Ayrı alın kurutma makinesini tavsiye ederim çok kullanışlıKizlar merhaba. Evim cok buyuk degil ve balkona camasir asmak yasak yasadigimiz sitede. Camasirlari mecburen oturma odasina asiyorum ve o daginik goruntuden hic hoslanmiyorum. Aklima gelen tek care kurutmali camasir makineleri. Kullananlar memnun mu? Biraz arastirma yaptim bazisi cok memnun bazisi asiri pisman. Tek basina kurutma makinesi alamam cunku yerim yok. Artilari eksileri neler, hangi marka modeli kullaniyorsunuz, elektrik su faturalarinda artis yasadiniz mi? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Koku falan yapiyor mu, ses durumu nasil?Samsung kullanıyorum çok memnunum ama keşke 8 kg yerine daha büyük kg lük alsaymisim
Yerim yok maalesefAyrı alın kurutma makinesini tavsiye ederim çok kullanışlı
Mesela ne kadar suruyor?Bnm LG marka 9 kilo 6 kilo da kurutması var..
Ama kururtturmyorum çamaşırlar aşırı sıcak ve püzüşmüş oluyor ütüyle bile çok çok zor açılıyor sevmedim ben.
Bir de kurutma programı uzun sürüyor.
Ay şakın lg alma öyle kırıştırıp öyle çekiyorki rezaletKizlar merhaba. Evim cok buyuk degil ve balkona camasir asmak yasak yasadigimiz sitede. Camasirlari mecburen oturma odasina asiyorum ve o daginik goruntuden hic hoslanmiyorum. Aklima gelen tek care kurutmali camasir makineleri. Kullananlar memnun mu? Biraz arastirma yaptim bazisi cok memnun bazisi asiri pisman. Tek basina kurutma makinesi alamam cunku yerim yok. Artilari eksileri neler, hangi marka modeli kullaniyorsunuz, elektrik su faturalarinda artis yasadiniz mi? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Sorun zaten oAyrı alınca çamaşır makinesi üstüne koyuyorlar zaten. Yer konusunda sıkıntı yaşamazsınız
Kizlar merhaba. Evim cok buyuk degil ve balkona camasir asmak yasak yasadigimiz sitede. Camasirlari mecburen oturma odasina asiyorum ve o daginik goruntuden hic hoslanmiyorum. Aklima gelen tek care kurutmali camasir makineleri. Kullananlar memnun mu? Biraz arastirma yaptim bazisi cok memnun bazisi asiri pisman. Tek basina kurutma makinesi alamam cunku yerim yok. Artilari eksileri neler, hangi marka modeli kullaniyorsunuz, elektrik su faturalarinda artis yasadiniz mi? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Bunu hiç tahmin etmemiştimSorun zaten ocamasir makinesinin ustunde kocaman bir dolabim dar. Butun detarjan havlu wc kagidi ivir zivir onun icerisinde
4 küsür saatMesela ne kadar suruyor?