valla aynen öyle düşünüyorum bende ama eşime savunacak birşeyim kalmazsa diyorum kendi kendime. söylediğim zaman onun seviyesine düşücem. söylemediğim zaman da beni ezdiğini düşünücek. ben ses çıkarmadıkça aptal olduğumu düşünyor sanırım çünkü gerçekten çok aptalım tüm bu olanları farkettiğimde çok geçti.
ben sana tek şunu söyleyebilirim cnm.bu dünyada iyilik yaptıkca karşılığını kötülük olarak alıyorsun.ama ne aman insanlara kendileri gibi davranıyorsun işte o aman senden iyisi yok.
ben sana tek şunu söyleyebilirim cnm.bu dünyada iyilik yaptıkca karşılığını kötülük olarak alıyorsun.ama ne aman insanlara kendileri gibi davranıyorsun işte o aman senden iyisi yok.
En iyi kaynana küs kaynanadır
Başka bir yerde kalma şansınız var mı? Evinde kalırsanız eğer yine para isteme cüretini kendinde görebilir.
eşim babam var olmaz diyor. keşke şansım olsa keşke
Kendini içgüdülerine teslim et... İhtiyacın olan kaynana nefretini orada bul ve sonsuz kinini doyasıya yaşa.
kızcağız nefret etmiyor, sadece yapılanlardan rahatsızlık duyuyor. okuma yazmanız yok galiba
o anda içine atıp kendı kendıne yıyeceğine
dışına at , kaynana kendı kendını yesin
Kendini içgüdülerine teslim et... İhtiyacın olan kaynana nefretini orada bul ve sonsuz kinini doyasıya yaşa.
Yeni evlide ondan... Biraz zaman geçsin o duygu nefrete dönüşür. Tıpkı seninki gibi...
:)bacım nası yorum bu ya güldürdün beniKendini içgüdülerine teslim et... İhtiyacın olan kaynana nefretini orada bul ve sonsuz kinini doyasıya yaşa.
En iyi kaynana küs kaynanadır
Başka bir yerde kalma şansınız var mı? Evinde kalırsanız eğer yine para isteme cüretini kendinde görebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?