- Konu Sahibi sedosbilal
cok hos, cok zarif olmussun, ayrica birbirinize cok yakisiyorsunuz masAllah :)[/QU
çoooooook teşekkür ederim:81: çok naziksin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok hos, cok zarif olmussun, ayrica birbirinize cok yakisiyorsunuz masAllah :)[/QU
çoooooook teşekkür ederim:81: çok naziksin![]()
elbisende ayakkabında çok güzel tatlım çok güzel olmuşsun evde olmuş nişanın abartıya kaçmaya hiç gerek yok![]()
ben çok beğendim. çok yakışmış. uzun ve zayıf olduğun içn güzel taşımışsın.süper hatta
Bence tesettürlü olmayanlar giydiğinin abiye bir kıyafet olduğunu bilmiyorlar : ))
Herhangi bir abiye bir kıyafet ve tuvalet parasında olduğunu o takıma benzer bir model aldığım için iyi biliyorum.
Zaten giydiğin takımda özel günlerde giyilebilecek bir şey evde giymek için diğer türlü bir şey alman absürt olurdu en azından bunu daha sonrada eşinle bol bol aile yemeklerine vs gideceğinden güzel bir takımın olmuş oldu.Süper A++++ : ))
hem kıyafetiniz çok yakışmışhemde siz çok yakışmışsınız... Rabbim ayırmasın ve utandırmasın
![]()
Çok beğendim canım çoook güzel olmuş aile ortamında yapılan bir nişan için gayet uygun ve şık !!!
cok hos olmssun :)))