• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurutma makinası

tinyrose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
5.125
2.976
173
öncelikle lutfen kusura bakmayin buraya konu acmak zorunda kaldim malum herkes buraya giriyor ve acelem var birazcık da :olamaz:
cunku bu hafta kurutma makinası alcam 1200 e kadar alabilirim bi turlu karar veremedim lutfen kullananlar memnun kalanlar var mi
esim ne gerek var diyo ama bahce katindayim giysiler cok toz oluyo biktim artik.
annem de herseyi kurutma makinasina atamiyosun diyo dogru mu
ve camasir makinasinin markasi neyse ( benim arcelik ) illa ki kurutma makinasi da o marka olmaliymis oyle mi
nette cok okudum ama kk daki bayanlara guvenim tam hep burdan bilgi aliyorum sayenizde o yuzden buraya sormak istedim

Siyah ve koyu renkleri atmamanı tavsiye ederim. Ama sadece havlular, nevresimler ve beyazlar için bile alınabilir kurutma.

Eğer çanaşır makinesinin üstüne koyacaksanız aynı marka olmalı diye biliyorum.

Evinizin bos bi odasinda kurutsanız olmuyor mu? Evet asma derdinden kurtulmak güzel de biraz kalin kiyafetler için uzun süre çalıştırmak lazım. Hem elektrik yakıyor hem yıpratıyor bence.

Marka olayı alakasız.

Ben esimin gomlekleri pantolonlari ve yunluler haricinde her seyi atiyorum ozellikle cocuklular icin cok elzem bir sey kurutma makinasi.el kadar kiyafetler asmakla bitmiyordu egil kalk sirtim belim cok agriyordu.simdi yaz kis herseyi atarim yukarda saydiklarim haricinde.cok ama cok memnunum.ust uste koyacaksaniz ayni marka olmali degilse ben bosch tavsiye ederim.a sinifi olmasi da elektrik sarfiyati acisindan cok onemli.simdi fiyatlar nasil bilmiyorum ama 1200 e a sinifi bulmak zor olabilir dort yil once ben 1400 e almistim kesinlikle tavsiye ederim.

Benimki beko marka ben çok memnunum bide ben herşeyi atıyorum yünlü dahil hiç bi problem yaşamadım çabuk yıprattığı doğru ama açıkçası kıyafetlerime çok para veren bi insan değilim o yüzden yıpranmaları çok sorun değil benim için :KK76: bide acayip tüy topluyo alerjisi olanlar için çok iyi

Narin giysiler atilmaz. Gomlekleri, bluzlari pantolonlari vs. atmayin.
Ama digerleri de cok burus burus cikiyor icinden, ben yildim burusuk nevresim havludan kullanmiyorum artik.

Hover alma berbat.hem elektrik faturası çok abartılı geliyor hem giysiler per perişan hemde makinanın her şeyi pislik iste ya!
Almış olmak için alma iyi bir sey al muhakkak
Ben miele kullanıyorum şu an.iyi sayilir

benim çamaşır makinem kendisi kurutup ütülüyor. valla yarınlar yokmuşçasına elime geçeni atıyorum. her şeyi kurutuyor. ama siyahlarda biraz solma oluyor onu söyleyeyim.

Annemlerde var kurutma. Çok kıyfetim bluzum pantolonum küçüldü kurutmada. Çocuğum kuruttmadan çıkan kıyafetini bir daha giyemedi. Bende mecbur kalmasam kurutmaya kıyafet atmadım. Nevresim atlet havlu çarşaf için olabilir. Çok elektrik harcamaz mı onu bilemedim

Kurutma makinasi kadar sacma bir alet yok. Bosa para resmen sadece havlular ve nevresimler icin belki guzeldir oda nevresimi utuleyecekseniz. Hem saatlerce kurutma yapiyor hem tam olarak kup kuru olmuyor hem de cektirme yapiyor. Kesinlikle almayin derim

Ben cok memnunum. Narin giysiler ve yunluler haric her seyi atiyorum. Utulu gibi cikiyor. Carsaflar,bornozlar,bebek kiyafetleri ve esofmanlar icin birebir. Kirisik cikiyor diyen arkadaslar mutlaka yanlis ayarda calistiriyorsunuzdur. Ya da makineniz kotudur.

benim makinem hem yıkamalı hem kurutmali. Yalnız yanık kokusu gibi bir koku oluşuyor kurutmadan sonra kıyafetlere siniyor ona çözüm bulamadım o_O kırıtmadan memnunum ancak kokudan degil

Siyahlarda solma yapıyor ama bazen çok gerekli oluyor hele de çocuk varsa. Çokta kiristirmiyor. Bir arkadaş tam kurutma yapmıyor yazmis ama ayarları var benimki tam kurutuyor. Çamaşır fazla olunca uzun sürüyor kurutmasi. Çekebilecek kıyafetleri , yünlü leri, pantolonlari atmıyorum. Bu arada arçelik benim kurutma.

Eşim ısrar etmesine rağmen almadım evin bi odasında kurutuyorum balkonlara asmayı sevmiyorum bence su elektrik israfı yazık değil mi ayrıca kullananlardan da aaaa çok iyi al mutlaka gibi memnun bi tavır duymadım

Ben herşeyimi kurutma makinesinde kurutuyorum ve nasılki bulaşık makinesi olmadan asla diyosak, cidden onsuz da asla diyorum. Kaç yıldır kullanıyorum, böyle bir rahatlık görmedim. Ben kesinlikle tavsiye ederim, benimki ar.... ile başlayan marka ve yıllardır çamaşırlarım yeni almış gibi çıkıyor, ben sorun yaşamadım....

Back
X