- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu hiç tahmin etmemiştim[/QUOT
Yok artik4 küsür saat
3 küsür saat
2 küsür saat
Balkonum acik maalesef. Tum kiri pisligi ruzgari yagmuru camuru aliyorMakine dolapları var. Çamaşır makinesi dolabı diye ararsan internette kurutma makinesine de olur büyük ihtimal. Ya da büyüklüğüne göre marangoza yaptırırsın. Arkası açık olacak şekilde. Bu şekilde balkonda gözüne de batmaz.
Kırış kırış çıkartması da çabası..Yok artik
Çamaşır makinasının üzerine koyacak kadar yeriniz yokmu?Yerim yok maalesef
Kizlar merhaba. Evim cok buyuk degil ve balkona camasir asmak yasak yasadigimiz sitede. Camasirlari mecburen oturma odasina asiyorum ve o daginik goruntuden hic hoslanmiyorum. Aklima gelen tek care kurutmali camasir makineleri. Kullananlar memnun mu? Biraz arastirma yaptim bazisi cok memnun bazisi asiri pisman. Tek basina kurutma makinesi alamam cunku yerim yok. Artilari eksileri neler, hangi marka modeli kullaniyorsunuz, elektrik su faturalarinda artis yasadiniz mi? Tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Dolap var uzerindeÇamaşır makinasının üzerine koyacak kadar yeriniz yokmu?
Dolap var maalesefÇamaşır makinesinden ayrı kurutma makineleri daha çok tavsiye ediliyor. Kapalı balkonunuz varsa kurutma makinesi alıp oraya koyabilirsiniz. Kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine de monte ettirebilirsiniz.
Evet cogu kisi bundan sikayet etmisBenim de var ama bir tek havlu karsa kullanıyorum diğer türlü aşırı kırıştırıyor, hele ki nevresimleri
Kendi eviniz ise eğer o dolabı kaldirtip ayrı alın.benim ayrı var ve çok memnunum.Dolap var uzerinde
Sorun zaten o camasir makinesinin ustunde kocaman bir dolabim dar. Butun detarjan havlu wc kagidi ivir zivir onun icerisinde
Oyle yapacagim mecburen, baska care yok gibi.Kendi eviniz ise eğer o dolabı kaldirtip ayrı alın.benim ayrı var ve çok memnunum.
Haklisiniz, cok dogru soylediniz.Dolabı başka yere aldırabilirsiniz. Kurutma makinesi almak varken, tuvaket kağıtlarının yeri değişmesin diye şu anki çamaşır makinenizi elden çıkarıp, kurutma performansı kötü bir çamaşır makinesi almanız saçma olur.
Tesisat istemiyor ayrı makineler herhangi bir yere koyuluyorYerim yok maalesef
Evet cogu kisi bundan sikayet etmis