- 27 Kasım 2018
- 490
- 749
Aaa bunu bilmiyordum, tesekkur ederimTesisat istemiyor ayrı makineler herhangi bir yere koyuluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bunu bilmiyordum, tesekkur ederimTesisat istemiyor ayrı makineler herhangi bir yere koyuluyor
Aaa bunu bilmiyordum, tesekkur ederim
Benim de aklimda sorular vardi. Bu baslimta sorayim bari kullananlara.
1. Bu kurutma makineleri 2-3 saat çalışıyor. Elektrik faturasina etkisi cok fazla olmuyor mu?
2. Kiyafetlerin normalden daha hizli yipranip eskimesi gibi bir sonuc ortaya cikmiyor mu?
Bende öyle kullanıyorum yerleştirme açısından çok rahat gerçektentesisata da baglanabiliyor,
kendi su deposu da var,
bu durumda deposunu her kurutmadan sonra bosaltiyorsunuz.
benim eskiden yatak odasindaydi, makineden cikarip katlayip dolaba yerlestirirdim ne guzel
Ses diğerleri gibi normal makineden pek farklı değil koku yokKoku falan yapiyor mu, ses durumu nasil?
Galiba aynı makineyi kullanıyoruz ben de çok memnunumKurutmali camasir makinasi kullaniyorum samsung, beyaz esya secimimdeki en dogru parcadir kendisi:)
Dezavantajlari:
yikama ve kurutma tek makinada oldugundan cok uzun suruyor, iki yikama arasi makinanin biraz sogumasi icin dinlendirmem gerekiyor, genellikle gunde 1 makinadan fazla atmiyorum.
Makinanin kurutma kisminda bir ariza olmussa ne yszikki yikama kismini da kullanamiyorsunuz servis gelene kadar
Avantajlari:
Kirli attigin bir camasiri temiz ve kuru cikartmak paha bicilemez bir rahatlik
Arkadaslar cok burusturdugundan soz etmis ama eger kurutma ayarini cok fazla uzun tutarsaniz burusur. İcine koydugunuz parcalarin kalinligi ve yogunluguna gore zamanla ne kadar sureli bir kurutmaya ihtiyaciniz oldugunu ogreniyorsunuz.
Kurutma makinalari camasir makinasinin uzerine konsa dahi cok fazla yer kapliyor, ama bir arada oldugunda inanilmaz bir alan tasarrufu saglaniyor
Tum markalarda varmidir bilmem ama benim kullandigim markanin ek olarak sterilizasyon ve koku giderme programlari var. Buhar ile giysileri steril ediyor bir nevi kuru temizleme yapiyor. Yeni aldigim ve yikamadigim giysileri atarak steril olmasini sagliyorum. Ya da 1-2 saat uzerimde durmus ama sik yikandiginda yipranacak ozel giysileri atiyorum. Bebegimin pelus oyuncaklarini zaman zaman atiyorum. Eb sevdigim programlardan bir tanesi
Aksama disari cikarken giymeyi planladiginiz bir gomlegin kirlide oldugunu fark edince 1-2 saat icerisinde yikanmis ve kurumus olarak bulabilmenin rahatligindan soz etmiyorum bile:)
Ayrıca 3 saat kurutma en dolu olduğu haliyleSes diğerleri gibi normal makineden pek farklı değil koku yok
Samsung 8 kilo yikama 5 kilo kurutma. Ama su an satista yok bu urunGaliba aynı makineyi kullanıyoruz ben de çok memnunum