kuşak bağlanırken müzik

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
kızlar fikrinize ihtiyacım var şimdi allah nasip ederse temmuzda düğünüm olacak ve kuşağımı salonda amcam bağlayacak düğün müziklerine karar verdik nişamlımla ama kuşak bağlanırken müzik olsa mı karar veremedim çok kısa süren bi işlem zaten sizce olmalı mı?
müziklerimizi de şöyle belirledik;:90:
çayda çıra ile girilir bizde salona
ardından ilk dans müziğimiz nişanlımla şarkımız olan murat başaran ölürüm
2 .dans müzüği ahmet özhan yada zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam
pasta müziği demet akalın evli mutlu çocuklu
biz salona girmeden çocukluk fotolarımız slayt gösterilecek onda da kenan doğulu kıymetlim olarak düşündük ama bu değişebilir çok içime sinmedi
düşünce ve önerilerinizi alabilir miyim acaba:97::97::97:

bakmak isteyenlere düğün mekanımız ...
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun...aar-bi-bakar-misiniz-dugune-davetlisiniz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/432192-iste-gelinligim.html

Son düzenleme:
Yine adet için mi salonda balanır canım ben bilmediğim için soruyorum bizde kızı almaya gelmeden kusak bağlanır evden o kusakla çıkılır:31::31::31::31::31:

Yine adet için mi salonda balanır canım ben bilmediğim için soruyorum bizde kızı almaya gelmeden kusak bağlanır evden o kusakla çıkılır:31::31::31::31::31:

tam olarak adet değil evde de bağlanır ama ben salonda bağlanmasını istiyorum o yüzden:1:

Son düzenleme:
tek bir şarkı diyorum sana ve dinle bayılcaksın nalan - söz verdik

olabilir neden olmasın ama bizde de adet evde dualarla kuşak bağlanır halamın oğlu düğünde nişanlısıyla anlaştılar millet salona girerken halamın oğlunun halamın eniştemin nişanlısının şöööyle küçüklükten gençliğe bugüne gelmiş fotoğrafları fon müzikle slayt olarak gelin ve damat salona girene kadar millet bu şekilde izledi hem kimse sıkılmadı güzel oldu sonra ferhat göçerin biri bana gelsin şarkısı eşliğinde dans etmişlerdi sonra gerisi geldi ama çok güzel geçmişti:61::61:

olabilir neden olmasın ama bizde de adet evde dualarla kuşak bağlanır halamın oğlu düğünde nişanlısıyla anlaştılar millet salona girerken halamın oğlunun halamın eniştemin nişanlısının şöööyle küçüklükten gençliğe bugüne gelmiş fotoğrafları fon müzikle slayt olarak gelin ve damat salona girene kadar millet bu şekilde izledi hem kimse sıkılmadı güzel oldu sonra ferhat göçerin biri bana gelsin şarkısı eşliğinde dans etmişlerdi sonra gerisi geldi ama çok güzel geçmişti:61::61:

bizimde öyle olacak ama tek fark ikimizin küçüklük fotoları ve nişanda çekilen fotolarımız olcak nişanım aile arasında olduğu için herkes görsün istiyoruz biz salona girmeye hazırlanırken konfetiler meşaleler hazırlanırken slayt bitecek ve ardından davul çayda çıra başlayacak salona girecez:46::46::46:

Back