Benim sevgilim de aşırı şüphecidir aşırı hemde bir buçuk yıldan sonra azaldı idare ediliyor şimdi ama bu sürede bende bittim yani bence tepki koysan ilişkinin başındayken ayar verebilirsin (yanlıs tabir ettiysem kusura bakma)
Yaptığı hoş bir davranış değil.Kaç senelik eşim daha 1 kez telefonumu alıp kurcalamamıştır.Güvensiz bir ilişki zaten yürümez.Bugün telefonu kurcalamasına izin verirsiniz,yarın başka bir şey çıkartır.Böyle insanlarla ilişki yürütmenin zor olduğunu düşünüyorum.
benim arkadaşımda ilk başta idare ediyordu ama bir de ne öğrendik hem arkadaşımı suçluyordu bir de kendisi arkadaşımı aldatmışHaklısınız fakat duruma şu yönden bakmaya çalışıyorum herkesin kötü bir huyu var, en azından bana sevgisinden bağlılığından yaptğı birşey bu, bende şaşırıyorum bazen kendime kızıyorum ama elimde olmuyo diyor, idare etmeye çalışıyorum sevgim için ama hata mı yapıyorum acaba çünkü kendimi yıpratma mücadele etme tarafını seçiyorum ben
Tabi ki haklısınız bence bi dur deyin tepki koyun yoksa olaylar daha cirkinlesebilir güven gercekten cok onemli tabi direk guvenmek olmaz ama zamanla anlarBende idare etmeye çalışıyorum fakat böyle mutluluğumu yıkıp döküyor ya inancım kayboluyor, hevesim kaçıyor
benim en yakın arkadaşımın sevgilisi böyleydi arkadaşım çok uzun zaman düzelir diye bekledi 1 sene sürdü neredeyse ilişkileri ama bu süre sonunda mahkemelik oldular çocuk hem arkadaşımı hem ailesini rahatsız etmeye başladı arkadaşımın okuluna gelip herkesin içinde sen o...sun tarzı bağırmalar falan o kadar çok olay yaşadı ki arkadaşım bu süre zarfında yanında olduğum için çok iyi biliyorum çocuk önce güvenmiyordu sürekli eski sevgililerini falan soruyordu aynı şehirde de değillerdi sen ben kendi memleketime gidince başkalarıyla görüşüyorsun onlarla kırıştırıyorsun ... ve daha buraya yazamayacağım şeyler söyledi sonra tehditler falan arkası kesilmedi
sonuç olarak bu kadar şeyi neden yazdım ? bazı insanlarda bu hastalık olabiliyor ruh hastası gibi üzgünüm ki sizin erkek arkadaşınızda da bu tarz psikolojik bir rahatsızlık olabilir bence kendinize dikkat edin
Sana zarar vermkten degil ona ihanet etmenden korkuyor. Seviyorum asigimda bir yere kadar sana guvenmeyen adamla bir omur geciremezsin. Ispatlamak nedir ya? Seni neyle sucladiginim farkinda misin?
Hiç alakası yok.Birbirlerinin telefonlarını kurcalamayan insanlar sanki bağlı değiller mi birbirlerine ya da sevmiyorlar mı? Erkek arkadaşınız yaptığı güvensizlik,saygısızlık,paranoya yani başka bir şey değil.Telefonu kurcalamasına sinirlendiğiniz için hemen şüphelenmesi falan bunlar normal şeyler değil bana göre.Telefon insanın özelidir.İzin almadan ya da gizli gizli kurcalamak bana göre saygısızlıktır.Hatta izin alarak kurcalanmasından bile hoşlanmam ben.Sevgi bu tarz şeylerle gösterilmez.Duyulan saygıyla,sevgiyle,aşkla,sadakatle gösterilir.Haklısınız fakat duruma şu yönden bakmaya çalışıyorum herkesin kötü bir huyu var, en azından bana sevgisinden bağlılığından yaptğı birşey bu, bende şaşırıyorum bazen kendime kızıyorum ama elimde olmuyo diyor, idare etmeye çalışıyorum sevgim için ama hata mı yapıyorum acaba çünkü kendimi yıpratma mücadele etme tarafını seçiyorum ben
siz etmezsiniz belki de o da edebilir yani ilişkilerde güven olmazsa olmazHaklısınız belki de geçmiş ilişkilerinde ihanetle karşı karşıya geldi, fakat bende ailemde yaşadım ihaneti bu yüzden ben kimseye ihanet edemem mümkün değil
Hiç alakası yok.Birbirlerinin telefonlarını kurcalamayan insanlar sanki bağlı değiller mi birbirlerine ya da sevmiyorlar mı? Erkek arkadaşınız yaptığı güvensizlik,saygısızlık,paranoya yani başka bir şey değil.Telefonu kurcalamasına sinirlendiğiniz için hemen şüphelenmesi falan bunlar normal şeyler değil bana göre.Telefon insanın özelidir.İzin almadan ya da gizli gizli kurcalamak bana göre saygısızlıktır.Hatta izin alarak kurcalanmasından bile hoşlanmam ben.Sevgi bu tarz şeylerle gösterilmez.Duyulan saygıyla,sevgiyle,aşkla,sadakatle gösterilir.
siz etmezsiniz belki de o da edebilir yani ilişkilerde güven olmazsa olmaz
Kolay yolu mu seçmeliyim vazgeçmek gibi.. Bilemiyorum o kadar seçici biriyimki yıllardır kalbim biri için atmamıştı bile vazgeçmek bana koyuyor bu yaptığı muamele de çok ağır geliyor
Sanmiyorum vazgecebileceginizi acikcasi. Ama iliskinin en saglam temeli guven degil midir? Alin karsiniza aklinizda gonlunuzde ondam baskasi olmadigini soyleyin eger cok devam etirmek istiyorsaniz. Yok ugrasamicam dersen bana guvenmeyen adamla isim olmaz dersin olur biter.
Ugrasıcam diyorum ona anlatıyorum sevgimi bağlılığımı fakat hiçbir tesiri olmuyor, bu nasıl bi kafa yapısı anlamadım. Ben o davranışı sergilemişim birşey saklamama ihtimalim yokmuş
Bir omur bu şekilde geçer mi? Bence geçmez...sürekli kendini ispatlama çabası sarfederek ilişkinizi yaşamaya askin tadını çıkarmaya vakit kalmaz bu şekilde... İlişkinin temelinde sevgi kadar güvende onemli... Güven olmadan olmaz.. Ona bunu anlatmalisin.. Anlamiyorsa ayrıl derim çok yipranirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?