Kurutmalı Çamaşır Makinesi

Kurutmalı çamaşır makineleri verimli olmuyor. Evde görüntüsü sizi rahatsız etmeyecek herhangi bir yere kurutma makinesi koyabilirsiniz. Gidere gerek yok.

Ben de evlenicem yakinda ve kurutmali camasir mak almayi dusunuyordum. Burdaki yorumlardan sonra ikisini ayri alayim bari ben de

Balkonum acik maalesef. Tum kiri pisligi ruzgari yagmuru camuru aliyor

Çamaşır makinesinden ayrı kurutma makineleri daha çok tavsiye ediliyor. Kapalı balkonunuz varsa kurutma makinesi alıp oraya koyabilirsiniz. Kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine de monte ettirebilirsiniz.

Benim de var ama bir tek havlu karsa kullanıyorum diğer türlü aşırı kırıştırıyor, hele ki nevresimleri

Çamaşır makinesinden ayrı kurutma makineleri daha çok tavsiye ediliyor. Kapalı balkonunuz varsa kurutma makinesi alıp oraya koyabilirsiniz. Kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine de monte ettirebilirsiniz.
Dolap var maalesef

Sorun zaten o camasir makinesinin ustunde kocaman bir dolabim dar. Butun detarjan havlu wc kagidi ivir zivir onun icerisinde

Dolabı başka yere aldırabilirsiniz. Kurutma makinesi almak varken, tuvaket kağıtlarının yeri değişmesin diye şu anki çamaşır makinenizi elden çıkarıp, kurutma performansı kötü bir çamaşır makinesi almanız saçma olur.

Haklisiniz, cok dogru soylediniz.

Kuruturken camasirlar kirissin istemiyorsaniz kurutmaya baslamadan once cikarip soyle bi silkeleyip oyle koyabilirsiniz kurutmaya. Bana sorarsaniz ben ayri kurutma makinesi almanizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…