• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri benim nişanda giydiğim cici elbisem

elbisenizi beğenerek giymişsiniz gayete güzel olmuş bakmayın beğenmeyenlere herkesin zevki farklıdır tabiki, birde vede aile arasında bir nişan için gayet doğal düzgün sade bir kıyafet hayırlı uğurlu olsun. alllah tamamına erdirsin canım. çok yakışmışsınız maşallah.:nazar:

elbisenizi beğenerek giymişsiniz gayete güzel olmuş bakmayın beğenmeyenlere herkesin zevki farklıdır tabiki, birde vede aile arasında bir nişan için gayet doğal düzgün sade bir kıyafet hayırlı uğurlu olsun. alllah tamamına erdirsin canım. çok yakışmışsınız maşallah.:nazar:

dediğim gibi herkes beğenecek diye bişey yok zevkler ve renkler tartışılmaz ama insanların tavrı hoş değil amaaan neyse boşverin çoğunluğa bakarım ben:9: iyi dilekler ve yakıştırmanız içinde çok teşekkür ederim bekarsanız darısı başınıza inşallah hayırlısıyla:nazar::nazar::nazar:

tesettürlü olduğunuz için güzel bir seçim olmuş ve çok yakışmış kıyafetiniz
nişanlınlada yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu hiç ayırmasın sizi:nazar:
rabbim seni de eşinden ayırmasın bi ömür mutlu huzurlu olun inşallah

Çok gzel olmssnz Allh tamamına erdrsin:) ben de abartıyı sevmeyenlerdenim o yüzden isabet diyorum:)

çooook teşekkür ederim darısı başına hayırlısıyla:32:

Allah tamamına erdirsin çok yakışmış takımın.çok güzel bir takım bayıldım.nerden aldın bende istiyorum bundan :84: :84: :84:

Allah tamamına erdirsin çok yakışmış takımın.çok güzel bir takım bayıldım.nerden aldın bende istiyorum bundan :84: :84: :84:

teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim elazığda yaşıyorum ve buradan aldım gelme şansın varsa açık adres vereyim ağlama:34::54::54::54:

Darisi basima diyeyim artik benimde iki ay sonra nisanim olacak elbisemi türkiyeden alicam :) Bi tavsiyen varmi nerlere baksam? Benim ni$anim evde olacak cünkü yani bu durumda bende sade bi ama cici bir elbise istiyorum.

hımmm tesettürlü müsün canım?ve istanbuldan mı yapacaksın alışverişinii ona göre cevap vereyim

Back