yeri burasımı bilemedim..
3 aydır kurutma makinesi kullanıyorum , önceden çamaşırlarım mis gibi kokardı kurutma makinesi kullanmaya başladığımdan beri bırakın mis gibi kokmayı kötü bi koku var sanki polyester kokusu gibi . Çocuklarımın %100 pamuk kıyafetleri bile kokuyor. Herkesin böyle mi olur? Güzel kokmadı içim ne yapmalıyım?
yeri burasımı bilemedim..
3 aydır kurutma makinesi kullanıyorum , önceden çamaşırlarım mis gibi kokardı kurutma makinesi kullanmaya başladığımdan beri bırakın mis gibi kokmayı kötü bi koku var sanki polyester kokusu gibi . Çocuklarımın %100 pamuk kıyafetleri bile kokuyor. Herkesin böyle mi olur? Güzel kokmadı içim ne yapmalıyım?
Ben iki yıldır kullanıyorum canım çok memnunum.
Tam aksine çamaşırlar mis gibi kokuyor.
Hangi marka benimki arçelik.
Öyle kokmamasi lazım servis çağır bence.
Ben iki yıldır kullanıyorum canım çok memnunum.
Tam aksine çamaşırlar mis gibi kokuyor.
Hangi marka benimki arçelik.
Öyle kokmamasi lazım servis çağır bence.
Dediğim gibi güzel kokuyor çamaşırlarim.
Yumuşatıcı kullanıyorum ama arada unutsam bile yine de kötü korkmuyorlar.
Bi sıkıntı var bence sizin makinede telefonla bile bilgi alabilirsiniz Şikayetiniz hakkında.
Ben de Bosch marka kurutma makinesi kullanıyorum. Koku sorunu yaşamadım. Seçtiğiniz programdan olduğunu sanmıyorum. Sebebini bulmaya çalışın. Bir de Migros'ta kurutmalar için güzel koku mendilleri gördüm. Onlardan kullanabilirsiniz.
Ben de Bosch marka kurutma makinesi kullanıyorum. Koku sorunu yaşamadım. Seçtiğiniz programdan olduğunu sanmıyorum. Sebebini bulmaya çalışın. Bir de Migros'ta kurutmalar için güzel koku mendilleri gördüm. Onlardan kullanabilirsiniz.