Kusamamak 😪

birmavipapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
256
104
Hamileliğimde 4 ay bulantı çekip kusamadım çok çok zordu. Şimdi bir salgına yakalandım. Günlerdir müthiş bir bulantım var midem ağrıyor. Enfeksiyon var atamıyorum resmen nasıl kusulur bu nasıl bir dert ben anlamadım çok zorlanıyorum.

Bende hamileyim ve benim sabah midem bulanıyor kusamıuorum o da beni çok rahatsız ediyor başka kimsede böyle oluyor mu acaba

Kusamamak değil de kusmaktan korkmak var bende kendimi bildim bileli. Korku yoksa parmak atmaktan başka çare yok. Korku varsa sıkıntı insan gelse de korkudan tutuyor.

Bende hamileyim ve benim sabah midem bulanıyor kusamıuorum o da beni çok rahatsız ediyor başka kimsede böyle oluyor mu acaba
Valla kime sorsam herkes tutamıyorsun ki bi anda çıkartıyorsun diyor. Ama öyle olmuyor gerçekten Allah yardımcınız olsun ben hamilelikte çok zorlandım.

Evet yemek yedikten sonra defalarca. Ama yeni başladı. Bulantım günlerdir geçmiyor.
İshalle atiyorsunuz bence. Metabolizma hızlı çalışıyor olabilir. Bolca su için. İshal için Türk kahvesine limon damlatıp macun gibi yapıp yutun.

Bulantı ilaçları var doktora gittiniz mi?

Evet su çok içmeye çalışıyorum . Gittim bir bulantı ilacı ve antibiyotik başladı.
Antibiyotik mideyi ağrıtıyor olabilir. Mide koruyucu kullandınız mı daha önce? Eğer kullandiysaniz aç karna yine almaya başlayın derim.

Parmak atıyorum öğürüyorum ama devamı gelmiyor. Korkmuyorum eskiden kusardım da rahatça. Neden böyle oldu anlamıyorum.
Benimde mide bulantısı aşırı olduğu ama kusamadığım zamanlar oldu. O zamanlarda mide kaldırmadığı için midemi bulandıran bişey atardım ağzıma. Mide artık kaldıramadığı için istemsiz kusardım. Bende kusma korkusu var kusamıyorum kendimi ne kadar zorlasamda ancak bu aralar yemekler sürekli midemi bulandırdığı için kusmayı da öğrendim resmen

Yumurta kokusundan bugün içim dışıma çıktı mecazi anlamda yani ama yine de kusamadım. Bende korkusu yok. Çok kusmak istiyorum rahatlamak adına ama olmuyor.

Antibiyotik mideyi ağrıtıyor olabilir. Mide koruyucu kullandınız mı daha önce? Eğer kullandiysaniz aç karna yine almaya başlayın derim.
Yok kullanmadım. Yarın sağlık ocağına gideceğim mide koruyucu isteyeceğim. Teşekkür ederim

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…