3 ayda böyle sıkıntı verdiyse aylar belki yıllar sonra Seninde psikolojini derinden etkileyecek bi yara bırakmasın? İllaki bu Tür insanların çocukluğunda veya daha önceki ilişkilerinde yasadıgı Bi takım seyler böyle olmalarına sebebiyet veriyor ama bunu çekmek zorunda olmadığını bilmeli

Hayatta en nefret ettigim sey telefonumun benden baska bir kisinin elinde kurcalanmasi.Telefon da cuzdan gibi ozel bbir esyadir.Sinir oluyorum sadece erkekler degil kizlarda bu terbiyesizligi asla yapmamali.Cunku cok igrenc ve sinir bozucu bir durum.

En nefret ettigim seydir telefon vs kurcalanmasi. Kendisine ve sevgilisine saygisi olan adam bunu yapmaz. Bu cocugun ozguveni zayif kendine guvenmiyor, sana da guvenmiyor. Paranoidle ugrasilmaz, hastalikli bi iliski olur

Aynı şeyleri yaşayıp aşan biriyle konuşmak nasıl umut verici :)) Ama iki üç yıl çok uzun bir süre buna sabrım var mı emin değilim çünkü sabırsız bir yapıya sahibim. Onun sevgisine inanıyorum samimiyetine inanıyorum her nimetin bir külfeti vardır sözünü söylüyor bana, tabiki o da benim kötü huylarıma tolerans gösteriyor. Emeksiz bi ilişki mümkün değil bu da bi gerçek, hakkımızda hayırlısı olsun diyelim kader arkadaşım :)

En nefret ettigim seydir telefon vs kurcalanmasi. Kendisine ve sevgilisine saygisi olan adam bunu yapmaz. Bu cocugun ozguveni zayif kendine guvenmiyor, sana da guvenmiyor. Paranoidle ugrasilmaz, hastalikli bi iliski olur

Evet kendine güvenmiyor olabilir bazen bana ben çirkin miyim, sen nasıl istiyosan öyle yapıyım bıyıkları kesiyim mi saçlarımı nasıl yapıyım senin beğendiğin gibi olsun falan diyor

Allah kurtarsin bacim

Biraz gec oldu kusura bakma canim. Ben asiri inatci ve senin gibi sabirsiz bi insandim ve ama duruldum inan erkek arkadasim da benle beraber duruldu en sonunda sakinlesti olgunlasti hala arada ufak tefek sorunlar yasiyoruz ama normal yani o kadari inan sabrin sonu selamettir diye bosuna dememisler ben cok sabrettim benim huylarimi bilen arkadaslarim sasiriyodu hatta ailem bile degistigimi farketti ama bunlar olumlu degisimler oldu herkesin tepkisi buydu bana karsi ama ben tek tarafli degismedim birlikte olgunlastik eminim sizinde oyle olur mutluluklar dilerim :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…