- Konu Sahibi sedosbilal
ağız tadı ile inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağız tadı ile inşallah.
oh oh daha ne olsun ii günlerde kullan
eee hep toplamışsınız bitti mi hepsi? keşke bende olsaydım beraber ağlardık bende biraz rahatlardım belki. içimde yumruk olup kaldı ağlayamıyorum...![]()
canım kıyamam sanainşallah hayırlı olur.ne güzel gerekli olan herşeyi almışsın.eksiğin yok.herşeyin mükemmel olur inşallah
![]()
hayırlı günlerde ağız tadıyla kullanın çeyizlerinizi![]()
Allah hep mutluluk için ağlatsın. iki cihan sadeti versin.
Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin özellikle el emeklerin çok güzeller...
1-2 hafta içinde bizde başlıcaz toparlamaya ama açıkçası bende sardı şimdiden hüzün annemin yokluk korkusu nası yapıcam bilmiyorumçok zor gerçekten. herşeyin pek güzel gülee güle kullan cnm...
Maşallah..Ne güzel telaşlar bunlar böyle. =) Hazır eşyalarını çok sevdim.Özellikle pembişli siyahlı nevresim takımın ayrı bir güzel. =) Dantel olanlara laf etmiyorum sakın yanlış anlaşılma olmasın.Benim tarzım değil pek o yüzden ilgimi çekmiyor.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Çok çook mutlu olun da anneciğiniz daha mutlu olsun.Gözyaşları yerine gülümsemeye bıraksın inşallah.
Güle güle kullan canım aldıklarını ağız tadıyla kullanırsın inşallah![]()