Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Kurutmalı çamaşır makineleri verimli olmuyor. Evde görüntüsü sizi rahatsız etmeyecek herhangi bir yere kurutma makinesi koyabilirsiniz. Gidere gerek yok.

Eklentiler

• 15465491760112080235658486229532.jpg
    15465491760112080235658486229532.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 251
Ben de evlenicem yakinda ve kurutmali camasir mak almayi dusunuyordum. Burdaki yorumlardan sonra ikisini ayri alayim bari ben de

Makine dolapları var. Çamaşır makinesi dolabı diye ararsan internette kurutma makinesine de olur büyük ihtimal. Ya da büyüklüğüne göre marangoza yaptırırsın. Arkası açık olacak şekilde. Bu şekilde balkonda gözüne de batmaz.
Balkonum acik maalesef. Tum kiri pisligi ruzgari yagmuru camuru aliyor

Kizlar merhaba. Evim cok buyuk degil ve balkona camasir asmak yasak yasadigimiz sitede. Camasirlari mecburen oturma odasina asiyorum ve o daginik goruntuden hic hoslanmiyorum. Aklima gelen tek care kurutmali camasir makineleri. Kullananlar memnun mu? Biraz arastirma yaptim bazisi cok memnun bazisi asiri pisman. Tek basina kurutma makinesi alamam cunku yerim yok. Artilari eksileri neler, hangi marka modeli kullaniyorsunuz, elektrik su faturalarinda artis yasadiniz mi? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?

Çamaşır makinesinden ayrı kurutma makineleri daha çok tavsiye ediliyor. Kapalı balkonunuz varsa kurutma makinesi alıp oraya koyabilirsiniz. Kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine de monte ettirebilirsiniz.

Benim de var ama bir tek havlu karsa kullanıyorum diğer türlü aşırı kırıştırıyor, hele ki nevresimleri:KK43:

Çamaşır makinesinden ayrı kurutma makineleri daha çok tavsiye ediliyor. Kapalı balkonunuz varsa kurutma makinesi alıp oraya koyabilirsiniz. Kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine de monte ettirebilirsiniz.
Dolap var maalesef :KK43:

Sorun zaten o :KK43: camasir makinesinin ustunde kocaman bir dolabim dar. Butun detarjan havlu wc kagidi ivir zivir onun icerisinde

Dolabı başka yere aldırabilirsiniz. Kurutma makinesi almak varken, tuvaket kağıtlarının yeri değişmesin diye şu anki çamaşır makinenizi elden çıkarıp, kurutma performansı kötü bir çamaşır makinesi almanız saçma olur.

Dolabı başka yere aldırabilirsiniz. Kurutma makinesi almak varken, tuvaket kağıtlarının yeri değişmesin diye şu anki çamaşır makinenizi elden çıkarıp, kurutma performansı kötü bir çamaşır makinesi almanız saçma olur.
Haklisiniz, cok dogru soylediniz.

Kuruturken camasirlar kirissin istemiyorsaniz kurutmaya baslamadan once cikarip soyle bi silkeleyip oyle koyabilirsiniz kurutmaya. Bana sorarsaniz ben ayri kurutma makinesi almanizi tavsiye ederim.

X