• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır ve Kurutma Makineleri Kurutma makinesi kullananlar

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
yeri burasımı bilemedim..
3 aydır kurutma makinesi kullanıyorum , önceden çamaşırlarım mis gibi kokardı kurutma makinesi kullanmaya başladığımdan beri bırakın mis gibi kokmayı kötü bi koku var sanki polyester kokusu gibi . Çocuklarımın %100 pamuk kıyafetleri bile kokuyor. Herkesin böyle mi olur? Güzel kokmadı içim ne yapmalıyım?

Bilemedim.
Hiç yumuşatıcı falan da kullanmam ama öyle kötü bir kokuyla karşılaşmadım veya dikkatimi çekmedi.

Çok yüksekte mi kurutuyorsunuz, gerçi sanmam ilgisinin olacağını.

yeri burasımı bilemedim..
3 aydır kurutma makinesi kullanıyorum , önceden çamaşırlarım mis gibi kokardı kurutma makinesi kullanmaya başladığımdan beri bırakın mis gibi kokmayı kötü bi koku var sanki polyester kokusu gibi . Çocuklarımın %100 pamuk kıyafetleri bile kokuyor. Herkesin böyle mi olur? Güzel kokmadı içim ne yapmalıyım?

Ben iki yıldır kullanıyorum canım çok memnunum.
Tam aksine çamaşırlar mis gibi kokuyor.
Hangi marka benimki arçelik.
Öyle kokmamasi lazım servis çağır bence.

Ben iki yıldır kullanıyorum canım çok memnunum.
Tam aksine çamaşırlar mis gibi kokuyor.
Hangi marka benimki arçelik.
Öyle kokmamasi lazım servis çağır bence.
Bosch canım. Servişlik bi durum olabileceği hiç aklıma gelmemişti..

Bosch canım. Servişlik bi durum olabileceği hiç aklıma gelmemişti..

Dediğim gibi güzel kokuyor çamaşırlarim.
Yumuşatıcı kullanıyorum ama arada unutsam bile yine de kötü korkmuyorlar.
Bi sıkıntı var bence sizin makinede telefonla bile bilgi alabilirsiniz Şikayetiniz hakkında.

Dolap kuruluğumu kullanıyorum. Acaba seçtiğim proğram mi sıkıntı yapıyor çok ısı verdiği içğn

Ben de Bosch marka kurutma makinesi kullanıyorum. Koku sorunu yaşamadım. Seçtiğiniz programdan olduğunu sanmıyorum. Sebebini bulmaya çalışın. Bir de Migros'ta kurutmalar için güzel koku mendilleri gördüm. Onlardan kullanabilirsiniz.

Ben de Bosch marka kurutma makinesi kullanıyorum. Koku sorunu yaşamadım. Seçtiğiniz programdan olduğunu sanmıyorum. Sebebini bulmaya çalışın. Bir de Migros'ta kurutmalar için güzel koku mendilleri gördüm. Onlardan kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim.. Servisle görüşüceğim. Umarım teknik bi sorun değildir..

Back