hem ağladık hem yaptık;'(

eee hep toplamışsınız bitti mi hepsi? keşke bende olsaydım beraber ağlardık bende biraz rahatlardım belki. içimde yumruk olup kaldı ağlayamıyorum...:43:

canım kıyamam sana :5: inşallah hayırlı olur.ne güzel gerekli olan herşeyi almışsın.eksiğin yok.herşeyin mükemmel olur inşallah:71:

eee hep toplamışsınız bitti mi hepsi? keşke bende olsaydım beraber ağlardık bende biraz rahatlardım belki. içimde yumruk olup kaldı ağlayamıyorum...:43:

bi tek yazlık kıyafetlerimle okul malz.lerim kaldı işte kışlıklarımı bile topladık ama gel bana anneye sor nasıl topladık:43::43::43:
sende olsan daha çooook ağlardık :43:

1-2 hafta içinde bizde başlıcaz toparlamaya ama açıkçası bende sardı şimdiden hüzün annemin yokluk korkusu nası yapıcam bilmiyorum :43::43::43::43:çok zor gerçekten. herşeyin pek güzel gülee güle kullan cnm...

1-2 hafta içinde bizde başlıcaz toparlamaya ama açıkçası bende sardı şimdiden hüzün annemin yokluk korkusu nası yapıcam bilmiyorum :43::43::43::43:çok zor gerçekten. herşeyin pek güzel gülee güle kullan cnm...

çok sağol canım teşekkür ederim...
zaten zor olan evlenmek evlenecek olmak değil ki; anneleri onların yalnız kalacaklarını düşünmek zor olan insanı kendinden alan yiyip bitiren :43::43::43:
senin de mi annen yalnız kalacak?:43:

Maşallah..Ne güzel telaşlar bunlar böyle. =) Hazır eşyalarını çok sevdim.Özellikle pembişli siyahlı nevresim takımın ayrı bir güzel. =) Dantel olanlara laf etmiyorum sakın yanlış anlaşılma olmasın.Benim tarzım değil pek o yüzden ilgimi çekmiyor.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Çok çook mutlu olun da anneciğiniz daha mutlu olsun.Gözyaşları yerine gülümsemeye bıraksın inşallah. :nazar:

Maşallah..Ne güzel telaşlar bunlar böyle. =) Hazır eşyalarını çok sevdim.Özellikle pembişli siyahlı nevresim takımın ayrı bir güzel. =) Dantel olanlara laf etmiyorum sakın yanlış anlaşılma olmasın.Benim tarzım değil pek o yüzden ilgimi çekmiyor.Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Çok çook mutlu olun da anneciğiniz daha mutlu olsun.Gözyaşları yerine gülümsemeye bıraksın inşallah. :nazar:

aminnnnn inşallah canım teşekkür ederim :46:tabi ki fikrini söyleyeceksin rahat ol herkes dantel vs sevecek diye bişey yok :54:ama ben annemin el emeği göz nuru olduğu için seviyorum :16:

Back