Kuş biti acil yardım

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
984
799
Merhaba arkadaşlar balkonda kuş klimanin üzerine yuva yapmıştı bit varmış:KK43:
Heryerim bit oldu yıkanınca geçti fakat klimanın diğer tarafından içeriye geçmiş
Hangi ilacı önerirsiniz yarın çözmem gerek

Merhaba arkadaşlar balkonda kuş klimanin üzerine yuva yapmıştı bit varmış:KK43:
Heryerim bit oldu yıkanınca geçti fakat klimanın diğer tarafından içeriye geçmiş
Hangi ilacı önerirsiniz yarın çözmem gerek
Merhaba bizde de aynı durum var kuşları gönderdim bi
Gün sonra evde gördüm bir kaç odada hemen teras ilaçlandı somraki
Gün belediyeden geldiler ilaçlamaya. 3 gündür herşeyi yıkıyorum bir bakim varmı dedim yine canlı gördüm. Yıkıldım yıka yerleştri yaparken tekrar olduğunu görmek😭😭 ne yapacağız lütfen yardım edin yarın yine ilaçlama için gelecekler cocuk var evde oyıncak vs yıkamak kıyafet yıkamak cok zor oluyor. Bunlardan nasıl kurtulacağız

k otrine ilacın ismi eczaneden alıyorsun 150 TL ilaçlama şirketi bin TL istiyor en az
Yağ çözücü sprey kutusu gibi bir kutuya suyla karıştırıp koyuyorsun sonra gördüğün yerlere sık oluyor sil evi tamam bitti
Oyle atlattik

İmkan varsa oda kapalı kalsın koku vs yok ama çocuk varmış ne olur ne olmaz bir gün kalsın ben biraz bekledim çünkü

İmkan varsa oda kapalı kalsın koku vs yok ama çocuk varmış ne olur ne olmaz bir gün kalsın ben biraz bekledim çünkü
Bunu üzerlerine sıkıyorum ölmüyorlar ki😞 ilaçlama gedi bugün yine herşeyi ilaçladılar tüm herşey yıkanacak. 6,7 gün evde yokum bu süreçte eşim inşallah kontrol edecek umarım hepsi ölmüştür😞tekrar cıkarsa ne yapacağım bilmiyorum ilaçla herşeyi yıka cok zor.

Bunu üzerlerine sıkıyorum ölmüyorlar ki😞 ilaçlama gedi bugün yine herşeyi ilaçladılar tüm herşey yıkanacak. 6,7 gün evde yokum bu süreçte eşim inşallah kontrol edecek umarım hepsi ölmüştür😞tekrar cıkarsa ne yapacağım bilmiyorum ilaçla herşeyi yıka cok zor
aşırıds görmüyoruö bu arada bir odada bi tane salonda bi tane koridorda bi tane. Ama okdr ilaçlamaya mesala 3. Gün bunların tekrar canlı kalması beni yıktı. Nasıl kurtulacağım kafayı yicem yoksa

Bunu üzerlerine sıkıyorum ölmüyorlar ki😞 ilaçlama gedi bugün yine herşeyi ilaçladılar tüm herşey yıkanacak. 6,7 gün evde yokum bu süreçte eşim inşallah kontrol edecek umarım hepsi ölmüştür😞tekrar cıkarsa ne yapacağım bilmiyorum ilaçla herşeyi yıka cok zor

aşırıds görmüyoruö bu arada bir odada bi tane salonda bi tane koridorda bi tane. Ama okdr ilaçlamaya mesala 3. Gün bunların tekrar canlı kalması beni yıktı. Nasıl kurtulacağım kafayı yicem yoksa
Bu ilaçla bir kerede kurtulduk

X