hem ağladık hem yaptık;'(

canım hepsi birbirinden güzel.
rabbim inşallah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
bende 1.5 yıllık evliyim ve gurbetteyim seni anlayorum ama hayırlısı canım senin mutlu bir evliligin oldukça annen sevinir inşallah ;)

Son düzenleme:
canım hepsi birbirinden güzel.
rabbim inşallah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
bende 1.5 yıllık evliyim ve gurbetteyim seni anlayorum ama hayırlısı canım senin mutlu bir evliligin oldukça annen sevinir inşallah ;)

inşallah anım benim inşallah arbbim verdiğile memnun olmayı nasip etsin cümlemize herzaman yorumun için de teşekkür ederim çok naziksin

Son düzenleme:
hepsi çok güzeller canım:nazar::nazar: güzel günlerde kullan inşallah,nihalemiz aynı deniz kabuğundan bende nişanlımla tatile gittiğimizde almıştık çok farklı gelmişti...çoook güzeller...:69:

hepsi çok güzeller canım:nazar::nazar: güzel günlerde kullan inşallah,nihalemiz aynı deniz kabuğundan bende nişanlımla tatile gittiğimizde almıştık çok farklı gelmişti...çoook güzeller...:69:

bana da hediye geldi canım çok seviyorum:1: güzel dileklerin için de teşkkür ederm:46:

canımm allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin agzınızın tadını bozmasın.. canım ikiniz icinde cok zor olacak ama sen yinede güclü görünmeye calıs annen mutlulugunu görünce eminim üzüntüsü daha da hafifleyecektir ve emin ol birgün bunların olacagını düsünüp kendisini hazırlamıstır.durumun cok zor seni cok iyi anlıyorum amaa eminim rabbim bununda sabrını vericektirr sen içini ferah tut

Güle güle kullanın inşallah. Ben üniversiteden beri ailemden ayrıyım ama gene de evlenince yaşayanacak ayrılık daha acı geliyor. Bir yandan da ne ilk ne de son kişiyim bu durumda olan diyorum, teselli ediyorum kendimi. Rızalarıyla bir yola koyulmak eminim ailenizi de mutlu ediyordur. Üzülmeyin, Allah utandırmasın.

cnm hayırlı olsun çeyizlerin şimdi en zor zamanlar aileden ayrılmak çok zor yakına gideceğim halde ben bile üzülmeye başladım ne yapalım hem ağlarız hem gideriz allah huzur versin çeyizlerinide güle güle kullandırmayı nasip etsin :34:

Çeyizlerin çok güzel, hayırlı olsun canım. İnsan hem hüzünleniyor, hem seviniyor. Tuhaf bir duygu bu sanırım. Allah ağız tadıyla kullandırmayı ve iyiki evlenmişim demeyi nasip etsin canım:16:

canımm allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin agzınızın tadını bozmasın.. canım ikiniz icinde cok zor olacak ama sen yinede güclü görünmeye calıs annen mutlulugunu görünce eminim üzüntüsü daha da hafifleyecektir ve emin ol birgün bunların olacagını düsünüp kendisini hazırlamıstır.durumun cok zor seni cok iyi anlıyorum amaa eminim rabbim bununda sabrını vericektirr sen içini ferah tut

sağolasın canım inşallah da nerelerdesin kız kaç gündür görüşemiyoruz:31:
inan çok zor oldu toplarken bile salya sümük ağla ağla valla çok zormuş seninde zamanı gelince görecen inş aynı şehirde olursun da benim gibi olazsın kimse olmaz ama biliyorum ne ilkim ne de son rabbim güç versin inşallah:43: annem kendini alıştırdığını söylüyo ama inanki ikimiz de yaşamadan alışamayacaz farkındayız sadece birbirimizi rahatlatmaya çalışıyoruz işte:43::43::43:

Güle güle kullanın inşallah. Ben üniversiteden beri ailemden ayrıyım ama gene de evlenince yaşayanacak ayrılık daha acı geliyor. Bir yandan da ne ilk ne de son kişiyim bu durumda olan diyorum, teselli ediyorum kendimi. Rızalarıyla bir yola koyulmak eminim ailenizi de mutlu ediyordur. Üzülmeyin, Allah utandırmasın.

amin canım inşallah.
ama ünv. ve evlilik aynı olmasa gerek sadece daha az üzüntü olur diye düşünüyorum....
kesinlikle katılıyorum aile rızasıyla içlerine sine sine yapmaları çooook güzel ama şu üzüntü olmasa dünyanın sonu değil biliyoruz ama işte elde değil benden sonra yapayalnız kalacağını düşündükçe gözyaşlarım sel oluyo resmen beni durumumda olanlara da bana da rabbim güç versin inşallah aynı şehirde evleniyo olsam hayatta ağlamazdım oynaya oynaya evlenirdim amaaaaa...:43:

Çeyizlerin çok güzel, hayırlı olsun canım. İnsan hem hüzünleniyor, hem seviniyor. Tuhaf bir duygu bu sanırım. Allah ağız tadıyla kullandırmayı ve iyiki evlenmişim demeyi nasip etsin canım:16:
sağol canım inşallah ya inan aynı şehirde olsam hayatta üzülmezdim ama işte napalım bu da bizim sınavımız rabbime karşı gelemeyiz vardır bunda da bi hayr...

çok sağol canım inşallah..
hakikaten karmakarışık bi duygu..
ümidimiz o zaten rabbim verdiğiyle memnun olmayı nasip etsin inşallah herzaman..

Back